72

Анонимен

преди 9 години

Постоянно се говори за това как "Южен поток" нарушавал европейското енергийно законодателство. Аз обаче досега не чух ДАЖЕ И ЕДНО изкаване или разяснение КОИ разпоредби точно нарушава. Според мен, ако са изпълнени съответните екологични норми на страните участници никой не може гък да каже. Нали уж пазарна икономика? ЕС хем иска газ, хем ако може да не е от Русия. Това икономически или политически критерии са?

71

БАБА ДУДА

преди 9 години

И ЯЗ МИСЛИМ ЧЕ ЮЖНИО ПОТОК НЕ НИ Е НЕОБХОДИМ. ЯЗ СИ ГОТВИМ НА ДЪРВА. ГАЗ НЕ МИ ТРЕБЕ. И БАЙ СПИРО И ОН ТАКА КАЗА ЮЖЕН ПОТОК НЕ НИ ТРЕБЕ И ТОВА СИ Е.

70

Волен

преди 9 години

Как става така, че държавата с вторите най-богати залежи на злато и първи медни в Европа е най-бедната??Който отговори правилно печели 'Морална подкрепа от Кристалина Георгиева'' !!!

69

Кратун

преди 9 години

Нека заобикалят България! Плашат гаргите! От този газопровод на двойна цена няма да спечелим нищо в следващите 20 години и повече. На всичкото отгоре им продахоха и Паша дере за по 80 лева квадратния метър! От този газопровод ще загубят само българските корупционери. Фирмите на Пеевски ще трябва да си търсят друга работа.....

68

ebb

преди 9 години

хехе и откъде ще мине че не мога да се сетя !!!може би през марс или венера. ако през България струва 4 милиарда през турция ще е 40 със съвсем други условия доближаващи успеха на проекта до нула

67

пенсионер

преди 9 години

дали ще доживея цялата тази *** управляващи ще дойде някой като Пиночет да ги събере на стадиона и той си знае ..........какво се прави с предатели .......и чейни няма да ги спаси.....

66

Венелин

преди 9 години

Честито, българи - ***!Руснаците вече се изнасят, дано да сте щастливи.Но силно се съмнявам. Чичко ви Сорос зимата ще ви бутне валутния борд и ще направи пак няколко милиарда както пред 1996-та, а вие ще взимате пак по няколко Евро заплата, ще мръзнете по барикадите и ще викате "Който не скача е руснак" подобно на 1996-та. И ще чакате МВФ да дойде да ви оправи...

65

пъцко

преди 9 години

До Кирокой ти налива пари с фунията? москва?

64

Иван

преди 9 години

Това не са управляващи а послушковци на Брюксел които загърбват интересите на държавата и гражданите и за да угодят на "някой си " нищо,че и Гърция е в ЕС.. това наистина не е държава и наистина имаме крещяща нужда от кадърни политици с характер и морал! За съжаление такива няма да имаме скоро!!!

63

Tina

преди 9 години

До брехТъпако, гърците ще извъшат още по-големи злоупотреби и кражби... Без значение дали са комунисти или демократи...Забравихте ли гръцката криза от 2010-а?!....Ама вие така удобно забравяте и целувките между Борисов и Ердоган... Разбрахте ли сега защо ГЕРБ са против Южен поток - за да направят услуга на Падишаха...

62

до кога ????

преди 9 години

Е хора, писна ми да се чудим!Това неможе да не се случа планирано!Един геноцид в 21 век!Ливидиране на една държава, крайно,драстично и очебийно!!Масово приватизиране, орди от *** ни тласкат от бащините огнища към София и чужбина!Липса на нормалност от всички страни мачка хоризонта на всеки един Българин!!Тази територия е обещана, знайте това, братя и сестри!Това е гнусния РАН-ЪТ!Пред очите ни !!!

61

Анонимен

преди 9 години

чудесно ще спестим 3,8 млрд

60

Киро

преди 9 години

Имаме най-безмозъчните политици на всички времена! Наливат ни пари с фунията, а иначе даже пък ще трябва да доплащаме за газ. Еврог**ски съюз! Поне субсидии за пропуснати ползи да спазарим..

59

Анонимен

преди 9 години

Az ne iskam prez BG da minava nikakav potok ot NIKADE .Ot tolkova mnogo trfik, shte se prevarnem ot dargava vav gelezopatna gara

58

Нормално

преди 9 години

Нормално е да ни заобиколят! Кажете един голям проект, който се е случил през последните 25 години и ще видите защо вече никой не иска да прави инфраструктура в България.

57

Tina

преди 9 години

Ами нека да построят трасето през Турция и Гърция...Тогава ще се видят 2 неща от всеки българин, след което и най-заблуденият ще "прогледне":1. Еднакво ли защитава ЕС интересите на всяка една държава-членка? Доколкото знам и Гърция е в ЕС - да видим дали ще й забранят както забраняват на България да развива икономиката си...2. Ще видим и до къде точно е стигнала американо-турската агентура в България - на най-високи нива, сред "най-добрите" ни политици, повсеместно сред всички предатели...

56

Дойн

преди 9 години

Е, ако и това се случи излизам на площада... нито съм умен, нито красив, но който и управляващ да клекне и за това да ни заобиколят ще трябва с лопата да ме рине от жълтите павета!Мен кучета ме яли, но в тази държава ще расте детето ми поне още десетилетие, дотогава да си опичат акъла властимащите!

55

дълбоко наведени

преди 9 години

Соросоидната мрежа има огромно влияние в ***, това е обяснението!!Решения се диктуват и вземат под палката на Турско-Американски вредни за нас фактори!!Така е като се кланим, Геновци, Цоневки, МакКейновци, ДавутоглутаИ ни управляват Плевнелиевци, Вагинци, Орехи и Тикви !!!

54

Анонимен

преди 9 години

До nqkoi 67----------Правилно ли разбирам - ще има Южен поток, но не през територията на България.----------Ти чак сега ли разбра, че има такъв проект ... ?Докато имаше възможност да се строи, хората казваха - неееее, Русия ще ни ограби! НееееСега като вече няма да се сттрои - същите викат - уууу, Руснаците не искат да строят тук! ААА защо ЕС не ни дава възможност ... ъъъ, шъ плача, абе Раснамусен, стига си ми пълнил дупето със спясък .... ъъъаа ..

53

брех

преди 9 години

До АнонименВъпроса е дали гърците ще позволят разни комунистически партии да направят без официален конкурс избора на изпълнителя или ще нарушат законите. Ако не ги нарушават не виждам защо да не са подкрепени от ЕС. БСП ги нарушиха, подписваха какви ли не документи без обявление и в последните си минути.