6

КуРти

преди 9 години

Алоо загрижените за "заграбените" японски острови, да ви припомня ли, че Русия е един от победителите ВСВ нормално и логично е да си присвои територия, ако японците бяха победителите колко ли руска и китайска територия сега щеше да е тяхна? Ъ? Не се напъвайте знам, че това не ви е спуснато като опорна точка и смислен отговор няма да последва! Няма да споменавам и американските бази в Ю Корея и Япония, и в качеството си на какви пиндосите са там, щото ще настане излишна мозъчна диария...........

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5 Инцидент с наша подводница няма как да има, щото нямаме такава :) Преди имахме подводници (2 бр) които служеха за тренировки на екипажите на противоподводните катери и хеликоптери.... само че преди 20 год. бракувахме "Победа", а преди 2 и "Слава". Не е проблем че ги бракувахме, ами че няма пари за нови (те и предишните бяха втора ръка - производство 60те години)

4

Анонимен

преди 9 години

22,24 sm. Sa Dostatacni Za onq

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2 Курилските острови са си японски и са окупирани от СССР след ВСВ. Те са и причината все още да няма мирен договор между Япония и СССР за края на ВСВ, а има само примирие - Япония отказва да подпише каквото и да е преди СССР/Русия да върне курилските острови.

2

Анонимен

преди 9 години

Каква японска подводница го гони? Япония няма право да има подводници и надводни въоръжени кораби над определен тонаж след ВСВ?

1

Анонимен

преди 9 години

САЩ също искат Курилските острови за военни бази срещу Русия и заради златните залежи и затова подкрепят Япония.