117

Анонимен

преди 9 години

Ботоксът поскъпнал ли е у Москва?

116

Анонимен

преди 9 години

Каза баба Ангела. И допълни: Няма да допуснем нито един руски турист до българските плажове!"Руският турист все по рядко ще идва не заради баба си Меркел,а заради бащицата си Путин,защото не еврото ,а рублата се обезцени с 20% за последните 2-3 месеца и вече на пиянката му излиза скъпо.Ще остане само с бутлчицата....

115

До 162 и 163

преди 9 години

И какво показа Куба- че може да живеят в мизерията напук. Щом така са решили да го правят. Но да се състезаваш с 1-вата икономика в света САЩ и да й правиш на инат е смешно и за сметка на народа на Куба,както този на Русия. За да спориш със САЩ трябва поне да имаш икономическата мощ на САЩ, иначе не става.

114

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам Русия обаче Европейските борси тръгнаха рязко на долу защо така"Гладна кокошка просо сънува-я чети ***-рублата обезценена за 3 месеца с 20%,цените на хранителните продукти се вдигат или смяташ.че Европа страда от това.

113

Анонимен

преди 9 години

Куба издържа ,да с 450 г месо на седмица,с коли от 60-те,с курорти за богати американци и вход за кубинци забранен и всеобхватна мизерия.Толкова беше им хубаво ,че бягаха като луди във Флорида даже върху варели и половината им спортисти изчезваха яко дим.Позната история-социализъм.

112

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам Русия обаче Европейските борси тръгнаха рязко на долу защо така

111

Анонимен

преди 9 години

Абе търпанр,кой воюва с немците след 22.06.-нали същите тези украинци,които наричаш "фашисти"защото Москва така е решила?3 украински фронт фашисти ли бяха?Хрушчов и Брежнев и те ли са били фашисти.?Мисли с мозъка си ако имаш ,а не с г....си...,колкото и да ти плащат да сееш глупости в нет-а.

110

номерът не работи

преди 9 години

Куба издържа на американските санкции над 53 години (от 1961) и показа на Сащ, че номерът със санкциите не работи!

109

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

108

набит на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу бивша Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато окончателно стане ясно, че украински военни са свалили Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Порошенко ще бъде набит на кол ли? Обамата ще бъде пратен в Гуантанамо ли?

107

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност една кокошка има повече мозък от Путин и може да управлява по добре. Просто ще я оставят на хранилка в кабинета и няма да взима никакви решения. Путин цели само греди. Провал след провал , греда след греда и само санкции. Само за първия месец от както откраднаха Крим загубиха над 100 млрд евро.

106

без ефект

преди 9 години

Какво ще стане, когато стане ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект? Цру и ЕС ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?

105

Анонимен

преди 9 години

Бате къде си тръгнал да сравняваш Русия със САЩ. Те руснаците не могат гащите да си вържат ще ги сравняваш с белия цивилизован свят. Някакъв доскорошен *** тръгнал да се разпорежда в Европа.

104

Анонимен

преди 9 години

обратното броене за полуплешивото джудже на токчета започна

103

Анонимен

преди 9 години

чета,че валутния резерв на русия бил 400 милиарда долара. то само на щатските компании Епъл и Майкрософт парите в кеш са повече от 400 милиарда.

102

Анонимен

преди 9 години

Така е като руснаците са избрали да ги управлява един некадърен *** и *** без грам мозък като ченгето Путин.

101

въпроси има ли?

преди 9 години

Не се съмнявайте, готови сме да затегнем санкциите срещу Русия! Каза баба Ангела. И допълни: Няма да допуснем нито един руски турист до българските плажове!

100

Анонимен

преди 9 години

това с храните те сами си го направиха.сега западните хранителни стоки пак стигат до русия но препакетирани в китай Казахстан и други държави,естествено по скъпи.отнася го руския потребител.

99

Анонимен

преди 9 години

Русия вече усеща влиянието на санкциите на Запада.Отрасловите санкции, въведени от западните страни върху достъпа до дългосрочен заемен капитал за руските банки и компании, започват да се усещат. Те ще се отразяват на руската икономика, заяви заместник-министърът на финансите на Руската федерация Сергей Сторчак.В момента косвеното влияние преминава в пряко, посочи заместник-министърът. По неговите думи "първият звънец" прозвучал, когато Visa и MasterCard наложили ограничения.

98

другарски съд

преди 9 години

Какви са юридическите основания за наказването на Русия със санкции? ЕС съд ли е? Кога се е гледало делото? Русия осъдена ли е? Или ЕС ще прави другарски съд на Русия? Или всички тези санкции са един див и варварски произвол? Или са поръчани от Цру - най-голямата терористична организация в света!