135

vanko84

преди 9 години

само СССР е искала да има България след втората световна,ако не са биле те нас нямаше да ни има,всички други държави от запада не са искали да съществува България,а прочетете история малко повече и по подробноа днешна Русия няма нищо общо с СССР видях ви *** соросни ***,прости простати мрежи,хаместерикански агенти платениза нищо неставате,Господ Бог ще ви накаже ,той винаги е справедлив

134

Анонимен

преди 9 години

До: Статистик ?Абе какво даваш някакви данни за България от 1911 година ? Това колко години е след освобождение от турско ?Какво е била Англия ? - имаща колонии навсякъде по света ( използваща ресурсите на половината свят ).Е трябва да си изкукоригал да сравняваш България с Англия ( "Обединененито Кралство ".) в 1911.Сега продължават да налагат , политика на каквото е изгодно за държавата им ( нов вид колониален свят !)

133

istinata

преди 9 години

Dali chechenzite ne biha otmustili dori i sled negovata smurt.za tva gi krie da ne gi grumnat

132

Nox

преди 9 години

Първанов къв ще да е бил, ако ще най-големия шпионин, предател и какво ли още там беше, за президент ставаше. Най-малкото имаше представителен външен вид за разлика от сегашната ни марионетка...

131

Nox

преди 9 години

"Крие ги защото не се чуства удобно да ги показва. Сигурно са порнозвезди в Холивуд."Ти психично болен ли си, или си просто рядко ***?За какво и е дъщеря на президент да ходи в Холивуд да духа на американците, дето са по-резани от турците?Да питам:що не напишете и една статия за нашия ***, дето от малък си е мязал на неадекватен ***? Тръгнали да обсъждат чужд президент, за когото така и така нямат достатъчна информация, а нема да погледнат нашия колко е смешен.

130

Мужик

преди 9 години

Крие ги защото не се чуства удобно да ги показва. Сигурно са порнозвезди в Холивуд. Навремето Светлана Йосиф Висарионович избяга през Индия за САЩ. После писа мемоари. *** не иска това да се повтори.

129

Анонимен

преди 9 години

то е ясно какъв е - ***

128

лисугер

преди 9 години

Абе Джордж Буш-младши се е залял с ледена вода и е предизвикал Бил Клинтън да направи същото.Вим Дизел е отправил предизвикателство към Путин , но Президента е отказал..защо ли?

127

Анонимен

преди 9 години

В момента разглеждаме данните от "СБОРНИКЪ на българската академия на науките" КНИГА VIII - данните там са коренно различни от това което някакви лице представящо се за Статистик поства тук за да заблуждава хората.

126

кой е Путин ?

преди 9 години

Путин е син на личния готвач на Сталин. От извора се е учил как да мачка россианите.

125

отегчен

преди 9 години

Тоз стана , като златките...

124

Анонимен

преди 9 години

Владимир Владимирович Путин е син на Владимир Спиридонович Путин и Мария Ивановна Шелонова. Баща - славянин , майка - еврейка , най-нисшата и античовешка комбинация.

123

Статистика

преди 9 години

1911 Земеделие 60 %Индустрия 15 %Търговия 22 %Други 3 %

122

do 189

преди 9 години

до Пишман статистикКогато се коментира икономическа статистика обикновено не се плюят само цифри.Хубу цифрите ти от 1916 г. са верни спор няма.И предполагам базата ти за сравнение е 1878 г до 1916 г.Затова дай и статистика примерно за 1936 г.,1966,1996г.В икономическата теория на развитите държави селското стопанство като % от БВП е 3-6%.1916 г. предполагам селск. стоп. е било с дял 80% на БВП на Бг.През 2014 г. селско стопанство с дял от 80% на БВП имат единствено стараните от Африка.

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 187Статистика е *** , а ти какъв си?Трагик ли , що ли?Или си *** и завиждаш ,че някой върши нещо полезно ?

120

Статистика

преди 9 години

Комунистическа *** ако искаш да разбереш източника на информацията виж пост 176. Повече с *** не се занимавам. И да риташ и да пикаеш газ не ми пука. Статистиката си е такава независимо от твоето мнение и желания.

119

Анонимен

преди 9 години

До СтатистикаСмешник, пълни лъжи и измишльотини без източник на информацията, такава статистика има само в нечии болни глави...

118

Do 173

преди 9 години

A fantasmagorii li sa ,che sa ni davali gaz evtino a sme go prodavali na zapada mnogo po-skypo...davali sa ni mnogo poveche otkolkoto imame nujda za da moje da prodavame i sa si zatvarqli ochite.tova sa fakti , sega amerikancite kvo ti davat ?

117

шушумига

преди 9 години

До Анонимен 180Най добрия политик на нашето време.*****Започнал си изречението но не казваш кой е най добрия политик.За един политик може да се каже ,че е най добър,когато се оттегли и се направи разбор какво е оставил на поколениятя след него.Моментна снимка си е, момента снимка,не знаеш какво може да се случи след малко.Така че историята отсява кой е по по най,а не ние.

116

Статистика

преди 9 години

Среден годишен приход на глава от населението 1911 година в лева.Германия - 685 Франция - 634Англия - 1006България - 378Както се вижда още тогава запада е бил с едни гърди напред а не като сега разлика в заплатите 10 пъти след 70 години руско робство.