72

Анонимен

преди 9 години

Браво пичове. само така по руската ***.

71

тя

преди 9 години

Направили са го , защото знаят , че руснаците няма да ги убият за разлика от украинците , ако това стане в Киев с руско знаме. .

70

Анонимен

преди 9 години

На украинците и харесвам само украинките

69

до 131

преди 9 години

Твърдо удрят... *** *** с д*пета по нашите к**ове.

68

до 126

преди 9 години

Не, на вас, червените пиянки, ви личи чак от другият край на света колко сте омаяни и неадекватни.

67

Анонимен

преди 9 години

До 120Ти да не си го тествал с дрегер бе, соросидско ***?

66

до Рус

преди 9 години

Щото си рус, а на блондинките мисленето не ви е силна страна. Шоколада ти го носи лилавата кравичка, а един мармот...

65

Рус

преди 9 години

Абе живея в Москва цял живот, ама що нещо научих за нея от форума на Днес.бг. :)) Диктатори, политзатворници, заплати, как ще гладуваме тук и колко зле било Не знам какво да ви кажа, но някой от вас наистина имат нужда от почивка и самообразование.

64

до Славянин

преди 9 години

Смени дилъра или най-добре спри наркотиците. Халюцинациите вероятно ще изчезнат.

63

Анонимен

преди 9 години

Сега остава тъпите фашаги да обстрелят руският конвой .Путин вече ще е в пълното си право да им е.е ***...та майданска!

62

до 116

преди 9 години

Е какво да измисли червената, пияндурската клетка, която ти е останала за мозък...няма да е нещо смислено, във всеки случай. :)

61

Славянин

преди 9 години

А съвсем скоро, руското знаме ще се вее във всеки един град от Тихия океан до Атлантическия. Мръсните англосаксонци, немци, иберийци и предатели ще пълзят пред великите славяни.

60

до 115

преди 9 години

Е това вече е крайна наглост, да кажеш че в русия няма политически затворници. Просто е по-изгодно да ги наричате криминални, кой режим признава че държи политически затворници. При вас е концлагерите са традиция, десетилетия по-стара от нацистката.И не само че имате политзатворници, а тия които са ви недосегаеми, ги убивате подло...с полоний например. И това ако са глупости...

59

до 104

преди 9 години

всички прозападни *** са за психиатрия както ненормалната сбирщина наречена демокрация и запад; още по лшо даже и прогресивно деградиращи общества .а най лоши са гъзолизците като тебе

58

Анонимен

преди 9 години

До 110-----------Де ги измисляте такива глупости!В Русия няма политзатворници! Все едно да кажеш,че в Германия има концлагери с уиращи евреи!Пропаганда си има, така както я има в целия свят!Много ясно, че Путин се бори със зъби и нокти, ама освен Путин има и много други олигарси, това да не ви е КНДР??? Това е държава с голяма история, тази държава има действаща интелигенция от стотици години!!!

57

аз

преди 9 години

какви са *** тия...но не могли да боядисат до край звездата....тя самата си звезда е жълта бе и те просто са боядисали горната половина в синьо.....ОЧЕВАДНО са успели!!! ***..

56

до 111

преди 9 години

Не го твърдя аз, има си интернет и огромни медийни архиви. А ти, тъпо атакистче, плещиш само глупости. Ибрикчето мило, необразовани сте, точно като турските г*зве, които толкова звучно облизвахте цяла година.

55

до 101

преди 9 години

Путин има рейтинг до небето, заради цензурираният медиен ландшафт в матушката. Преди да се превърне в диктатор, хората публично му се смееха на изцепките с хокея, джудото, язденето. Сега кой да му се присмее, нали ще станеш веднага политзатворник. Ама това от руското посолство го спестявате, нали?

54

Анонимен

преди 9 години

Прибрали са ги в полицията, за да не ги убият от бой местните, че после пак ще ореват света, че имало геноцид ...

53

до 103

преди 9 години

Това ли е новата опорна точка сега? Заради далаверата с Уестингхаус ли? Много сте плоски, червените тролчета.