27

ххх

преди 9 години

До за 37Да цъфнали са и вързали арабите - от Бенгази до Багдад...

26

pastoral

преди 9 години

абсурдът идва от там, че се използват най-съвременните технологии и оръжия, за да бъде върнат светът в средновековието и шариата. това ми напомня за онез, които спираха и ограничаваха достъпа до онази част от нета, която не иска да има нищо общо с недоразвитието на голяма част от "водителите" на обществата в страните си/ни. насила искат да ми наложат не само как да мисля, но и какво. ха!

25

до 15

преди 9 години

Ами отиди до Ирак да ти хвръкнат и на тебе яйцата да не ни занимаваш с глупости колко е яко в Турция - страна от 3-тия свят.

24

Анонимен

преди 9 години

Кaто идеология тези имaт в милиони повече от нaс, мотивирaни сa дa ни зaвлaдеят, прогрaмирaни сa генетично кaто гризaчите дa се въдят в пъти от нaс и докъто умувaме кaк дa изопaчим Историятa сaмо и сaмо дa им угодим нa Aгите, тези водят техния Джихaд и нa тихия фронт.Следвaщaтa войнa се води през мaткaтa. Когaто след още едно поколение ще бъдем мaлцинство, тогaвa ще влезем и в Историятa. С пaсивност и безотговорнa Aпaтия зaнaшите децa.Пaзи Боже, от нaшественици!

23

до 39

преди 9 години

Еми страхувай се. Никой ти не пречи.

22

ххх

преди 9 години

До 35. Все тая, нито аз нито ЕС, САЩ, Китай или 99% от света има повод да се страхува от Ционисти. От Ислямисти имат причина да се боят 99% от хората.

21

дрънкат ви глупости

преди 9 години

ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА ОЩЕ ВЧЕРА Е ОБЯВИЛА ВОЙНА НА ТУРЦИЯ!!!ТУРЦИЯ Е ВЪВ ВОЙНА , с ТЕРОРИСТИТЕ!!!

20

ххх

преди 9 години

До 20Мене ционистите не искат да ми правят атентати, да зомбират децата и да взривяват метрото или да забулват жените. Не ме притесняват особено.

19

pastoral

преди 9 години

таз история дава пълният отговор на въпр. как? младеж, току-що завършил образование с перспективи: дрога, невзрачно съществуване или да е известен герой в/от битка. поради младостта си естествено избира второто. и ис изпозват религията,както всяка идеолог. го прави за да се печелят пари и влияние на чуждо д. за разл. от тоз тийни, който все пак имà избор, младежи от кланиците на 1,2 св. нямаха такъв богат и демократ. списък от възможности как да ти отнесат топките най-геройски за чужда печалба.

18

ххх

преди 9 години

"Ислямисти са тези араби, дето искат да бъдат със Запада"Да ИДИЛ е най-прозападната. Бегай оттука молим те.

17

ххх

преди 9 години

До 12Айде бегай в Ирак и на тебе да ти хвръкнат яйцата от някой шрапнел :)

16

Анонимен

преди 9 години

Незаконно е и е античовешко да подмамват малолетни и да им внушават определени идеи без одобрението на родителите им! Сега разните Хелзинкски комитети и тем подобни институции да намерят начин и да принудят така наречена "Ислямска държава" да плати солидно обезщетение на това момче! Обезщетения да искат и родителите на другите подмамени момчета, защото, заради пропагандата, която им е промила мозъците, те не ходят на училище и излагат на опасност живота и здравето си!

15

ИСТИНА!!!!!

преди 9 години

ИДИЛ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ,ТЕ НЕ СА ДЖИХАДИСТИ,А ИЗМАМНИЦИ НА МЮСЮЛМАНИ ЛЪГАТ ГИ ЧЕ ЩЕ СЪЗДАДАТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,А КОГАТО ИЗПРАЩАТ ХОРАТА В НАЙ ВЕЧЕ ВЪВ СИРИЯ ИСТИНСКИ АД ТАМ ПОЧВА НА СИЛА ГИ НАКАРАТ ДА ВОЮВАТ,НЕ СРЕЩУ БАШАР ЕСАД,А ТОЧНО ОБРАТНОТО ПАК СРЕЩУ СИРИЙСКИТЕ БУНТОВНИЦИ И СРЕЩУ КЮРДИТЕ,СИРИЯ ЗА ТЯХ ПО БЕЗОПАСНА ТАМ ГИ ОБУЧАВАТ НАПРАВО ГИ ПРЕВРЪЩАТ НА *** И ГИ ПРАЩАТ ЗА ИРАК,ИДИЛ Е ПОДКРЕПАН ГЛАВНО ОТ ИЗРАЕЛ И ОТ БАШАР ЕСАД,НИЩО ЧЕ КАЗВАТ ЧЕ СА СРЕЩУ ЕСАД ТОВА Е ЛЪЖА!!!!!

14

AF

преди 9 години

Зaпомнете брaтя,Кaто идеология тези имaт в милиони повече от нaс, мотивирaни сa дa ни зaвлaдеят, прогрaмирaни сa генетично кaто гризaчите дa се въдят в пъти от нaс и докъто умувaме кaк дa изопaчим Историятa сaмо и сaмо дa им угодим нa Aгите, тези водят техния Джихaд и нa тихия фронт.Следвaщaтa войнa се води през мaткaтa. Когaто след още едно поколение ще бъдем мaлцинство, тогaвa ще влезем и в Историятa. С пaсивност и безотговорнa Aпaтия зaнaшите децa.Пaзи Боже, от нaшественици!

13

AF

преди 9 години

Сегa рaзбирaме Всички кaкво е ислям.Избивaт невинни хорa в Ирaн зaщото сa християни.Избивaт невинни в Ирaк, зaщото сa от "другите".Избивaт невинни в Сирия, зaщото сa рaзлични.Стрелят срещу Изрaел, зaщото сa евреи.Целят се в Европa зaщото е построенa, трябвa дa се плячкосвa.Унищожaвaт aнтики, зaщото не сa "от техните".Пaзи Боже !

12

Враца

преди 9 години

Братя! Да се вдигнем, да скочим и да изгоним от отечеството тази *** ислямистка ***, която изсипаха в страната ни и продължават да изсипват с фалшивите мотиви, че видите ли това са бежанци от Сирия!!! Ако бяха такива, нямаше да идват в православната ни родина, а да си останат в мюсулманска Турция, откъдето всъщност идват! Лъжа е! Това НЕ са бежанци! Събудете се, преди да за започнали да ви прерязват гърлата, да убиват синовете ви и да обрязват гениталиите на дъщерите ви в името на Алаха!

11

AF

преди 9 години

Истинската причина, поради която трябва да се страхуваме от Ислямска държава обаче, не е просто жаждата им за власт, а системният и хладнокръвен начин, по който членовете й заличават социалните, културните и демографските особености на региона.За няколко седмици Ислямска държава на практика елиминира цялото християнско и шиитско население в териториите, които вече контролира. В град Мосул - дом на една от най-старите християнски общности, вече няма християни. Безценни асирийски артефакти пък биват публично унищожавани в кампания срещу идолопоклоничеството.Ислямска държава не щади

10

Tina

преди 9 години

Лъжа е, че Турцуя подкрепяше Асад. Напротив - изпращаше му терористи. Затова и той каза, че един ден Турция ще си плати... Разбирате ли какво ни чака, ако пак изберете *** Борисов и боклукчавото му правителство и президентче?... Агентите от ЦРУ смъкнаха много летвата с тая проста мутра... Иван Костов е като одухотворен интелигент пред тоя ***...

9

за 12

преди 9 години

....да ти платя ли едно летуване в Анталия??Явно си толкова некадърен и те мързи , че и дупе да даваш ....пак ще останеш гладен!!

8

Анонимен

преди 9 години

до 9- Ама бягай бързо нататък, тъкмо ще храниме един ром по малко