39

Хонорик

преди 9 години

До АнонименСамо християни съм съгласен да се приемат на наша територия-и то православни или католици,а не протестанти.Но иначе,независимо дали сме в демографска криза или не,не искам мюсюлмани,особено крайни!

38

българин-атакист

преди 9 години

Аз пък на виждам нищо лошо в това. Ами то и атеисти да приемаме от Щатите и Англия, каква е гаранцията, че не са джихадисти? Сякаш забравихте откъде дойдоха атентаторите в Бургас. По-добре християни, отколкото мюсюлмани -фанатици. Нямам нищо против мюсюлманите, стига да не изпадат в екстаз постоянно. Ако навремето дедите ни са мислили по подобен начин за арменци, руснаци и други народности, търсещи убежище тук, какво би станало? Свако ми е руснак, но е по-българин от повечето пишещи тук.

37

Хонорик

преди 9 години

Ако наистина са християни,трябва да им се предложи закрила и убежище.Даже призовавам всички християни да се оттеглят в християнски страни,за да няма риск за живота им при гонения.Няма за какво християни да стоят в страни като Саудитска Арабия,Иран,Сирия,Либия,Египет,Ливан,Ирак,Турция и прочие.

36

Анонимен

преди 9 години

значи си мислят че са избягали

35

sergestands

преди 9 години

"Иранските християни бягат към България"Не се връзвайте на тази уловка. Какви християни в Иран, какви 5 лева.Иран от 30 г. е ислямска държава и всички други религии отдавна за изкоренени.Тези се представят за християни, а всъщност са талибани-джихадисти.Тествайте ги с филия, намазана с мас и поръсена с червен пипери истината ще блесне!

34

Валентин

преди 9 години

Не че нещо ама никакви не ги ща. Освен това Армения им е къде по близо ако толкова искат да се спасяват. Стига куцо и сакато идвало.

33

Исмаил

преди 9 години

Освен тука да ги научим на правата вяра.

32

Анонимен

преди 9 години

Кристалино, май не си е бана скоро!(

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Християни може, но мюсюлманите да си ходят в мюсюлманските държави!"То не е "концерт по желание", като останем 4 млн. пенсионери, знаеш лий ще ни пита.

30

Анонимен

преди 9 години

Персийките са идеалните жени- зеленооки и верни до гроб! Чакам ги!

29

Анонимен

преди 9 години

Християни може, но мюсюлманите да си ходят в мюсюлманските държави!

28

Анонимен

преди 9 години

България е на ръба на демографска катастрофа и трябва да ПРИЕМА бежанци за постоянно заселване и гражданство.

27

Анонимен

преди 9 години

ще станем мулти народностна нация по американски модел

26

Анонимен

преди 9 години

Протестирам срещу тези измислици! В Иран можеш да изповядваш каквато и да е религия различна от Исляма- Йудайзъм, Християнство, Зороастризъм и Бахайство. Нямаш право да си безбожник, там бесят атеистите на общо основание, такъв е законът. Така, че тези хора просто са намерили вратичка да избягат от въжето измисляйки нещо което да настрой Запада срещу Иран. Разберете, персите са бели хора и нямат нищо общо с ислямистите араби като манталитет. Това са наши приятели!

25

Анонимен

преди 9 години

Достатъчно "християни" си имаме тук, още ли ще ни водите ?!Гърците да ги вземат, кво само се скатават ?!

24

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости. Путин ги размаза, пухкавия дребосък Северна Корея постоянно начуква канчето на да Нига, и сега с кво остана да храним материала - Иран. Да ама държавното устройство на Иран е теокрация - местата в парламента се разпределят според религиите. Спрямо броя на вярващите в Иранския парламент има запазени места за християни, юдеи, зороастрийци и раззбира се най-многобройните мюсюлмани. Християните и юдеите имат всички права, и в Иран живеят много евреи и християни без проблем.

23

Анонимен

преди 9 години

Еа иакива хора да помогнем, но какво ще правим когато ислямистите стигнат и до нас, Турция е в нАТО но тя е цирей който скоро ще се пукне

22

Цццццц

преди 9 години

Защо в България,ама нали центъра на православието и християнството е в путинова Русия?Или поради настъпващия дефицит на хранителни стоки персите избраха България.Назарбаев и Лукашенко се отказаха от манията на величието на Пу,осигурил на бедния руснак картофи и хляб.

21

Анонимен

преди 9 години

За християни може.

20

ДАНИ

преди 9 години

Българските власти сигурно са им обещали СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!