53

Анонимен

преди 9 години

Хайде на зелената енергия, братя българи - има за всички, не се бутайте. Бат ви Роско откога е опънал сергиите.

52

Анонимен

преди 9 години

Тука има хора които нищо не разбират от енергетика но мятат някакви цифри в пространството и се мислят за прави. Не знам дали ще го осъзнаете но докато дипломиран инженер отива на интервю за работа и започва от 500лв(колкото взема някой с основно) а шефа му кара джипове и ходи на почивки, а после се оплакваме, че това ни било скъпо че времето не ни стигало понеже се работи на 2 място -нещата няма да се оправят. Много работодатели- малко заплатодатели.

51

Анонимен

преди 9 години

Бъмзита плащат ли ток?

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Що не се скриеш някъде. Цените на тока в Европа падат вече години наред

49

Анонимен

преди 9 години

дойдат ли избори от бсп чуваш само ток и аец......пълни ***

48

Анонимен

преди 9 години

в 50% от АЕЦ се изнаса зад граница!!!Това е 15% от енергията. Това означава че 15% от безумно безобразно най-скъпият ток се плаща от българите, а 15% си е чиста печалба за АЕЦ и не участва по какъвто и да е било начин в полза на българите, освен да произвежда ядрен ***, който уврежда генофонда ако попадне в природата.

47

до 56

преди 9 години

то от вас герберите дали има по-големи комунисти , та точно вие сте комунисти - Цачева, Цецо, Борисов....все комунистически отрочета:)

46

Анонимен

преди 9 години

До Герберастия до 49Цяла българия мрази червената мафия, и това се видя на изборите. Относно фирмите-не бойко ги затвори, а икономическата криза. Щом ползваш нет, се поинтересувай какво се случва и извън БГ. Не прехвърляй вината на този който не трябва. Или си късоглед или си глупав

45

пълен смях

преди 9 години

Некои говорят, че рязко ще намалят потреблението на ток.Така и при всяко увеличения цените на горивото, стари шофьори се кълнат, че ще карат колите си само в крайна нужда!Обаче пътищата са пълни с МПС и на нашенците не им пука!

44

Анонимен

преди 9 години

Таско , Таскоооооо , дека е С с ст ооо йнееев

43

Анонимен

преди 9 години

тия комунисти пак вадят стари аса- за цените на тока.трябва да създадем група #аз плащам ток, за да престанат с тия простотии за цената на тока.Цената на тока се вдига защото така трябва да бъде. Пазарна икономика.Посоката е създаване на работни места и съживяване на икономиката. Стига с тия простотии за цените на тока.

42

Герберастия до 49

преди 9 години

Никой не ми плаща бе тикво!! Аз ви мразя безплатно заради многото самозапалили се млади хора , заради стотици хилядите затворени фирми по времето на вашият вожд, заради хилядите хора останали на улицата заради Тиквочев, заради това че Винету унижаваше българите!Вие Герберастите сте *** и вече цяла България ви Мрази !!!!!

41

Геро

преди 9 години

До 44Журналиста пише статия, а редактора му я удобрава. Дори думичка да не е коментирал - тази статия пак е на този, който си е сложил името под нея. В случая на някоя си там Деляна Петкова. Никой уважаващ себе си човек не отразява нещо, което не разбира, защото в противен случай ще предложи на хората куп глупости, както в момента. А някой ще вземе и да му повярва.... Не е виновен, глупакът който прави малоумния коментар, а човекът който му го слуша, че и отразява...

40

Анонимен

преди 9 години

искам и аз да стана министър от бсп. думкам си няколко милиарди кредити, раздавам на хората, говоря че съм създал придобивки за хората и мисля социално, сменям всички в държавната администрация, за да не изтича инфо за простотиите ми и след година се обиждам че не ме разбират и подавам оставка.Кво ще кажете, това не го ли може всеки дори и без образование.мммммммммм

39

На съд тиквата и в з

преди 9 години

Боко Тиквата или Боко простака трябва да бъде съден и вкаран в затвора минимум за 30 години заради геноцида над българите ,който включва и вдигането цената на тока!!!Този мошеник ,който направи над 3 милиарда в своята сметка в момента се бърка в работат на новия кабинет и той диктува нещата!

38

Бойковите бандитщини

преди 9 години

До Анонимен 33Да, ще плащаш и увеличението на тока, ако Бойко се върне на власт, ще пострадаш от закрити болници, орязани бюджети с цел не икономия, а кражба, ще плащаш високи данъци, за да напълниш касата на ГЕРБ и джоба на Бойко, ще плащаш нови данъци като данък депозит, който Симеон Дянков въведе, пицата ще става все по-постна, а заемите, които Бойко ще тегли ще надхвърлят тези на БСП и ДПС, като в същото време почне да се оправдава с предишните, ще продава държавата на Турция и т.н.

37

Анонимен

преди 9 години

До Герберастиябаси тия отде намират пари да ви плащат бе. все едно и също. да не са ви дали списък с изрази и само копи пейст./за главните букви-мързи ме да натискам шифта заради такива като теб/

36

до анонимен

преди 9 години

По бойково време тока се увеличи 3 пъти за три години.Всяка год. от неговото управление, на 1 юли, тока се вдигаше мин. с 10%.

35

Анонимен

преди 9 години

Неизчерпаема е само алчноста човешка.Незнам на кои енергийни източници цените непрекъснато се повишавали.Май само в България.

34

До 38

преди 9 години

Абе ти чете ли статията или я "чете". Има ли мнение на журналист в тази статия?