16

Траян

преди 9 години

Целият български народ трябва да проумее,че играещият с фесовете Банкянски тапир не бива да получава властта отново!Това ще е пагубно за бъл

15

Стоян

преди 9 години

Ей това шубето е голям страх. Мутрите толкова ли се стреснаха, че им трябва допълнителна помощ за изборите?

14

Стефан

преди 9 години

Мисля, че над 80% не харесват ГЕРБ.

13

se

преди 9 години

Бареков ако говори истини има надежда за България!Нека народа да разбере ,че Герберите са онази част от народа които са алчни за власт и пари .Това са децата на онази Костовистка прослойка рзграбила държавата ни заедно с алчните номенклатурчици на БКП! Народа трябва завинаги да отрече гербери ,бесепари и депесари ! Това еистинската демокрация! Затова гласуването на 5 октомври е важно за да се изритат мафиотизираните партии!Чета за ВИС 2 !!! Стоп!!! Къде е държаватада се намеси за тези мутри?

12

Кира

преди 9 години

Всъщност са доста по-голям процент, но това може само да ни радва, нали?

11

К

преди 9 години

Вентилатора пак се оплиска с екстременти

10

АНТИМУТРА

преди 9 години

Ако Бареков се закълне в майка си, децата си и жена си, че при никакви обстоятелства той и 90%-та от партията му няма да подкрепи Борисов тогава бих гласувал за него :D

9

ИСТ

преди 9 години

Кандидат затворник говори за морал, и щял да се справи с корупцията в която той на участва. Чудя се срещу колко Любен Дилов син налапа въдицата. Пустите пари, провалиха човека.

8

замисляи се Бареков

преди 9 години

" Нека президентът Плевнелиев да назначи еднакво отдалечен от всички партии министър с ресор "избори" или да помисли дали изобщо е необходим такъв"Ами Барека сам се плюе и сам си разруши лъжливата логика.Първо казва да се назначи министър еднакво отдалечен от всички партии, пък след това сам казва, че такъв не е нужен. Тия мисли са в конфликт и Бареков сам си ги обори. Не виждам какво общо има президента с мислите в главата на Бареков. Тоя въобще замисля ли се като говори.

7

X

преди 9 години

Бараков говориш с думите под олигархията / ДС. Елементарно Уотсън.

6

Аман от лумпени

преди 9 години

Чуреков, новите заграждения ги има само в твоята глава. Не ги махай - нека ти заграждат първата и втората мозъчна гънка.

5

Анонимен

преди 9 години

не но да

4

Анонимен

преди 9 години

да но не

3

Монархист

преди 9 години

За едно си прав - хората не искат Борисов(не знам в какъв процент, но е факт, че по-интелигентните и перспективни не го искат във властта), но съм 100% убеден, че не искат и теб.

2

АНТИМУТРА

преди 9 години

Така е Бареков така и повече от 80%-та не искат Борисов и неговата политика на Българоубийство!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИНА НЕ ИСКА ДА ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ПО-МАЛКОТО ЗЛО И ДА ИЗМЕТЕ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА ТА ДОРИ И ДПС ОТ ВЛАСТТА!БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ДА ХОДИ ДА ГЛАСУВА!

1

Анонимен

преди 9 години

Може. Но по тия сметки 99.99% от хората не искат Бареков.