38

Анонимен

преди 9 години

Когато НРБ търгуваше със СССР не бе проблем 1-2-3 млрд, при това без кризи-мризи. Един безработен нямаше, за кумова срама. Ей, така, братска помощ. Разбира се, НРБ даваше качествени домати,сирена,кашкавали, цигари и вино на супер-ниски цени. Сега Русия има шанс да се отърве от *** на ЕС и вмирисаните пилешки бутчета на САЩ.

37

Анонимен

преди 9 години

Преди 35 - 40 г. ако на мястото на Брежнев бе Путин, Запада щеше да се разпадне. САЩ вече печатаха доларите без реално покритие. Дори Брежнев да бе имал още 10 години в добро здраве, нещата за тях щяха да са трагични.Сега има нещо подобно.Задържи ли се Путин и продължава ли да следва политиката, която води, световните юнаци скоро никой няма да ги брои за живи. На много свят им е писнало от тяхното световно деребейство.

36

Анонимен

преди 9 години

ЕС е отговорил спешно на нашия министър:"Писмото, с което искате пари, не сме го получили!"

35

Анонимен

преди 9 години

Министърът на земеделието и храните Васил Грудев е изпратил в петък писмо - що не имейл или да им дрънне едно СМС-че?

34

Hahaha

преди 9 години

a VIE GLUPACI, vse oshte VYARVATE, che imate PROIZVODSTVO, kamo li takova za iztok :D iskat parite ot EU, za da vlqzat direktno v shemata, koqto raboti dobre s godini i da gi otkradnat po stariq nachin. kefi me kak se durpate po mejdu si samo.

33

Анонимен

преди 9 години

Ясно е, че Русия ще бъде удушена от западните анаконди...Тоест баба Меца ще я душат няколко водни змии. Е, Русия е колос на глинени крака - още Наполеон и Хитлер го казваха.

32

Анонимен

преди 9 години

Спасението на давещите се демокради е дело на самите давещи се демокради. Каква помощ, какви пет лев. Я едно ново ембарго ,тоз път на Китай - там са ***, нарушават чиляшките права. Ембарго или смърт!

31

Анонимен

преди 9 години

Ясно е, че Русия ще бъде удушена от западните анаконди. Чудя се на какво още разчитат, че не изстрелят колкото тополи имат и да нанесат колкото могат поражения на палачаите си. Явно враговете им ще си свършат работата безнаказано.Хубавото е, че България най после е на страната на победителите.

30

аб

преди 9 години

ЕС даде малко пари на Украйна и се срина. Там няма пари на куп, събират от вноски и се правят на големи тарикати. До 2020 г. обещавали на България милиарди. Разбирам, че е в областта на пожеланията - имате да вземате. Затова все поставят условия, да отложат във времето.Аха, нали България не е засягаха санкциите на Русия. Какво излиза, че нашите политици не са в час, дрънкат глупости преди да помислят и анализират и след това все някой им е виновен.

29

до бъмзи

преди 9 години

как си бе смръдлив (кьопек) ти си от племето бете дай пет стинки

28

Анонимен

преди 9 години

Да става Война вече от САЩ и Запада не ми пука дали ще умра , важното да избия 5-6 американци преди да погина..

27

Гошо...Тъпото

преди 9 години

До 23...Европеец:Не си...европеец,ами си...злобен туркеец,дето се пенявите да...плюете всичко българско и мислете че ще...минава в общия...кюп.Ходи коментирай...изцепките на Ердоганя и боссфорската ***;като не ти харесва...тук,прав ти път.Наричай...мазна мутра боссфорските министри,ама там ще те...гепят и ще ти отрежат главата,нещастен ***.

26

Анонимен

преди 9 години

Помощ няма да има .. не се надявайте на лъжите на ***.. Помощ нямаше когато България бе 10 дни без газ заради Украйна.. и сега ще е същото..

25

(не)случаен минувач

преди 9 години

Обмен на санкции... кой кого... Гледам фиксинга на БНБ - всичко пада, само рублата расте.

24

Спец

преди 9 години

Европомощта ще я хванем за мъдурите!

23

Анонимен

преди 9 години

Схемата е проста.Нашите предатели слушкат ЕС, а фондовете на ЕС ги храни.През това време българския народ изчезва и България с него, което е и крайната цел.България в ЕС = СМЪРТ

22

Орешарски

преди 9 години

ГРУДЕВ с теб не започва нищо и нищо няма да свърши...ако имаш идеи-следвай ги...не ни се обяснявай ,***!

21

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Ха, сега!Га ручахте жабетата...?Ами като изтече договора за газта, що ще чиним ний тогаз?А гориво за Козлодуй? Или ще караме на фотоволтаиците на Расим Плевеноглу?

20

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 9 години

не е от тези дето дават. ПЪРВО ВЗЕМАТ. На нас българите, които считат за *** нищо няма да дадат.

19

Анонимен

преди 9 години

И ква ще е тая помощ? Още санкции срещу Русия и още санкции от страна на Русия?