463

неутрален

преди 9 години

Ха сега да ги видим страшните от Европа, подскачат подскачат и сами си го набиват, как може да санкционираш държава като Русия която хем ти изкупува стоката която няма къде да продаваш хем ти продава горива и ресурси които нямаш. Резултата за Европа - още по-голяма безработица поради намаляване на производство и без газ и горива. За Русия - увеличаване на производство и работна ръка и няколко пъти по-голям пазар на горива в Азия. А за БГ.... комбинация от три пръста...

462

Анонимен

преди 9 години

Иване, ти си богат ве, такава антика знаеш ли колко пари струва! Като го продадеш тоя телевизор можеш си купиш обезценен руски апартамент по черноморието и да водиш Софиянките там... Ще ме направиш безработен бе, момче!

461

призив

преди 9 години

Руските санкции - най-санкциониращите санкции!

460

Анонимен

преди 9 години

На нас също ;)

459

UFSY

преди 9 години

Лека нощ,До последните анонимни - приятно ми беше :)

458

UFSY

преди 9 години

До ИВАН ОТ МАГАДАНако самовара е тулски от ония дето както и да ги сглабяш се калашник става, съм навит да ти пусна бартер, за ушанката от каква кожа е? Ако може и малко реекспорт на нефт и газ да дадеш, пък ако трябва ще ти пуснем роската да се целувате по устите като Тато и Брежнев, няма лошо...

457

Анонимен

преди 9 години

Странно, започнах да изпитвам кавалерски емоции и към шопа. Шопе, и ти си жена, мисля. Да не би другия ник да ти е Софиянка?;))

456

Шоп

преди 9 години

До АнонименЖената ходи на карибите.------------- Е, тука вече ме затапи, евала на жената, кой като нея! Да ти е жива и здрава и още повече да ходи! Лека нош!

455

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 585Да ти прехвърля ама не е моя да го правя, тя сама ще се прехвърли сигурен съм!

454

Анонимен

преди 9 години

Иване, а аз ко чух, че строиш още 2 завода за Ц400. И щели за износ да работят. Чух, че от Турция си щял да внасяш сухарите вече. Хайвера си го произвеждаш сам, знаем. Лошо няма, турската храна е халал. Добера е за здравето, казват.

453

UFSY

преди 9 години

До Анонименбрей, добре си го измислил жената на карините, ти в азалията с момичетата - добра рецепта за сполучлив и дълготрен брак... пък може и време за риба да остане...

452

Анонимен

преди 9 години

УФСЪ, овцете си приличат навсякъде. Повечето от тях като ги дереш не повтарят и сменят амплоато. Някои дори емигрират. Сигурно е друга. Лошо няма, малко разнообразие ;) Като я свършиш прехвърли я ;)

451

Анонимен

преди 9 години

Жената ходи на карибите.

450

UFSY

преди 9 години

До Анонимен 578 Имам едни прозрения, че е една овца дето я драх във форума на Дневник преди 2-3 години, и се забавлявам цяла вечер... но си прав, интересно ми е дали си дава сметка колко лична информация издава в интернет, 'щото аз ако съм на мястото на мъжо и ако я хвана в такива откровеностти в публичен форум, ще я разпна и голготата на Христос ще и се види песен. Пък мъжо и е много свестен... ако е същата уфсъ де...

449

Анонимен

преди 9 години

Шопе, смятай ако руснаците започнат да си продават имуществото в БГ какво ще се случи със строителните предприемачи... А от там и с строителните работници, производителите на строителни материали, посредниците, магазините, архитектите и т.н. Цял един бранш, състоящ се от около 500 000 души заминава на кино. Това е желанието ти, сигурен съм... Представи си, че си елтехник в строителна фирма и си 50 годишен. Съкращават те. Няма работа. Какво става с теб? Глупав си шопе. Радваш се на хорската мъка.

448

Анонимен

преди 9 години

Шопе, аз бех господина с офертътъ за апартамента. Имам и друга офертъ на друг апартамент - лукс, тристаен в центъра на Варна, пак с гараж, ама е по скъп. Дискретен вход. За проституция ства, само като за тебе. Има да работиш на воля, денонощно ;)

447

Анонимен

преди 9 години

УСФЪ, не и обяснявай, тя е от първия випуск и няма да те разбере... То е очевадно, че и терминологията не и е ясна много много. Особено на международното право.

446

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 573 Пусни офертата тука и си напиши телифона, ако ми хареше цифрата, шти удара една жица. Госпожа коя беше ти?

445

Анонимен

преди 9 години

В квартална кръчма... Смятах специално за целта да купя един обезценен руски апартамент по чернонорието и там да те водя ;)

444

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТой няма пари. Чака 2 рата рака и намаленията. :)))