33

Анонимен

преди 9 години

Maronite Christian militias perpetrated the Karantina and Tel al-Zaatar massacres of Palestinians and Lebanese Muslims during Lebanon's 19751990 civil war.По-умните знаят чужди езици.

32

Анонимен

преди 9 години

мдаааа, истината винаги боли ;)

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМай си много заблуден или какво!? Кви християни те гонят в ИДИЛ ве братле хехехехе

30

Анонимен

преди 9 години

Да! Вярно е, че има и българи в ИДИЛ.Казват, че небезизвестния бандит от групата на каратистите, Жоро Громков е заминал за редиците на ИДИЛ, за да стане наемник.

29

Анонимен

преди 9 години

Бойците на ИДИЛ преди да станат терористи са били християни. Нека не се заблуждаваме, отиват всякакви. Даже се говори, че има и българи. Отиват за пари. Наемници са. Също като кадровите войници, които и без това за нищо не стават. Само дето на тези им дават много повече пари и ги пращат на опасни места. А кой дава парите? Много ясно, че Израел плаща за това. Даже излезна, че главатаря на ИДИЛ е потомствен евреин. Тези се биха срещу Асад. Нека сега въведат визи за английски граждани навсякъде!!!

28

Анонимен

преди 9 години

Сега стана ли ясно, защо Гейвропа и ФАЩ отглеждаха и отглеждат малцинствените *** на своя територия.За да трепат по света с нелегални шпиц команди и групировки.

27

Анонимен

преди 9 години

Spokoino .Shte budat izpolzvani I izbiti.

26

Бай Иван

преди 9 години

И не забравяйте че и ние сме част от този глобален план.Американците са намерили начина да ги контролират, затова в България ДПС постоянно расте, дреме им на американците че тука мизерстваме, те си дръпнаха умовете на България а сега кучета ни яли. Бедни сме за какво сме им ако не само за коридор на петрола от ОАЕ.

25

Анонимен

преди 9 години

Там са вече-топят си *** в Темза.Останалото не ,защото са скарани с хигиената.

24

Брaнник

преди 9 години

Брaво 35, Фелaчи беше ВЕЛИК ЖУРНAЛИСТ и от десетилетия НИ ОТВAРЯ ОЧИТЕ! Бог дa я прости!

23

Анонимен

преди 9 години

Никаква толерантност към *** маймуни.

22

Анонимен

преди 9 години

аз няма да ходя в лондонстана

21

Zhivkova

преди 9 години

Страшно е!За повече информация по темата с ислямския тероризъм потърсете си някоя книжка на Ориана Фалачи, за начало препоръчвам "Силата на разума"Време е да се събуди Европа и светът....

20

Брaнник

преди 9 години

Опомнете се бе мaскaри, кaк еднa брaдaтa мaймунa омотaнa в тротил ще ви стори нещо, aко НЕ ВИ Е СТРAХ от нея? Единственaтa причинa тия все още дa дишaт е фaктa, че Великите сили не сa ги нaбелязaли зa ликвидирaне, и ги ползвaт зa своите политики! Инaче кaк примерно Aнглия ще я окупирaт фесовете? Ще я окупирaт нa куково лято!

19

Ф.С.В

преди 9 години

Понеже Българите- Уви се оказват по лоши от ислямистите които работят в Англия-значи това заслужавят англичаните-Защо постоянно в главите им се насажда омраза към България и Румъния- ние сме бели цивилизовани хора (без ромите) Ако бяха приели нас нямаха да имат никакви проблеми -ние бяхме интелигентна бяла раса- раса с кадърни хубави млади хора- Сега Англия се жалва че--уви евреите ще и спретнат някой мащабен атентат с помоща на фанатици ислямисти - после ще ударят Иран-това е целта-! 11 09 2001

18

Анонимен

преди 9 години

Не знам вече какво става и не мога да я мисля Англия. По ме е страх за България, в петък имаше около джамията в София трима с бради до кръста, даже арабите, мотаещи се около джамията ги гледаха изумено.

17

до 17

преди 9 години

Познайте Хюман райтс уотч,Хелзинския комитет и различните НПО организации и общества на коя страна ще бъдат,ако някоя държава реши да се противопостави на ИДИЛ.ИДИЛ ще бъдат закриляни от тях до дупка,защото всички членове на ИДИЛ са "хрисими революционери и борци за демокрация"...........А тук във българските форуми "демократичните революционери" от ИДИЛ ще бъдат подкрепяни от типове като Шоп,Славянин,Странджата и всички форумни "про-американски демократи".

16

Анонимен

преди 9 години

Иьа една страна в света която се бори срещу тези *** за които смртта е свята .Вместо Вие да поддъжате усилията на тази държава Вие я плюете обиждате с най-грозни думи .Опомнете се те ще дойдат и в нашата страна.Досещате се коя страна е тази.

15

Брaнник

преди 9 години

хa, хa бaси пaникьорите сa някои тук, a пък един в " коментaрa" си предлaгa нa *** дa " бие" ислямисти с тополи, хa, хa ще им седне нa стволовете... Терористите брaтчет се изтребвaт със специaлни чaсти, кaто щaтските тюлени ( морскaтa пехотa), с прецизни удaри нa ВВС, с диверсионни оперaции из техните пещери и кaтaкомби, НО НЕ И С КРИЛAТИ РAКЕТИ! Ние Aриите не се боим от ислямисткaтa пaплaч, без кaквaто и дисциплинa и боен ред- ***! Скоро ще си плaтят зa зверствaтa нaд Християните!

14

Grom

преди 9 години

Той онзи зад океана не беше ли с презиме Хюсеин???По начина, по който се развиват нещата в последно време, преди 618 с подобна политика "на парче" и "наемници от бъдещия враг", България е паднала под турско робство!