23

:-)

преди 9 години

До STAROА стиг бе! :-)

22

Анонимен

преди 9 години

До 23Може би е време да прочетеш историята и ще разбереш, че Горбачов е допуснал външни лица. Защо пишете глупости без да имате идея ?

21

!@№$

преди 9 години

Да бе, да - Снимка: US Department of Energy.. някой щеше да ги пусне в Чернобил '86.. що не разкажат за най-голямата АЕЦ в Европа.. намира се в Украйна, Запорожката.. а сега там има гражданска война! Ако нещо стане там вече ще видим слонския К*Р!

20

KABULI

преди 9 години

Бранник, трябва да си бил на кило ракия, за да пишеш щурашки глупости. Ми то 800 милиарда мравки няма на земята бе! Ясто, теб радиацията и до сега не те е напускала. По-леко с бутилката, че инак след още час индианците, полуиндийците и *** ще станат пет трилиона. Знаеш ли с колко нули се изписва, а?

19

Анонимен

преди 9 години

1986 - преди 25 години. А ядрения ад във Фукушима преди 3 години - за него няма ли да напишете нещо?....1. Япония е демократична страна и демократично забранява да се изнася информация за Фукушима повече от необходимото за спокойствието на света.2. Тъй като аварията е станала в демократична страна,не се брои за авария за разлика от Чернобил(СССР).3. Доказано е при инцидент в АЕЦ на територията на демократична страна радиация не изтича и не вреди на света.4. За всичко е виновен Путин !

18

Анонимен

преди 9 години

Фукушима е по-голям проблем и тепърва ще се видят последствията. Освен отровената земя и въздух в района, колко радиационна вода изтече в Тихия океан, дори и самите японци не смеят да си помислят. А всички световни океани са свързани.

17

Брaнник

преди 9 години

Дaaaa бородaй блядчето БЕГAЛ, жежко му е под зaдните чaсти, иде Aрмия УкрaIни!

16

Анонимен

преди 9 години

Апропо,Бородай хвърли оставка!

15

Анонимен

преди 9 години

автора е фен на S.T.A.L.K.E.R.

14

Анонимен

преди 9 години

Всъщност АЕЦ Чернобил си има име - АЕЦ "В.И.Ленин"По неведоми пътища това име е забранено за използване от нашенските журналисти.Сакън, да не обидят косвено мумифицирания Вожд...

13

Анонимен

преди 9 години

А Фукушимската централа да не изпуска аромат от рози.Все още се чудят как да извлекат разтопеното ядрено гориво от реактора на "Уестингхаус-Тошиба".Реактор като фукушимския ще бъде инсталиран в АЕЦ "Козлудуй" от тази компания.В България реактори от вида на Чернобилския никога не са били инсталирани.Но като фукушимския ще бъдат.Спокойни сънища деца,аз ви гарантирам каза,подписа взе парите и замина в имението си в САЩ!

12

до 9

преди 9 години

С такива коментари си издаваш годините или нивото на сивото ти вещество.

11

до 9

преди 9 години

Фокушима е на хиляди километри от тук , а Чернобил ни засегна това разбираш ли го или още вярваш че севернокореец е първия човек стъпил на слънцето.

10

Анонимен

преди 9 години

Малеей, докъде стигнаха. Иранците ги ошамариха, Башар Асад от Сирия ги ошамари, малкия от Северна Корея редовно си ги шамари и нищо не смеят да му направят. В Афганистан ядоха бой, в Ирак се лее кръв - дай сега да си говорим за 1986 година как при комунизма експлодират атомни централи. А японската Фукушима като гръмна преди 2 години?

9

Анонимен

преди 9 години

1986 - преди 25 години. А ядрения ад във Фукушима преди 3 години - за него няма ли да напишете нещо?

8

Брaнник

преди 9 години

СAЩ сa виновни зa избивaнето нa 800 милиaрдa индиaнци и полуиндийци, и двa пъти по толковa ***. Чернобил не е гърмял, товa е зaпaднa пропaгaндa, и сегa си рaботи центрaлaтa, a Укрaйнa влезе в новото сесесере

7

Анонимен

преди 9 години

Щетите от американските корпорации са многократно по-големи - войни, глад, мизерия, бедност, липса на лечение и т.н.

6

Анонимен

преди 9 години

3, прав си, но такава дума "наще" няма в българския език.

5

Анонимен

преди 9 години

Българина не е впечатлен дали от радиация от слънцето или от глад, все ще се мре.

4

до 1

преди 9 години

Не само ***,човече.....не само ***