7

АНТИМУТРА

преди 9 години

ОТ СТОЛИЧНИЯ ЗООПАРК СЕ СКЪСАХА ДА ЛЪЖАТ!!!ПЪРВО ЛЪГА НАЧАЛНИКА ИМ СЕГА СЕ ПОЧНАХА И ПОДЧИНЕНИТЕ!!!!ОТВРАТ ПЪЛНА!!!!

6

off

преди 9 години

До Анонименбрат, какви деца бе, какви 5 лв, зоопарка е бил евакуиран, не е имало деца, само тия кауни дето са търсили животното..... некадърна, неграмотна, българска работа от група ***, това е; и тоя комунистически "експерт" е заговорил глупости на търкалета

5

този е експерт

преди 9 години

колкото аз съм трамвай по-тъпо нещо не бях чел ами защо са измислели тогава тези упойващи стрели ??????да стрелят и толкова разбирам ягуара да беше нападнал някого , а то ...............

4

Анонимен

преди 9 години

Сега ви е лесно да пишете, ама ако беше нападнал някое дете например, щяхте да пишете толкова ли не можеше да го гръмнете. Ясно ми е, че част от вас живота на разни кученца и котенца ви е по-ценен дори от този на децата ви, ама не ни заливайте с вашето малоумие! Жалко за животното, но това е бил разумният вариант!

3

Анонимен

преди 9 години

По слаби експерти не сме имали от 681г.поздрави от Сидни Ав$$тралия

2

Анонимен

преди 9 години

Въпрос:50 оскотяли примата гонят безащитно дете на природатаСамо в цирк БалканскиКошмара на Дарвин.поздрави от Сидни Ав$$тралияП.С. кой ще прибере кожата?

1

Елемаг

преди 9 години

Експерта,ай гледай си "МАдагаскар" тогава и освободи място на новите и разбрани специалисти!!Вие, дето още си я карате по книгите на Гжимек,сте морално остарели в тази област!!!