109

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример с Янето ,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Х

108

Анонимен

преди 9 години

Господин Борисов! Бяхте ми симпатичен и харесвах Вашият хъс в работата Ви. За голямо съжаление ми е много неприятно да Ви гледам в позиция на пълен саботьор на собствената си държава. През цялата една година Вие не бяхте конструктивна опозиция, а действахте със всички почтени и непочтени средства срещу държавата. Това не е държавно отговорна позиция и аз за съжаление повече не бих дал гласът си за Вас. Все пак Ви пожелавам успех и дано аз се бъркам в мнението си, но едва ли!

107

от Варна

преди 9 години

Питам за последно има ли още луди къде ще гласуват за Герб

106

Дичев

преди 9 години

До Пешко 43Пешенце душко не се напъвай толкова че мозъкът ти ражда едни смехории, че направо ме заболя корема! Ти кога ще ти просветне, че между ГЕРБ и БСП няма разлика те са клонове на БКП, когато тя се разцепи след 1989-та. Просто единият клон е по-*** от другия ти се сети кой!

105

Анонимен

преди 9 години

Абе в тая партия герб, няма ли други хора освен супермен, та само него показвате :) Не дай си боже да се спомине, малииииии - закъсвация!

104

555

преди 9 години

Никога не съм бил привърженик на крайните действия. Но този изглежда забрани как беше изгонен от власт и как по негово време хора горяха като факли. Явно народа, колкото и да не искам, трябва още днес да излезе и да измете улицата с голяма част от детската градина, която е по върховете на държавата.

103

gost36

преди 9 години

Бойко Медотиев Борисов *** мутренска тикво празна вземи и млъкни вече че дразниш българите.При управлението на българоубийеците от герб 2009,2010,2011 и 2012 нямаше увеличение на пенсиите нито се погрижиха за майките които не могат да имат деца.Бяхме много зле благодарение на бойко тиквуна на снимката и лизаците му които обслужваха и облагодетсваха само свойте герберски фенове за другата част от българския народ хич не им пукаше

102

маймуна

преди 9 години

нагъл лъжецкой искаше банкова ваканциякой не влизаше в парламентаЛУДИ СТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАЗИ *** КОЯТО КЛАТИ ДЪРЖАВАТА

101

Анонимен

преди 9 години

комплексар *

100

Анонимен

преди 9 години

Голям комлексар тоя !!!

99

Джедай Мастър

преди 9 години

Аве, плондер, преди 2 дена нали точно ти се целуваше с ДПС и гласувахте актуализация на бюджета, а после някой ти каза, че рейтинга ти ще падне, та се фръцна като ощипана мома и вече не искаш да го актуализираш. Ясно е че нямаш идея от управление и политика и си там само заради суета и комплекси. Чудно ми е как има хора да си мислят, че си по-различен от червените *** и да гласуват за теб и шайката ти злобни и крадливи слабоумници.

98

Анонимен

преди 9 години

Що си вярвате, че този на снимката му пука за държавата и за хората. Той от Царско време не знае какво е Личен лекар, какво е направление и какво е да се редиш пред кабинет. Изкарайте данни да видите на лицето Бойко Борисов кога му е издаден последният талон за преглед при специалист. Тези от БСП и ГЕРБ отдавна не са между хората. Те с милиони си преметат всекидневно в джобовете, а Вие се карате кой е по, по-най. Сега е време за протести да се покаже, че не искаме отново ГЕРБ и др.

97

ПротестнаПаяжина

преди 9 години

Боци, к'во стаа батка? Айде идвай по-бързо на власт, че да тръгваме към паветата да те сваляме и тебе!

96

Анонимен

преди 9 години

Не спря да ръси глупости ей :) Забавно е да го четеш, ироничното е че му се връзват !

95

Анонимен

преди 9 години

Да засадим по едно дърво,за един по-добър свят.

94

Анонимен

преди 9 години

дойдат ли БСП на власт, нещо се случва с финансите на хората, добави Борисов.Даааа увеличават се !!!!

93

Бойковист

преди 9 години

Винету е УНИКАЛЕН!!Говори глупости и си вярва."Когато партиите са слаби, идва райското време за крадците, рече Борисов"А когато е само една партия няма да делят с никой.Той затова натиска еднолично да разделя филиите с мас!И го гледат хората в очите и благоговеят.Боже,пази България!!

92

Ройтерс

преди 9 години

На снимката, Боце слуша командите на секретарката от американското посолство през слушалките.

91

Анонимен

преди 9 години

Tи до оня де се целува с Доган бре, ***! Значи всичко е наред!

90

площад на Съгласието

преди 9 години

Смърт за крадливите партии! Да живее пряката демокрация! Да живее европейска България!