74

чичо Митко

преди 9 години

Това, че си *** не е страшно, в края на краищата на тази страна и трябва работна ръка, дето не мисли, не пита и налива бетоня. Но, когато си *** трябва да си мълчалив и свит, иначе пречиш. Агресивната простотия е характерна за ниско образованите нации с комплекси за малоценност. В тези страни всички разбират от глобална политика, макроикономика и футбол

73

за 88

преди 9 години

За четвърти път: Дългът на САЩ в НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ Е 700 ТРИЛИОНА! СЕГА!!! Ако плащанията на петрола се отвържат от долара, щатите фалират на секундата. Защото машините бълват всяка секунда зелени хартийки без покритие, но срещу тях янките потребяват реалната продукция на другите държави. Затова ще има трета световна, капитализма излиза от кризи САМО С ВОЙНА.

72

Анти Бандера

преди 9 години

Сибирские волки: Кого не добили, придется добить

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79Не си стар ами необразован.Чернобил е в Украйна ама е построена от руснаци с руски реактор.Инжинерите са били основно руснаци.Главния инжинер който е започнал процедурата за тест на реактора е руснак(комунист разбира се).Реактора си е имал производствен дефект, който при тест при екстремни условия се проявил.Чети и после пиши коментари.И все още аварията в Чернобил се води най-голямата авария с атомен реактор... дори аварията в Япония не я надмина.

70

Шоп

преди 9 години

Мисля, че е крайно време да се национализира тоя пуст Нефтохим. Или да поизчакаме още малко?

69

Мунч0

преди 9 години

До Анонимен - 87Няма да се простирам на дълго и на широко.ЕС - обслужва имперските амбиции на UK, Франция, Германия;САЩ - налагат с огън и меч "демокрация"; над 10 военни конфликта през последните 50г.Израел - няма какво да ги коментираме, най - агресивната държава в света.Даже по - възрастните помнят как "добрите страни" са бомбардирали България.

68

Анонимен

преди 9 години

САЩ си гонят икономическите интереси и натискат безцеремонно ЕС да върви против собствените си такива. ЕС в много отношения е зависим от САЩ, не си правете илюзии, че става дума за партньорство! САЩ не защитават слабите, а изгодните му, без значение дали говорим за диктатура или мафиоти, и само докато играят по свирката им. При опит за самостоятелна политика ликвидират веднага нахалника и съсипват държава с "бунтовници".

67

Анонимен

преди 9 години

Руската преса е като вестник Нардоно Дело едно време :) пълна боза

66

Шоп

преди 9 години

Нали плачехте за военното производство - сега продавайте калашници в САЩ, на руснаците вече им забраниха.Гледам мучат по форумите, че техните "калаши" били лучше чем болгарские "подделки".Абе, що си не Е*ете майката руска...

65

Анонимен

преди 9 години

До Кончита се прецакаА до сега като ги точеха руснаците всичко си беше ОК.Да ти е..а и тъпата балканска психика.

64

Анонимен

преди 9 години

До ДО 73Излиза, че колкото е по-малко външния дълг толкова са по-зле обикновените хора.

63

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

В ИВАНО-ФРАНКОВСКА ОБЛАСТ ИСКАЙКИ ОТ КОМПАНИЯТА ИЛИ ДА ПРЕКРАТИ СВОЯТ БИЗНЕС В УКРАЙНА ИЛИ ДА ДАВА БЕЗВЪЗМЕЗДНО/ ЗА БОГ ДА ПРОСТИ/ ПО 2,5-3 ТОНА ГОРИВА МЕСЕЧНО ЗА УКРАИНСКАТА АРМИЯ. ИНФО: ,ВЗГЛЯД/ЛУКОЙЛ ОБЪЯВИЛ О ПРОДАЖЕ БИЗНЕСА НА УКРАИНЕ

62

Анонимен

преди 9 години

"Руски печат: Ограниченията от страна на САЩ и ЕС не са критични"T.e. са критични.Кога се е чувало комунистически печат да казва дори и част от истината.

61

ДО 73

преди 9 години

Хахаха вадиш цифри, от които не разбираш. 700 Трилиона предполагам си ги извадил от сбор на всички задължения на правителството към гражданите на страната за следващите 50 години. Пенсии, здравеопазване, социални и т.н. Но това не е заем, а бъдеще задължение на държавата към гражданите. Иначе държавния дълг е около $17 трилиона, или 100% от БВП- то. Япония фукнционира успешно с дълг от 200% от БВП -то. Първо да фалира Япония, пък тогава ги мисли САЩ.

60

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

,,ЛУКОЙЛ'' ИЗЛИЗА ОТ БИЗНЕСА СИ В УКРАЙНА КАТО ПРОДАВА ПРАВАТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА 6 НЕФТОБАЗИ И 240 БЕНЗИНОСТАНЦИИ НА АВСТРИЙСКАТА ФИРМА ,,AMIC ENERGY MANAGEMENT GMBH''. ПРЕГОВОРИТЕ СА БИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ АВСТРИЙСКАТА СТРАНА КОЯТО Е ИЗРАЗИЛА ИНТЕРЕС КЪМ ТЕЗИ АКТИВИ.В МОМЕНТА ДВЕТЕ СТРАНИ СЕ ГОТВЯТ ДА ПОДПИШАТ СЪОТВЕТНИЯТ ДОГОВОР.ФИНАНСОВАТА СТРАНА НА СДЕЛКАТА НЕ СЕ СЪОБЩАВА ПРЕДАДЕ ,,РИА-НОВОСТИ''.ОБСЕ ОТБЕЛЯЗА ТЕЗИ ДНИ В СВОЙ ДОКЛАД ЧЕ ,,ДЕСНИЯТ СЕКТОР'' Е БЛОКИРАЛ НЯКОЛКО БЕНЗИНОСТАНЦИИ НА ,,ЛУКОЙЛ

59

Анонимен

преди 9 години

Потретвам: Щатите имат 700 ТРИЛИОНА ДЪЛГ !!!!! Годишен БВП - 17!!!

58

Мунч0

преди 9 години

До Анонимен - 72"Сащ и Ес са на страната на слабите". Много наивно.

57

Анонимен

преди 9 години

17 трильона е държавния дълг. Сметни, че всяко семейство има още по стотина хиляди, сметни корпоративния дълг, нямаш и на идея какво става... Аз също де ;)

56

защо

преди 9 години

До 56/Кара Кольо/ Драги ''Кара Кольо''. Или си ''юнуша блед'', или неосъществен париец. Ако си първото, питай баба си и дядо си. Те могат да сравняват. Ако си второто - и Господ не може да ти помогне.

55

за 76

преди 9 години

Факти: България има в ПЪТИ отрицателен търговски баланс с Русия. Щатите имат 700 ТРИЛИОНА ДЪЛГ, при 17 трилиона БВП. От тези санкции страда Европа и икономиката на ЕС. Отговор:"да да това е вуна , ако стваше така , егати смешниците сте"