127

Насранник

преди 9 години

До БранникАбе ей, *** ***, що не вземеш багажчето си и не отидеш в Украйна доброволец? А? Ти въобще не си хващал в живота си пушка бе, еврогей...***...

126

до Бранник

преди 9 години

Сега ще ти кажа нещо, но не го казвай на никого.Никога с поляците не сме били "братя" нито ще бъдем. Поляците мразят православието, защото са католици.В бандата на полковник Сенклер, която върлува в Южна България и с която се разправя русофилът и велик български патриот Капитан Петко Войвода има група от поляци. Да, точно така, поляци, които избиват българи! Самият полковник Станислас Сенклер е с полски произход.

125

Леле че народ

преди 9 години

Още една укр. част е попаднала в засада Около Шахтъорск укр. 25 бригада е попаднала в обкръжение Айде да им е честито новото котле

124

Калчо Калев

преди 9 години

Много кал се лее тук ,дружно хората на Тони Кутев шляпат тук.

123

АнтиСССР

преди 9 години

Лично за мен *** са едно стъпало по нагоре от русофилите. Все пак хлебарката притежава някакъв интелект за разлика от облъчения untermensch.

122

Бранник

преди 9 години

Точно русия е виновна- нейни войски тъпчат Украинската земя (ВСЕ ОЩЕ!), а не обратното! Украйна БРАНИ СВОБОДАТА СИ в тая руска война!

121

проруска

преди 9 години

Украински изверги, човечеството трябва да знае за издевателствата им! През Втората световна не е имало такива извращения, казват очевидци. За всичко това някой трябва да понесе вина, но със сигурност това не е Русия.

120

Бранник

преди 9 години

до FMCРазбрано поляка е бил груб с теб, оправяй се братчеТ:)))))))))

119

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 171Няма как руснаците да се опъват на КИтай защото от Запад ги дебне НАТО.Те си избраха за съюзник китайците и сега ще си сърбат попарата>Китай ще ги опитоми.Но все пак руснаците имат още избор Запада или Китай .

118

Бранник

преди 9 години

ха, ха "невежа", то си е комплимент когато го казва руски кон с капаци...

117

Анонимен

преди 9 години

Бранник, ти си голям невежа!!!

116

FMC

преди 9 години

До БранникКакви братя са поляците бе пич? И аз мислех така, докато не се сприятелих с един техен представител. Знаеш ли колко мразят българите? Това са католически фанатици, което е почти толкова лошо, колкото протестантските сектанти.

115

Анонимен

преди 9 години

169 Всичко друга сте но не Българофили, тъкмо ОБРАТНОТО- русофилитици! То е по- лошо от туркофили дори!

114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 153Няма да стане точно така.От начало руснаците ще се опъват на своя съюзник Китай,както Меркел се опъваше на Обама,и после чак руснаците ще клекнат пред Китай,както вчера клекнаха от ЕС и пуснаха нови санкции с/у РФ.Всеки се опитва да се измъкне от по голямия съюзник ,но няма начин,той си го е избрал.

113

Елцин

преди 9 години

Ами че това е граница, трябва да има войска... Преди 25 години толкова войници граничари България имаше струпани на южната си граница, а тогава бежанци не влизаха! А Колко е южната граница на България, колко е Ураинско - Руската!

112

FMC

преди 9 години

До БранникЯ го преведи, че ние българофилите не разбираме ингилизки. Или по-добре недей. Не ни интересуват мненията на предатели.

111

Бранник

преди 9 години

164 Поляците са наши Братя по кръв и Оръжие в битката срещу руските ***! Полша е наш Брат от 1443- 44 г.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

110

Изверги

преди 9 години

Ако човек се осмели да разгледа в youtube и в независимите медии кадри и снимки от извращенията и зверствата на украинци...те тези са по-зле и от нацистите!Убити майки с деца! Убити старци! Убити ученици! Истински зверове!Очевидно е, че медиите у нас са под контрол. Например днес.бг никога не са пускали материал за зверствата на украинците. Никога!

109

Бранник

преди 9 години

Петма русофилитика си правят оргия във форума- жалка история, ще има пеналтийс мадафакърс!

108

Анонимен

преди 9 години

До Поп Андрей 161Дедо попе тролиш ли,тролиш ли...блажиш ли блажиш ли..??