142

лумпена

преди 9 години

референдумът в Крим по нищо не отстъпва на референдума през 1938 проведен от Хитлер в Судетската Област,под дула на автомати не може да се прави референдум.

141

Анонимен

преди 9 години

168 Не знам на колко годинки си и доколко познаваш демократичните механизми , но е смешно да твърдиш че това беше Референдум след като :Не е органиран съгласно действащо законодателство на СТРАНАТА Не са избрани рък органи съгласно това законодателство ЦИК , РИК СИК Не е осъществена абсолютно никаква разсянителна кампания .Списъците са компрометиранив деня на избор както и месец преди това Крим е в условията на окупация няма никакъв контрол а бе кво да ти обяснявам като няма как да вден

140

Анонимен

преди 9 години

До СпонгиПич колко пъти си бил в РФ, че така добре си запознат с диктатурата там?

139

Kiks

преди 9 години

До david За пари. Както винаги.1.Има хипотеза, че US-компания се точи да приватизира газопреносната мрежа на Украйна. Затова ни идваха гости от САЩ, затова US-лобисти в ЕС оспорват проекта (не казват нищо за Северен поток). Ако има Южен поток на US-стопаните ще останат тръбите празни.2.Украйна може да бъде европейския троянски кон за шистовия газ.3.Да се приватизира въгледобивната и металургична промишленост3.Да се отнеме на Русия излаза на Черно море и да се закрие ВМ й база-това не успя.

138

vesko02

преди 9 години

Не е ли по лесно украинците сами да решат какво искат?Всъщност те избора го направиха ,само че на Путин не му хареса.

137

Анонимен

преди 9 години

Пак много такива задълбочени анализи на днес. бг Господи защо българите сме толкова уми и толкова бедни...

136

Леле, леле

преди 9 години

що неграмотници са наели за тролчета от ОТРОВНО ОБЩЕСТВО и УСА амбасадата

135

ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА

преди 9 години

се надупи пак на САЩ като за последно. Е може наистина да е за последно........

134

Анонимен

преди 9 години

165 Защо какво не ти харесва , смяташ ли за нормално да се анексират територии на суверенни страни или пък да се свалят граждански самолети , или пък да се вкарват диверсанти на чужда територия с цел овладяване на местнната власт , кое е нормалното т всичко това за да пишеш че ти е писнало от западна пропаганда , това не са ли факти .

133

HA-HA

преди 9 години

До Анонимен 131Феноменално *** си. Ще се развива, виж военния бюджет до 2020 и ми кажи как ще се развива, и как ще живеят нормалните хора в Русия. Алабала аналитици много. Червенотиквеничета.

132

Анонимен

преди 9 години

163 па започна с точка ру пропагандата

131

о-не

преди 9 години

САЩ = ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ. САЩ е огромен пренадут балон, след чието спукване, светът го очавка адска смрад и воня. Запасявайте се с кислородни маски и противогази, уважаеми съграждани, мирисът никак няма да е приятен.

130

Бивш фашист

преди 9 години

е само мъртвия фашист.

129

Анонимен

преди 9 години

А защо ката ден ни занимавате с това кагебейско джудже Владимир Шаломов?!Той си прави локални конфликти със слаби и корумпирани държави за да крепи диктатурата си! Неговата цел е проста - да стои на власт до смъртта си! После мужиците ще го оплюят, ще кажат, че по-голям злодей от него не е имало и ще венцехвалят новия цар-батюшка!

128

Анонимен

преди 9 години

Този човек от снимката е мъдрец.Истината е на негова страна.---------------------------------------------------------------------156 Този човек на снимката е мъртвец . Лъжата е на негова страна

127

Анонимен

преди 9 години

От 155 забравих 000 но и така пропрцията е ясна

126

Анонимен

преди 9 години

Този човек от снимката е мъдрец.Истината е на негова страна.

125

ХУНТАТА В КИЕВ

преди 9 години

я чака съдбата на МУСОЛИНИ - на клона с южно изложениеОт благодарните украинци, не от ПУТИН

124

Анонимен

преди 9 години

149 можеш ли да сравниш Грузия с Украйна Украйна 600 км2 - 45 млн население Грузия 70 км2 - 5 млн население а Чечня 16км2 - 1 млн население горе долу колкото са в момента ДНР и ЛНР

123

Настрадин Ходжа

преди 9 години

Бивш полицай, бивш *** и бивш комунист няма.