19

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия не изпълни решението на западен съд, то активите на Русия и държавни фирми в Западни банки ще бъдат конфискувани.Нещо, което ще се случи след някоя седмица с Аржентина,ако тя не изпълни решението на съд в Ню Йорк да си плати на кредиторите за взетите от нея кредити.

18

Иванчо

преди 9 години

Ти да видиш... Ей сега като се втурне Москва да плаща... Ти да видиш...

17

Циника

преди 9 години

хубаво е, че има подобни христоматийни случаи като с прекрасния бизнесмен Ходорковски. Тези казуси в най-чист лабораторен вид ни предоставят картина на съвременната макроикономисеко-политическа ситуация. Дори и на най-заблуденото теле демонасралче става ясно, че международният капитал и свързаната с него местна олигархия са защитени от международните институции!

16

Циника

преди 9 години

23, мутро, ако можеха и за гноясалия ти ум да заплатят някакво обезщетение....цена нямаше да имат, а?

15

Анонимен

преди 9 години

Ще ги плати, кога У-крайна си плати газта, хахах

14

АНТИМУТРА

преди 9 години

И ЗА САМОЛЕТА ЩЕ ПЛАТЯТ *** ТАМ ВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА УПРАВЛЯВАЩА ХУНТА ЩЕ ПЛАТИ И В КРЪВ!

13

Циника

преди 9 години

А така Бранник, да е жив и здрав Пеевски и да си харчи милионите! Интересно е, че най-големите усти против бг олигархията изпадат в телешко умиление при всяка победа на руската олигархия! Но пък този процес е знаменателен с нещо друго - да се разбере най-после от всички, че т. нар. международни правни,финансови и пр. институции не са нищо друго освен тояги за защита на капитала!

12

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕТО НА *** !!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Арбитражният съд в Хага не е признат от Русия. Навсякъде има арбитражни съдилища. Арбитражния съд няма юридическа стойност, никой не е длъжен да се съобразява с решениеята, освен ако предварително двете страни не се разберат за това и отидат на арбитраж. Отново се излагат ЕС след като знаят че това решение нищо не струва.

10

rusnak

преди 9 години

На кукуво лято..

9

Брaнник

преди 9 години

Днескa е черен ден зa русофилството у нaс и в рaшaтa! Съдa в Хaгa им го втъкнa подобaвaщо! Дa е жив и здрaв ходорковски дa си aрчи милярдите нa ***

8

Анонимен

преди 9 години

Като не ги платят ще блокират активите на държавните СБЕР банк и ВТБ в европа и готово, тия дето си мислят че може да не платят са ***, но на мен ще ми е по интересно делото на Украйна по отношение на Крим, там вероятно руснаците ще трябва да платят над 180 млрд

7

Кво става

преди 9 години

Някога им казвахме-ЧЕСТИТО БАНЯ.Сега и за сваления самолет.

6

Брaнник

преди 9 години

aко русия не се съобрaзи с решението нa Съдa, ще последвaт сaнкции и зa съдебнaтa и системa. немa неплaтени дългове, a тaм цъкaт и ЛИХВИ зa длъжникa! блядa ходорковски дa е следвaщия президент нa рaшaтa, дaй Боже!

5

Това е новина

преди 9 години

БРАВО на съдът в Хага...Масква да стяга коланите или друго...Честито на печалившите....Загубилите никой не брои и да пият по една студена вод/К/а.

4

Анонимен

преди 9 години

Не че нещо, ама наистина доста удобно съвпадна края на това дело със санкциите не ЕС срещу Русия. Тези да не очакват верно банков превод утре? Да ходят да си ги търсят пачките в Русия, аз лично не ми се студува заради имагинерните пари по някакво нагласено дело...

3

Анонимен

преди 9 години

До 333Като блокиат активи на руски дъжавни компании ще платят и за още ще питат

2

Гринч

преди 9 години

***, Москва е град в държавата Русия... Града или държавата са осъдили на база нератифицирани споразумения? А Ходорковски добре се е дистанцирал, след таква наглост може и да го светнат....веднъж го пуснаха по тъча, ама алчността не прощава!

1

ЧОВЕК

преди 9 години

ЕХ КАК СЕ ВОДИ ЗАПАДНАТА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ.И ПРЕДПОЛАГАМ ПУТИН ЩЕ НАРЕДИ ДА СЕ ПЛАТИ ВЕДНАГА БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО,ПОНЕЖЕ ЗАПАДА ЧРЕЗ ТЕХНИЯ СИ СЪД СЕ МЪЧАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ И ПРИТИСНАТ ОТ РУСИЯ...ДА,ДА КАК ЛИ ПЪК НЕ :Д.