164

Голям смях

преди 9 години

Тежко и горко на българският народ след като всички в ГЕРБ искат коалиция с Кунева.Тази жена излъга цяла България и затвори 2 блока на АЕЦ без никой да я е молил за това.Така преговаря тя в интерес на България.Представям си ако влезнат в парламента какво ""светло бъдеще"" ще донесат заедно с ГЕРБ на народа.

163

Бивш член на БСП

преди 9 години

Ало къде е батко, абе къде е батко Сергея. Станишко е на Позитано и после заминава в Швейцария да види как върви ремонта на Двореца. А тук балъците се плюем за 5 лв.

162

Анонимен

преди 9 години

Истината дами и господа не е в БСП и ГЕРБ, крайно време беше да ги уволним, а не да ги сменяме и преизбираме. БСП вече 25 години не слиза от политиката, а ГЕРБ като видяха как се краде и как се правят формални и неформални коалиции и те копираха това, което се случва през последните 25 години. Е няма за сега една партия, която да се различава от останалите, което е жалко. Всичките гледат софрата и не мислят за народа. Няма ги хората като Левски и Ботев, а да не говорим за партии.

161

Анонимен

преди 9 години

Тоя индивид е толкова неграмотен че дори не си струва да се споменава каквато и да е конкретика.Ако някой не разбира колко е неграмотен Гойко то значи че е същият като него че и по-зле.

160

Анонимен

преди 9 години

ДИРЕКТИВАТА НА СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ СЪВЕТ Е ,ДА СЕ РУШИ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ НА НАРОДИТЕ,ЧРЕЗ ВОЙНИ И ЕМИГРАНДСКИ ВЪЛНИ УСПЯВАТ,ИМА КЛИП НА ШИМОН ПЕРЕС И БАРБАРА СПЕКТЪР,КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ТОВА И СЕ ХВАЛЯТ СЪС ПОСТИГНАТОТО. ЕТО ЗАЩО К.ГЕОРГИЕВА СЕ СНИМА УХИЛЕНА ДО ТРУПОВЕТЕ ВЪВ ВАРНА,ЕМИГРАНТИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ ПОПУЛАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ,ТЕЗИ СА ЗА БЕСИЛИ,БЪЛГАРИЯ СПЕШНО ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕС И НАТО

159

Анонимен

преди 9 години

Понеже герберите не обичат да си припомнят неудобни неща за вожда им (а то такива с лопата да ринеш), да им припомня, че той получи генералската си звезда от президента Георги Първанов, по предложение на Ахмед Доган.

158

Анонимен

преди 9 години

Другари, ако го върнете този *** на власт ви е спукана работата.Лошата новина е обаче че и в опозиция видяхте какви золуми сътвори.Аз съм си в европ и ми дреме кой ще ви закопае.Технически вие сами ще изберете този който ще ви унищожи.

157

Анонимен

преди 9 години

нация която избира такъв за премиер НЕ Е ДОСТОЙНА ДА Я ИМА на тази земя.

156

Анонимен

преди 9 години

Абе хора не ви ли е срам не сърбахте ли попарата на Симеон Дянков и Бойко Борисов три годи и половина и какво ви стана сигурно получихте оргазам

155

Анонимен

преди 9 години

Бойко е инструктиран от Чичо Сам да се държи за Ердоган а честито българино

154

Анонимен

преди 9 години

По-лошо управление от това на ГЕРБ не съм виждал. Управляват по-лошо дори и от БСП и ДПС, а да не говоря за 100 пъти по-близките отношения на Бойко с Турция и Ердоган отколкото ДПС. Като заключение стигнах до извода, че БСП и ГЕРБ = ДПС. Няма да пропусне и ГЕРБ да направи коалиция с ДПС и формулата да се потвърди.

153

говори Москва

преди 9 години

Гласувах за БКП после за БСП сега ще гласувам за Герб

152

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов член на БКП на 100%Цветан Цветанов син на шофьора на Григор Шопов шеф на ДансЦецка Цачева партиен секретар на БКП в ПлевенЛъчо мозъка депутат от БСП преминал в Герба кажете че не вярно и ако не вярно се зъклнете в децата си герберуги

151

Анонимен

преди 9 години

Бойко махни тази врачка Деси от Дулово ако искаш да гласувам за Герб

150

Анонимен

преди 9 години

ЕЙЙ НИЕ СМЕ ТУРЦИ И УПРАВЛЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СМЕ КОЙЛИЦИЯ С ГЕРБ А ВИЕ СЕ ОПРАВЯТЕ

149

Lidia

преди 9 години

До Диана 225 A ti kakva snimka o4akva6 na 4oveka ? kato deivid bekam li da se snima - po slip4eta ? celia den e na patuvane , gore6tini sa , Kak da izglejda ot natovarvaneto ? 4e i vednaga kvalifikacii slagate ...A sprete se be hora ! Na teb dobre li 6te ti e niakoi da te nari4aq mutra ? Ama 4e vazpitanie !

148

ЗООЛОГ

преди 9 години

НА СНИМАКАТ ГОРЕ: ЖЪЛТ МАКАК В АКЦИЯ...УХ-УХХ У-КА-КА-КАА!

147

Истина

преди 9 години

я ми кажете защо всички лидери на Герб са били партийни секретари и членове на БКП или греша

146

колио до 222боико бо

преди 9 години

До сега не сьм ходил по протести от студенските стачки през 90те,но ако адашати доиде на влас зимьска ще си припомня студенските години.

145

Анонимен

преди 9 години

САМООО ИСКРА ФИДОСОВА И ГЕЕРББ