338

Анонимен

преди 9 години

Смърт на фашизма, свобода на народа! Viva Russia, viva Putin and his government!

337

RadioPrestilka

преди 9 години

Абе не зная Путин колко контролира руско езичното население в Украйна, но САЩ май доста добре контролират правителството там, тази оставка на Яценюк, никак не е случайна! Тя е следствие на падналия самолет, май наистина Украинците са виновни за неговото падане, САЩ много добре знаят, че това ще рефлектира върху тях и се случиха оставки в Украйна! Какво и защо се случва там

336

Анонимен

преди 9 години

Ако Путин мислеше за келепира като нашите политици досега 100 пътида си беше продал душата на демоните от Вашингтон,и сега Шеврон и другите транснационалистически компании щяха дабодат Сибир и да правят луди печалби от нефт, земен газ, метали, диаманти, златоа Руснаците щяха да ги трепят частни армии на олигарсите.Ако беше продажник Путята щеше да прави по четвърт милион на "лекция" в западни университетии никой нямаше да се интересува от децата му както от продажниците - Горби и Елцин.

335

Язе

преди 9 години

Даже и Путин ми се види като червената шапчица вече пред евреите. Глейте как трепят наред тия дни и никой не "осъжда действията им" Егати двойните стандарти има в демократичния свят.

334

Възврат на намерения

преди 9 години

Стремежът на Щатите да предотвратят колапса на долара в края на годината се сблъсква с волското търпение и добрата компетентна, фактологична защита от Москва. Планирал се е ръст на Руската икономека с 1,5 процента, а той въпреки санкциите е между 1,7 до 2 процента. Оттеглянето на Руските вложения в Западната икономика ще е възвратен удар срещу Евросъюза. Газовото ограничение от Русия за Запада е удар по собствената им икономика. Затова Евросъюзът се съпротивлява на Щатите с нежелание за санкции

333

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Репутацията на Путин сред всички честни и нормални хора по света е безупречна !Само промитите от хамериканската пропаганда мозъци плюят по Путин.Прогресивната част от човечеството го подкрепя, защото вижда, че Русия е единствената сила, която може да промени статуквото на Новия световен ред.---------прогресивната част на човечеството е точно хамериката и не го подкрепя

332

Анонимен

преди 9 години

Тодоре, пак са та изтървали от психиатрията

331

даммм

преди 9 години

До Каква е причинатаДобре казано--точно в десятката--адмирации.

330

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВИ от мен лек ден на всички тук.Трябва да пътувам надалеч.Надявам се пак на дискусия с вас.Тоше следващия път ще имам инфо за Монголия.ВР ни офертират с доста изгодни условия--давани от Газпром.Ще отскочим до там и ще видим.Всичко добро и успех.

329

Каква е причината

преди 9 години

Василева, причината за катастрофата на Боинга са Украинските въоръжени сили. Но той е подтикнат от Щатите в отговор на все повече засилващото се откъсване на държави от опеката на Федералния резерв и негоната валута - доларът.Договорът на Русия с Китай, Евразийският съюз, създаване на паралелни Фонд и Банка за развитие от БРИКС с по-облекчени условия, принуждава Щатите да се защиганаг с всички средства, военни, провакации, икономически натиск чрез Евросъюза. Засега без успех.

328

Капитан Бов От Лвов

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВ Не знам къде ще има НАТО база до Русия,но и руснаците имат Клининградска област която се намира във сърцето на Европа и НАТО,тъй че не ги оплаквай братушките ,те няма да си оставят коня в калта.Всичко е въпрос на блъфиране и от двете страни.Война няма да има, въпросът е на кой ще му стигнат финасовите ресурси в това бясно надуване на военни мускули .Ще поживеем и ще видим.Хайде че ще имам конферентана връзка директно с Пентагона.Има да се върши много подривна дейност.

327

Капитан Бов от Лвов

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВНе се радвай за това кой има пари на влог в тази Интересна банка,ще ти подам само малък щтрих от други хора академик Светлин Русев и Нешка Р. също имат депозити.Има още много интересни личности от голямото добрутро но за сега толкоз.

326

даммм

преди 9 години

До Капитан Бов от ЛвовЗаблуден сте Капитане--истинска война ще има.Тя вече започна и набира сили.Направете анализ на събитията през последните 2 год-прибавете исказванията на Б.Дом и доста от сенаторите +икономи.състояние на САЩ и картинката ще ви се покаже сама.Регионалните конфликти НЕ могат вече да вдигнат икономиката на САЩ-нужен е глобален конфликт.По възможност в Европа и със парите на европейците.Това е целта-нищо друго.И ако Донецк падне и УК тръгне на Крим--планът е осъществен....

325

Капитан Бов от Лвов

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВСигурно вие на Изток сте аматьори в пропагандата,напротив в пропагандата сте по добри,но в инфорамционите схватки сте малко неуверени и слаби.За сега губите първия рунд,малко се главозамаяхте след Крим и подценяването на опонента води до пробойни в корпуса на репутацията.Вижте се вземете в ръце и не се отпускайте..очаквай неочакваното са казали препатилите.

324

Капитан Бов от Лвов

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВДО дамммЩом казвате че има информационна война значи има фрот и на него се намират две противостоящи си страни.Какво тогава се чудите,че някой казал нещо?Всеки казва и се бори както може.Да приемем,че ЦРУ е спретнало гаден номер на РФ със самолета,излиза че руснаците са били премеметнати и ГРУ не се е справило с "провокацията".На война като на война/Разбира се за Информационна война говорим,истинска няма да има..!!!

323

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ--Тоше,този въпрос си го задават всички хора--които поне малко мислят със собствените си глави.В момента се води инфо война за общественото мнение--мнението на масите.Никой от запада не дава доказателства,а само манипулирана информация--чрез фалшиви клипове в нета.Така се стремят да оформят"правилното"мнение на масите.Това за пореден път доказва,че "демократичните"медии отдавна са надминали комунистическата пропаганда в методите за манипулации на общественото мнение.

322

Уди Кълвача

преди 9 години

Скоро ще пробия дупка в Гигантския Източен Дънер с моя Доларов клюн $$$$$$$$$$$$$

321

Анонимен

преди 9 години

Само един * може да повярва че Русия е директно замесена, какъв им е интереса. Дори Американски секретни служби казаха че Русия не е замесена, и според тях е грешка на бунтовниците. От друга страна Израел само за няколко дни изби над 600 палестинци, повечето цивилни, но никой, включително тук не говори за санкции, или тяхната репутация. Може ли някой да ми обясни защо?

320

Капитан Бов от Лвов

преди 9 години

до 509 дамммЩе поема хвърлената ръкавица от вас към Баба Бакембарда и ще я защитя.Войниците,които до сега бяха в армията не стигат,защото гарнизоните в източната гранична част на Украйна се подсилват в случай на нужда/ако някой реши да нахлуе/.Новите попълнения ще подсилят гарнизоните и всички видове армейски части.Някои ще се предислоцират в районите на Донецк и Луганск.Ще бъде възможна и ротация на уморените от 3-м битки със сепаратистите.Няма да е лесно,знаем кой стои зад "Новорусия".....

319

даммм

преди 9 години

До Баба с Бакембарди---Нямам време да влизам в дискусии с вас,но само една информация за вас--Киев обявява нова мобилизация,като вдига възрастовата граница.Та въпросът ми е--къде отидоха предишните мобилизовани,след като по думите на Киев почти нямат загуби и военната им операция върви по план?..? И още нещо--вчера парламента на УК е приел нов закон--данак на войната.Та колко мислите,ще издържи западна Украйна?Гладът,мизерията и труповете от исток,скоро ще потопят новият президент на Украйна.