33

Симеон Малинов

преди 9 години

Руски православни фашисти: goo.gl/lPJQYX

32

Анонимен

преди 9 години

До 47;)

31

спасов

преди 9 години

Призивът на Ленин "вся власт саветав" още кънти в ушите на много хора в България,колкото си по вече неамбициозен,колкото си по вече малограмотен, по вече мързелив толкова си голям комунист, сега са вече русофили,подръжници на Путин.разбира се че САЩ въоръжават сепаратиститите, разбира се че САЩ свалиха самолета само за да злепоставят МАТУШКА РУСИЯ и да наранят добрия тавариш Путин. Еххх искат си нашите *** първото ,второто и третото в столовата на завода,чорбата в ТКЗС-то това е техния блян

30

Питам само...

преди 9 години

Кой променя трасето на самолета и го отклонява в опасната зона??? КОЙ!?

29

Анонимен

преди 9 години

Отговарям ти - много ясно, че не ги въоръжава. Просто не е възможно Русия да въоръжава руснаци. Още повече такива, които граничат с нея. Тя по-скоро ще въоръжава тайно англичани и германци.

28

Анонимен

преди 9 години

Отговор : Според мен всеки въоръжава своите хора. За да може ако нещо се оплеска, и Русия и Америка да кажат: Ние нямаме нищо общо(war by proxyl

27

Анонимен

преди 9 години

До Неграмотен 33Помоли шефа си (главния ***) да те прати на курс по правопис.

26

Анонимен

преди 9 години

Американски анализ излезе- руските медии се оказват с по-голямо влияние в Европа от американските, хората в ЕС по-скоро възприемат руската позиция. Спешно се обсъжда дори възстановяване на радио "Гласът на Америка". Изводът какъв е : Ако много лъжеш, като дойде важното време да ти повярват, дори да казваш истината - няма да ти повярват. Поне вече не без да прочетат и двете позиции. И това е разумно.

25

Анонимен

преди 9 години

Повтарям въпроса, понеже няма отговор.Искате да ми кажете, че сте сигурни, че Русия не въоръжава бунтовниците ли?Моля, отговорете!

24

Адолф Хитлер

преди 9 години

Абсолютна и тотална ХАмерикано - ционистка пропаганда чрез добре платените и поръчкови най- известни световни медии !!!!! Най - удобната ХАмерикано-еврейска версия е факт и чрез добре платените Украински "***" от тамошния Парламент, Президент и ръководни фактори!!!!!.... Това е горе долу същото като с атентата от Сарафово.... Израелците "ЗНАЕХА" кой е "ИЗВЪРШИТЕЛЯ" и кой е "ПОРЪЧИТЕЛЯ" още преди да е гръмнала бомбата!!! :( Гнусна и отвратителна ционистка игра е всичко!!! :(.....

23

Анонимен

преди 9 години

Напълно режисирана и предвидена кампания срещу Русия! Дори според мен няма и да се разкрие истината за това какво се е случило. Всичко е сценарий, в който се чува само силния глас на пропаганда на САЩ. Нашите медии също взимат участие в натрапване на една версия, която е удобна на САЩ. Господ да ни пази от това, безумие което е обхванало света!

22

обективен

преди 9 години

Вчера руският офицер от военното разузнаване, който е министър на отбраната на ДНР Игор Гиркин, същия, който първи се похвали че свалили украински самолет във социалните мрежи, след което го изтри каза, че самолетът бил пълен с трупове преди да бъде свален, защото труповете не били "пресни". Това е такава диващина, че нямам думи!

21

Анонимен

преди 9 години

Имам въпрос.Искате да ми кажете, че сте сигурни, че Русия не въоръжава бунтовниците ли?Моля, отговорете!

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25Подкрепящите руското население може и да имат малко опори, но все пак имат някакви. Тези които подкрепат нациското правителство в Киев и неговите поддръжници от УСА обаче нямат никакви опори. Те са като балони които летят във въздуха докато не се спукат.

19

анти-трол

преди 9 години

Платените руски ***, колкото и да *** няма да ни излъжат. Тази гигантска диващина на руските *** ще намери своето възмездие.

18

Анонимен

преди 9 години

Украйна е обречена на разпад и причината не са някакви си сепаратисти, а олигархическото и правителство. Никакви сепаратисти няма да могат да я раздробят, но факта, че всеки олигарх се опитва да стане аристократ ще е пагубен. Съсипаната икономика ще доведе до бавен но сигурен разпад, подобно на СССР, чиято могъща армия не успя да спре разпада просто защото това не и е работата. ЕС няма да може дълго време да я дондурка, а САЩ си имат собствени проблеми, че да я оправят.

17

#ИЗРОДИТЕ

преди 9 години

Естествено, че стане ключов фактор, нали това беше смисълът му, неговата единствена цел!Ционистка мракобесна, детеубийцка шизофренична гео-политика на изтродите в сянка!Боже, ние ли сме твоя грях ?

16

Анонимен

преди 9 години

Майданската хунта осъществи агресия срещу Украйна, извършвайки кървав преврат и заграбвайки властта над страната. Оттам насетне всичко е реакция на народа, който не желае да бъде управляван по подобен антидемократичен начин. А хунтата, вместо да чуе гласа на народа, започна да стреля срещу хората и да ги изгаря живи.

15

Анонимен

преди 9 години

Предсмъртни гърчове на една изкуствена и фалшива държава - Русия.

14

ответна реакция

преди 9 години

Появата на опълченците е ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. Ако нямаше преврат, нямаше да има и опълченци! На жителите на Южна Украйна не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор.