175

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНормалната държава САЩ е ционистка и полицейска държава ,където банда ЮДИ са яхнали американския народ.

174

анонимен

преди 9 години

към автора на статията.Гледах интервюто. къде е казал колония на СССР?.... виждам, че си сложил кавички. то и ти си журналист в кавички г-н Александър Попов :)

173

Анонимен

преди 9 години

Волен не е идеален,но е единствения политик който от сърце иска да направи добро за нас бедния народ.Давай Волене мачкай тази поръчкова телевизия.Долу антибългарските телевизии обслужващи чужди интереси.Ако Волен не стане Премиер-свършено е с България благодарение на заспалия народ.АТАКА Победа!!!

172

Анонимен

преди 9 години

Това белоглаво в нормална държава отдавна щеше да излежава доживотна присъда!

171

Анонимен

преди 9 години

До kocтадин 192Такива като Вас забиват пирони, но В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ!

170

darcas

преди 9 години

Бялата златка, която рамо до рамо с ДПС гласуваше и крепеше кабинета и прокарва Путлеровата пропаганда трябва да лежи в затвора за национално предателство

169

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Водещата на сутрешния...буламач на Битивито се...оака.Запецна,като Сидеров й каза,да посочи,от коя медия е...информацията която тя...натресе,че телевизия Алфа се...финансира от КТБ.Пак се...оака,като каза,че България е била...колония на Съв,Съюз преди дмокрацията.Абе такива ***...жени,защо ги слагат за...водещи;или са по...удобни всякак.

168

АТАКИСТ

преди 9 години

до 201Само мога да ти стисна ръката, приятелю!Истината боли!

167

НЕЩО ИНТЕРЕСНО

преди 9 години

Бойко на кафе с Местан = достоен Българин .Сидеров поставя цветя на паметника на Левски = национален предател .Герб върти опашка на ДПС с цел коалициика = Герб се бори за правата на Българина .Атака искат да сменят много турски имена с Български = тия са луди .А КАЖИ МИ СЕГА БАЬО НЕ СИ ЛИ КОВЕШ САМ КРЪСТА !?

166

АТАКИСТ

преди 9 години

до 195В задачата се пита: Къде е казано, че за да си националист, не можеш да имаш симпатии към друга държава? Надявам се да ми кажеш какво е решението на задачата.Силно се надявам!

165

АТАКИСТ

преди 9 години

до 195Русия ми е страна на сърцето, но не ЕДИНСТВЕНАТА!Защото преди Русия има БЪЛГАРИЯ в моето сърце.

164

а

преди 9 години

И сега какво,чакаме 5 октомври. -курбан байряма?

163

Мартин

преди 9 години

Хората повярваха че Стивън Спилбърг убил динозавър хахааха и направиха кампания срещу него :) Та Българите ли няма да повярват че Сидеров бил еди какъв си ахахахах Онея вярват в подобни глупости та простия Български народ ли няма да вярва в това което му казват :)

162

Анонимен

преди 9 години

Abre vie ne razbrahte li bre, choveka narichan Turchin, Aga , Bolen jivee za mladata si priqtelka Denica Gajdeva, razvel se e s Kapka, zaradi tova sexsi parche i e zagubil uma i duma zaradi neq, gotov e i dushata si da prodade ne samo na Turci i na Dqvola, vsichko go pravi zaradi liobovnicata si!

161

един българин

преди 9 години

Видя се колко голям националист е Болен Лидеров.Само не се знае колко му плащат от руските тайни служби.Явно много за да може да си пече задните части на Варадеро и да отсяда в най-скъпия хотел в Париж.

160

АТАКИСТ

преди 9 години

.....къде Волен е казал , че иска да сме колония на СССР????По същата логика щом искахме да сме в ЕС преди 2007-***, то значи трябваше да казваме, че искаме да сме колония на Европа????

159

kocтадин

преди 9 години

всички които пишат против атака са хора които неса забили и един пирон в полза на БАЛГАРИЯ и с пот неса изкарали и лев икаралиса или изкарват като прават с*и на сащ и на оная блудница вавилонска европа а баба ВАНГА го каза а на нея бог дая прости требва даи верваме че БАЛГАРИЯ требва да варви с РУСИЯ за да имаме прогрес но ние сме народ достоен за робство и предателство ВОЛЕНЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ гое казал какво да правим катосме балгари деистваите да си говорат теса ***

158

АТАКИСТ

преди 9 години

до 188Без да съм гледал интевюто, просто знам, че Сидеров не би казал това, а е казал нещо от рода че трябва да СМЕ С Русия и в някакъв съюз с тях....като например Евразийския.Но скапаните хамерикански ибрикчийски *** от нашите медии много ясно, че така ще си барнат жалкото заглавие.

157

ДЖВ

преди 9 години

Всичко е един филм ....както и да се завъртят нещата все ДПС е печеливша ......и ГЕРБ И БСП де кланят на ДПС ! Умен ход е тоя който направиха срещу АТАКА ....едната партия която не се кланя на ДПС да я очернят и да я изкарат така сякаш и тя е в кюпа ! Така и създадоха ББЦ за да ударят още повече по АТАКА защото само тази партия не играя по свирката на Доган ! Толкова е просто и очевадно , просто трябва да се замислиш малко !

156

Анонимен

преди 9 години

Чета от две три години, *** та ***. И какво, *** си сложиха панделка на оная работа заради това. Какво е това, пълна глупост, всеки който не ти хареса е ***. Всъщност тия дето лепят определенията са май тия с лепнатите етикети, а на етикета пише - глупав, вманячен русофил, готов да продаде майка си, ако не е с руснаците.