62

Анонимен

преди 9 години

От комунист акъл не очаквам. Сега очаквам да кажат че сивите извънземни са го свалили с плазмено оръжие по заповед на САЩ за да набедят добрите мили *** пацифисти.

61

fakt

преди 9 години

Также у этих пользователей нет ни друзей, ни каких-либо публикаций, ни отметок о понравившихся страницах - абсолютно ничего! Страницы пустые. По нашей версии, этих личностей в природе не существует, имена придуманы, фотографии взяты невесть откуда, а "Facebook" для каких-то неблаговидных целей создат целую базу таких профилей.

60

АНТИМУТРА

преди 9 години

До Анонимен 87 НЕНОРМАЛНИКА!!СЪВСЕМ РЕАЛНИ ХОРА СА СЕ КАЧИЛИ НА ЛЕТИЩЕТО В АМСТЕРДАМ 3 ЧАСА ПРЕДИ ТРАГЕДИЯТА!!! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТИ ПРОСТАЩИНИ ХАБЕР НЕ ХВАЩАТ!

59

fakt

преди 9 години

5. Когда журналисты показывали паспорта в развороте, там были отчтливо видны данные пассажиров. Пользователи иностранных форумов не поленились и провели сво собственное мини-расследование, в ходе которого обнаружилось, что люди, чьи паспорта были показаны журналистами, "действительно существуют" - есть их профили в "Facebook". Но - внимание! - профили этих, совершенно, казалось бы, независимых друг от друга людей, были зарегистрированы в одно время: 21-го апреля 2013-го года. Все эти профили схожи в том, что ничего, кроме фотографий, загруженных в день регистрации, на этих страницах нет. Так

58

Анонимен

преди 9 години

Всеки русофил и путинофил е Untermensch !

57

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЯСНО ДАДОХА ПЪТЯ И САМОЛЕТА МИНАВА ПО СРЕДАТА НА ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА ДОНЕЦКАЯ ОБЛАСТ!!!И ТИЯ ДЕТО СА ГО ОДОБРИЛИ ТОЯ МАРШИРУТ СА НАПЪЛНО НЕНОРМАЛНИ!!!!!!!!!!!!!!!

56

ПОЯСНЕНИЕ САМОЛЕТ

преди 9 години

САМОЛЕТЪТ Е ТОЗИ КОЙТО НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ,В САМОЛЕТА СА ПОСТАВЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТРУПОВЕ ОБЛЕНИ ВЪВ ФОРМАЛИН,САМОЛЕТЪТ Е ДИСЛОЦИРАН В БАЗА САН ДИЕГО И ГО НАПРАВЛЯВАТ БЕЗПИЛОТНО И ГО ВЗРИВЯВАТ ДИСТАНЦИОНО.ПЪРВИ ФАКТИ,ТРУПОВЕТЕ СИЛНО МИРИШЕЛИ НЕ НА СВЕЖО,ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ЗА ТЕЗИ МЕСЕЦИ ЗНАЯТ КАК МИРИШЕ ЕДИН ТРУП,ВСИЧКИ ПАСПОРТИ СА ЧИСТО НОВИ.СЪЩАТА АМЕРИКАНСКА ГАДОСТ КАТО НА ЕДИНАЙСЕТИ СЕПТЕМВРИ.ЦИРКА Е ПЪЛЕН.

55

Анонимен

преди 9 години

А защо международната общност не осъди/съди терористичния акт в Одеса?!...Скоро ни чака нова голяма война" ...

54

АНТИМУТРА

преди 9 години

ВЕЧЕ ДАВАТ ПЪТЯ НА ПРЕЛИНАТЕ НА САМОЛЕТА КОЙТО Е МИНАЛ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МИНАВА ТОЧНО ПО-СРЕДАТА НА ДОНЕЦКА ОБЛАСТ КЪДЕТО Е БИЛ СВАЛЕН. САМОЛЕТА НЕ СЕ Е ДВИЖЕЛ В ПОСОКА НА РУСИЯ А НАДОЛУ!!!ТОКУ ЩО ИМ УМРЕХА ПИСАНИЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПУТЛЕРОИДИ, ЧЕ СА ИСКАЛИ УКРАЙНА ДА СВАЛЯ САМОЛЕТА НА *** ТОЙ НАД УКРАЙНА НЯМА ДА МИНЕ :D

53

Анонимен

преди 9 години

"Капитане изглежда самолета е цивилен ама дайте да го свалим за всеки случай."

52

Анонимен

преди 9 години

Баба Вуна, това са глупости. На ЦРУ не им пречи в самолета да загинат истински хора, няма никаква нужда чак от такива конспирации.

51

Дано след като

преди 9 години

ООН завърши разследването и посочи виновните както направи по случаите в Осетия, Ирак, Сирия (зарина). Дано тогава съдиите в Хага преодолеят страха от случилото се с испанския съдия който имаше куража да заведе дело за престъпления против човечеството срещу един от виновниците.Ако и този път ООН не спази закона, то явно няма смисъл от ООН в този му вид!

50

Анонимен

преди 9 години

Вината си е на Украйна. Над Донецк всеки ден им свалят изтрбители и хеликоптери, а те насочват натам пътнически самолети. Какво тука общо има Русия ? Там се води война бе хора, едните пускат ракети от въздуха, други от земята. След дъжд качука, сега и да забраняват, вече е късно.

49

Баба Вуна

преди 9 години

Моята лична версия на базата на това, което успях да намеря в интернет. Очевидно е, че самолетът не е съвсем ИСТИНСКИ, и цялата трагедия спектакъл, като събoрените кули в Ню Йорк на 11 септември. 1. През март бе отвлечен на Малайзия Airlines, който се предполага, че е абсолютно и напълно изчезна. В действителност, той бе закаран във военната база на САЩ в Диего Гарсия. 2. След това, той е прехвърлен в Холандия. В определения ден и час  той отлетя за Малайзия. Вътре не са реални хора, а трупове. Самолетните пилоти не са реални, а автопилот. Или може (това е сложна процедура)д

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ всичко започна от мераците на Путин да спре асоциирането на Украйна към ЕС------няма да става, изборите показаха че никой го ще тоя недорасляк

47

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСъдейки по коментарите стигам до извода ,че България е провалена държава заради собствения си народ , а не заради политиците.... ФАКТ !-----а ти какво мислеше досега ?

46

Леле че народ

преди 9 години

Абе Киев е виновен ,това е няма значение кой точно го е свалил. Самолета е пратен там от Киев ,Киев носи отговорност за живота на пътниците . Това,че нарочно са го пуснали в тази зона,си е проблем само на Киев Все едно аз да поканя гостенин у дома си и да го навра в стая с питбул . Кой ще е виновен,че питбула го е разкъсал ? Аз или кучето? Въздушното пространство над Украйна е грижа на Украйна и каквото и да стане ,Украйна ще си носи отговорността ,това е

45

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДобре бе, хора... Защо говорите глупости ? https://facebook/photo.php?v=1456136607977216&set=vb.100007426710866&type=2&theater Ето вижте сами, гори ли самолетът докато пада. Ударен ли е спред вас от ракета ? Така, като гледам, си пада без да е улучен, или да дими от някъде. ------ей, *** търсете истинска информация,спрете да гледате клипчета по youtube. ракетата се пръсва около самолета а не го удря директно, *** неука ***

44

Анонимен

преди 9 години

Русия е най-еврейската държава в света. Покажете ми един успял руснак. Няма такъв. Всичките им най-богати хора са от някакви техни републики, от Казахстан, от Киргизстан, от Чувашуя, от Татарстан, от Чечня. Ако не са от малцинствата, останалите са евреи.

43

АНТИМУТРА

преди 9 години

СЕПАРАТИСТИТЕ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СА ПРЕКРЪСТИЛИ ДОНЕЦКАЯ ОБЛАСТ НА ЛАЙ.ЕЦКАЯ ОБЛАСТ ЗА ДА НЕ ГИ ЗАМЕСВАТ В ИНЦИЗЕНТА!