16

до 24

преди 9 години

Мойто момче, не Съсела ще оправи жена ти и ще ти реши демографския проблем, айде стига с тъпите изказвания тип "детската градина".

15

до 23

преди 9 години

Не Съсела, а Сталинка роди идеята за решаване на демографската криза с трайно заселване на *** и ислямисти на територията на България.

14

Анонимен

преди 9 години

Никога не бих подкрепил "архитекта" на демографската картина у нас- Сталинка. Освен това уж е комисар по бедствията и авариите, а пристигна три дни след потопа в Аспарухово и лаконично заяви, че ще се справим сами. Не знам дали Ореха трябва да я подкрепи, само защото е българка, но тази госпожа с действията си доказа обратното.

13

Анонимен

преди 9 години

Тази е прекалено *** за депутат, кой я пусна ? Сега БСП като имат по-малко, дано не успее пак да влезе и да я гледаме. Може ли някой да говори така малоумно. Най-малкото, трябва да иска разрешение да говори за голям и важен човек като К. Георгиева. Нека си сравни CV-то с нейното и после да казва какво може и какво не. Щом Юнкер иска от Орешарски тази номинация, значи има шанс и сме длъжни да я подкрепим.

12

разбирача

преди 9 години

Много е готина другарката, бих я уважил подобаващо...

11

Анонимен

преди 9 години

Болшинството българи гласуваха против Кристалина на изборите през май. Барозу също си подаде оставката и нека нови хора да станат министри.

10

анонимен

преди 9 години

Няма да стане нейната работа,всичко това е пиар акция подплатена с много пари,само и само да се задържи като еврокомисар,но никой няма намерение да и дава външно.Това е работа за дипломат,а Кристалина е просто един чиновник,бивш на Световната банка.ЕС няма никога да допусне това.

9

анонимен

преди 9 години

Какъв кабинет, какъв външен министър, Боруджиева?! Няма кабиенет, няма премиер, няма парламент! Държавата се срина, благодарение на БСП, а вие постове си редите! Къде е Манолова, къде е Станишев? Главните виновници за сегашното безвремие се скриха и млъкнаха! А народа чака затихнал и останал без дъх! Срам Боруджиева, голям срам сте за България!

8

Гошо

преди 9 години

Разбирам я жената. От позицията на комплексиран човек, наистина изглежда невъзможно. НО Кристалиана Георгиева като много другу кадърни българи се е доказала пред света и има своите сериозни шансове. А това, че другарят Станишев е почетен президент на ПЕС няма абсолютно нищо общо с поста на Георгиева.

7

Анонимен

преди 9 години

Жълти зъбки и нерви лабавирадвай се на парламенто щото ще ти е за последно

6

Анонимен

преди 9 години

Явно има червено ***, всички коментари рязко получиха по едно палче надолу за нула време :)

5

Анонимен

преди 9 години

Mdaaaaaaa, и дъщерята на доказания убиец се появи из медиите.........Ужас

4

Анонимен

преди 9 години

Ей, ама злобни и завистливи създания са тия от БСП. Те си мислят, че те като са доказано некадърни и всички българи са така.

3

Анонимен

преди 9 години

Фидосова е предложена на Юнкер за министър или евро комисар на бедствията от Борисов.

2

Анонимен

преди 9 години

Всеки който говори от името на БСП, си навлича омразата на 3/4 от съгражданите си!!!

1

Анонимен

преди 9 години

ПЕС е абривиатура или куче с главни букви?