76

Гошо убавеца

преди 9 години

Ей Tulski, внимавай какво си пожелаваш да не ти останат обувките сираци и да ги стопанисва някой руски алкохолик.

75

Анонимен

преди 9 години

Кръвожадни комунисти искат дасе върнат в миналото че неим стигна да трепат

74

Човек

преди 9 години

До Анонимко 102Комунист ми звучи далеч по-възвишено от капиталистическа ***, вурстолибераст или най-обикновен булгаристански чалгар. Хапвай царевичка и не си напрягай мозъка.

73

Леле че народ

преди 9 години

До Гошо убавеца 101 Ахахахаахахах. Ще има много вдовици,ама от Западна Украйна.

72

Йово

преди 9 години

До АнонименТам са не са избягали. Демократите от Киев и тяхната хунта наистина усмиряват всичко. Масово се избиват жени и деца на бунтовниците. Това няма да го чуеш по телевизиите или от НПО-тата защото те са контролирани от Американски фирми. Понеже "Демократи" като тебе все не могат та ми обяснят: Защо сега ДЕМОКРАТИТЕ от САЩ мълчат за избиването на хиляди хора. Нали те инициираха преди години тази конвенция за правата на човека, а сега мълчът?

71

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Йово 77Ама това което казваш не е тайна!Запада когато има дилема с православни и ислямисти винаги застава на страната на талибаните !Ютюб се напълни с отрязаните глави на христяни в Сирия , разпръснати тела на жени рускини в Украйна и т.н. Историята си показа какво стана с Косово,Северен Кипър и само може да гадаем какво може да стане с РБ ако обърнем гръб на финансовите "доброжелатели" от EU и US!

70

Гошо убавеца

преди 9 години

Хубавото на цялата работа е че ще има много руски вдовички.

69

Човек

преди 9 години

ГМО провокация!!!ГМО-тата обратно в клоаката, имат си пищови и трева, да се трепят и да се хилят до смърт!!!

68

жеко

преди 9 години

ето един анализатор който дава своята гледна точка и е доста адекватна, ютуб: watch?v=RFrqp1rVPgg

67

Йово

преди 9 години

До Анонимен 94И не можеш!

66

Йово

преди 9 години

До Анонимен 88 а ти моля ти се не ми говори за Източна Украйна защото там имам много познания от личен опит.

65

Анонимен

преди 9 години

E щом "свободните" путински медии го казавт, нема начин да не е верно :)))

64

Йово

преди 9 години

До Анонимен 81Държа ги защото когато САЩ и ВБ си изтеглиха агентите виновни за СПИН аферата И. Костов и Н. Михайлова се правиха на големите про-американци вместо и те да свършат нещо полезно за страната.

63

до 86

преди 9 години

Ок!!!:-D

62

Soldier

преди 9 години

Shte ti paza gurba.

61

до 82

преди 9 години

Аз лично съм бил картечар с ПК(Пулемет Калашникова) 7.62х54р номера и беше 845834 пр. 85г. Завод (10).

60

Йово

преди 9 години

До Анонимен 80Н си падам по Кадави но по време на Кадафи Либия беше едина а сега е разделена дефакто на три. Сега в Украйна не е ли подобно като в Косово, Турчинов отне на источните провинции т.н "Специален статут" с който те имаха право на собствен език(Руски, Български, Румънски) имаха право на самоопределяне. Турчинов и Порушенко забраниха руските радия и телевизии. Ти на това демокрация ли наричаш?

59

Soldier

преди 9 години

Skoro se pochva.Az lichno shte sum sniperist.

58

Граничар

преди 9 години

Тоя снаряд как "прескочи" границата.. Та чак и уби човек... Нарочно е!!! Мен гърците как ме стреляха 87г. На Мъгленик между 72 76 гранична пирамида На границата... С Гърция Добре че буките са дебели че за малко бях... Две кучета ни застреляха тия гадове..

57

Йово

преди 9 години

До Анонимен 70Я да си спомним кой финансира терористите муджихидини в Афганистан срещу СССР. Сега да си спомним кой Финансира Албанските терористи във войната срещу СР Югославия. А сега да си спомним кой финансира терористите против Либия на Кадафи. Кой финансира терористите от ИДИЛ и други ислямски и терористки групировки срещу Сирия на Асад. Кой финансира чеченските терористи срещу Русия, Кой финансира фашистите терористи в Украйна. ОТГОВОРА Е САЩ.