49

БМ-21 Град

преди 9 години

Ало Днес.бг какви са тия "ракетни системи" ... звучи доста непрофесионално, а сте популярен сайт! Става въпрос за РСЗО /реактивна система за залпов огън/ БМ-21 известна в цял свят като "Град", стреля с 122мм. реакт. снаряди с далекобойност около 20км. Все пак е добре по тези теми да пишат мъжете, а представителките на нежния пол за ни информират за новостите при тенджерите и *** ..

48

Блокировчик

преди 9 години

До Боби 76; Ти нещо за Кавказ ли разказваш,тук в Украйна няма много планини и не е нужно във всяко населено място да има военен пункт.Сепаратистите винаги се бият само символично,видяхме как предадоха Краматорск и другите населени места.Те умеят само да се крият в сред цивилните и когато ги обградят бягат.

47

Анонимен

преди 9 години

Да живее НовоБългария хайде всички да трепеме укроси и за нас има парче от укр. елен.С румънците ще се пазарим Урааа.

46

Нострадамус

преди 9 години

Шоколада ще победи Мечока.

45

Леле че народ

преди 9 години

До подаръкЗа памперси е късно Да праща перилни препарати,омекотители и ***,че доста оакани *** и дупета ще има да се мият в Киев Инак следващата пратка да са с памперси,ама с по-голяма попивателна способнос

44

подарък

преди 9 години

Баба Ангела е изпратила на Порошенко подарък кашон с памперси.

43

Анонимен

преди 9 години

Оbama called Putin, Putin put his phone on the ***-answer mode:The ***-answer text is:Hello, you're calling the president of Russia, Putin. Unfortunately I'm not able to answer you now.If you want to surrender, click on: 1.If you want to threaten me with new sanctions, click on: 2.If you want to discuss the situation in Ukraine, click on: 3.All buttons except the button 1, activate our intercontinental rockets Topol-M, good luck!

42

Мустаката Девойка

преди 9 години

До Тодор Христов 67 Стига с тоя ГРАД,помислете малко и за СЕЛО.Ще те снимаме в продължението на Руския сериал за Ванга,щом си станал Втора Ванга.

41

Леле че народ

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ nenko nenkov 10.07.2014 20:52 Ми засега имат и установка (здрава) и ракети nenko nenkov 10.07.2014 20:52 Мисля,че се готвят за настъпление nenko nenkov 10.07.2014 20:53 затова не я ползват засега Тодор Христов 10.07.2014 20:53 ВРЕМЕ Е ДА ЧЕСТИТАТ УКРОПИТЕ С НЕГО.

40

бойци за освобождени

преди 9 години

Не са сепаратисти, а са бойци за освобождение от фашистката хунта в Киев!

39

срещу народа

преди 9 години

Марионетката Порошенко ще бъде съден един ден за престъпления срещу собствения си народ. Дори Хитлер не е воювал срещу народа на Германия!

38

Блокировчик

преди 9 години

Обръча около сепаратистите в Донецк и Луганск се затяга,съобщиха по БНТ в 18 ч.Блокираните сепаратисти извършват безмисленни кървави атаки в отчаянието си.Украиските сили с още по голяма решителност продължават прочистването на Източна Украйна,най вече от чужди наемници.Въпрос на време е да избухне разкол сред проруските "опълченци'" и да предадат без бой нови населени места,включително и някои от най голямите.

37

Оня

преди 9 години

Искам да се поправя малко коментарите си (номер 47 и 48). Имах предвид псетата от Десен сектор и другите башибузуци от "специалните баталъони". Що се отнася до подразделенията от украинската армия по-голямата част от войниците в тях са против собствената си воля и де факто под дулата на автоматите на нацгвардията . Има много случаи на разстрел за отказване да се стреля по цивилни, опълченци и въобще неподчинение. То за тях ще зле каквото и да стане. Та жалко за тях де.

36

тт

преди 9 години

Абе ***,колко ти плащат за да лъжеш? Това не са проруски сепаратисти,а борци за своята независимост.Не те ли е срам бе платено изчадие на насоящата олигархия?

35

Леле че народ

преди 9 години

До Украинец ОО полска ку*во как си днеска ? Хубаво ли би запалиха задниците а ???? То през цялата ви история винаги сте били *** на някого Дали на Полша,Австро-унгария ,Русия или САЩ ,си оставате ратаите а жените ви си остават за забавление на чужди чичковци А инак се знае що сте станали такива прости Имате си генетични увреждания от Чернобил и от епидемията от сифилис преди ВСВ Как е да бъдеш генетично увредено същество Хубаво ли ви цакнаха с Чернобил а ? Кажи бре

34

вай

преди 9 години

До БлокировчикЛъжец.........

33

Леле че народ

преди 9 години

Охх мама. Като стреляха с ГРАД СМЕРЧ срещу Славянск им беше хубаво,ама сега като ги емнаха със същите инструменти и изпищяха на умряло Така им се пада ,за всички убити цивилни след т.нар "примирие" А щом от Киев казват,че са 30 ,значи сигурно са около 50 реалната бройка Още,още да ги бомбят укр. кучетата,за заскимтят толкова на умряло,че в цял свят да се чуе

32

АМАН

преди 9 години

Писна ми да чета за Тези Селски Свади... и те(Опълченците) са като нашите Песионери вярват на обещания за по-големи Пенсийки и Социални Помощи... Тези *** нямат Кауза имат само интереси. Простотията лесно се управлява то се вижда... само незнам какво Ядът теси ***

31

Блокировчик

преди 9 години

В района на Донецк са обкръжени от украинските сили група проруски сепаратисти опитващи се да пробият втория пръстен на блокадата около града .Има информация ,че имат много оръжия и муниции,които се опитвали да внесат в Донецк за подсилване на отбраната.Украинските сили съобщават ,че скоро ще обезвреди и плени "опълченците".

30

Momo

преди 9 години

До Украинец (50)По сметките на Киев проруските опълченци са вече на минус с бройката. Ми те всеки ден избиват по 100-200-300 човека.2 месеца по 150 човека средно на ден избити = 9000 човека загинали от проруските симпатизанти:D :D :DМи то не останало, бе.Докога ще вярвате на пропаганда?!Според УНИАН жертвите от тази атака с "ГРАД" са само 19, а аз като гледам снимките оттам имам усещането, че може числото да е трицифрено.