8

Анонимен

преди 9 години

музика и за мойте уши

7

Анонимен

преди 9 години

Наложете санкции на Русия, затова, че Путин се усмихва на поредното осиране на САЩ. Немците трябва да подкрепят това, нищо че Меркел е била подслушвана от САЩ в продължение на 12 години и бяха заловени 2-*** шпиони. Важното е ЕС да е в наведена поза и да пъшка от кеф, че САЩ ги *** със шпионаж и едновременно с това ги настройва срещу Русия.

6

Анонимен

преди 9 години

На мястото на Таймс щях повече да се тревожа за това, че кралството е партньор на САЩ, а не за усмивката на Путин.

5

Анонимен

преди 9 години

1-5 червени *** рубладжийски,малко ви остана

4

ОФ

преди 9 години

Германци, бъдете търпеливи и солидарни. Вашингтон ви ***, за да насоли на Путин.И ПРО е срещу Иран. Колко дълго трябва да ви се обяснява?

3

Tina

преди 9 години

"Сложно е да преговаряш с хора, които дори у дома си разговарят шепнешком, защото се боят, че американците ги подслушват", - така Владимир Путин отговори на въпрос как разговаря с европейските лидери"... Велик е просто...Повече от всякога Европа се нуждае да скъса зависимостта си от САЩ, за да избегне конфликт и повече европейските "лидери" да не изглеждат жалки...

2

Анонимен

преди 9 години

Да бе, Путин се стараел. Подслушването, дето САЩ го правят поголовно НЯМА абсолютно нищо общо с клина, дето се набива. Тия станаха толкова нагли, че се чудя как още им търпят простотиите. Да не говорим, че целият свят им води войните, от едната или другата страна...

1

Анонимен

преди 9 години

всички забравиха кой е на гости при Путин. Като го раздразнят прекалено, Путин само се обръща и вади некой произволен коз от торбата на Сноудън.