45

43

преди 9 години

къде, къде ги правят тез самальоти ?

44

111

преди 9 години

Я по-кротко господине ! Ние ти плащаме заплатите !

43

Аз

преди 9 години

И до кога някой друг ще търсим да ни е виновен? Това е природа. Иска ми се да вярвам, че правитеството е предизвикало природата, но уви, не е. Природата нанася щети, и то много по- големи от тези след градушката онзи ден, и на други места по света. Там хората се хващат в ръце и си помагат. Не се оплакват. Медиите не винят Станишев, не винят Бойко, не винят канавкоите. Приемат случилото се и гледат как да се спасят. А ние какво правим? Умрял е човек? Мир на праха му! Не обвинявайте, пораснете

42

Бат Петко

преди 9 години

До гаменаОК, прав си. Само не разбрах в този случай какво са ти криви софиянците ?

41

Анонимен

преди 9 години

Да бе, цървулите и чукундурите, дето знаете само да лъжете по селски и да крадете, сте "голяма работа"......Му-ха-ха-ха!Аре бегай да се гръмнеш!

40

Анонимен

преди 9 години

До 34 За да се стреля по градоносен облак 1 во - той трябва да влезе в обхвата на някоя от ракетните площадки, които обаче са разположени така че да пазят нивите и градините, а не джамовете по градовете.2ро - преди стрелба с противоградни ракети РВД трябва да разчисти възудшното пространство в радиус от 14 км по хоризонтала, и до 11 000 метра над височината на ракетната площадка, защото освен сребърен йодит - ракетите носят и половин кило взрив и среща със самолет не е желана.

39

Аз

преди 9 години

Йовчев е напълно прав. Една буря няма как да се предвиди с точност колко ще бъде силна, къде точно ще отнесе вятъра един облак или пък една толкова огромна буря да се спре. Ние имаме агенция за борба с градушките, но те имат няколко условия, при които могат да разбият облак. Облакът да е на територията на България, бурята да не се е развила с мащаба на тази от онзи ден и да НЕ Е НАД НАСЕЛЕНО МЯСТО! До колкото знам, София е силно населена територия. Ако агенцията изстреля ракета тя ще ни затрие.

38

Аз

преди 9 години

За доста по- незапознатите с това как седят някои неща по отношение на предвиждането на буря и това дали въобще има някакъв начин това да се направи ще кажа няколко неща. Иска ми се да имаше малко по- мислещи хора в тази държава. Иска ми се да имаше повече хора, които са готови на промяна и действат, вместо само да говорят. Иска ми се да има интелигентни медии у нас и да не промиват мозъците на хората. За пръв път от както го има това правителство ще се съглася с мнение на някой от министрите.

37

Анонимен

преди 9 години

До az Дежурния по КАТ е рапортувал на министъра че е пратил екипи, естествено екипите са се скатали в кафетата или са чакали зад някой храст.... И това си е от както съществува КАТ.

36

Анонимен

преди 9 години

Софето, селяните са голяма работа, а ти и *** около теб дето правят гей прайдове и после Йовчев им е виновен- ДГД!

35

Анонимен

преди 9 години

Интересно, защо толкова много селяни се изказват негативно, когато проблемите касаят София.А когато проблемите касаят другите градове, Софиянците пускат SMS-си в помощ и пращат пари/дрехи/храна и прочие на червеният кръст.Селяните са си селяни: глупави, алчни и завистливи.

34

Анонимен

преди 9 години

Алоу, гейберасите, нали искате изтребители трето поколение? Искайте самолети за борба с градушките, правят ги в Хондурас, а ББ е... велик!

33

Анонимен

преди 9 години

До НОВбраво за единствения смислен коментар! БРАВО!

32

Анонимен

преди 9 години

АХ, ДОГАНИСТ НИЕДЕН, ТИ ЩО ЗНАЕШ !

31

НОВ

преди 9 години

Виктор Николаев започна тази *** кампания за предупреждаването. Важно е да се измисли повод да се плюе. Хейтърите, които джафкат против Йовчев не коментират темата, а гледат да се докарат на ББ. Когато успеят да стигнат неговото ниво да се обадят.

30

az

преди 9 години

Йовчев каза още, че на всяко възлово кръстовище е имало полицаи, които са регулирали движението"- това е пълна лъжа по целия булевард Борис не работеха светофарите и нямаше нито един полицай да регулира движението!

29

избирател

преди 9 години

Гласувайте си закон "НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ЗА КАКВОТО И ДА Е" - тогава ще можете да си правите каквото си поискате!Нали това искате вече цяла година !?!?

28

гамена

преди 9 години

бат П*тко Агенцията за Борба с Градушките не е за да пази автомобили . Тя е за да пази реколтата .

27

Анонимен

преди 9 години

До Бат Петкогрешка, всички страдате от едни и същи комплекси, политиците - това сте вие, не го ли проумяхте?

26

до 29

преди 9 години

Ами ще направят това, което правят в белите държави. Ракети по облака. Тъпия си ти! Затворен и лъган цял живот от група нещастници, които са върнали такива като теб обратно в 40-те години. Има достатъчно технологии. Предупреждението НЕ Е за гражданите, а за органите, които се грижат да не падат такива градушки!!! Ама и ти си един велик мислител, вервай му още на крадливите *** още!!!