14

zeus

преди 9 години

Извинете, ама знаете ли какво са няколкостотин кубични километра лед? Че си беше страшно беше, но имаше 50 минути за някаква реакция. Хората с достъп до радарните данни почнаха да предупреждават за бурята към 16.10 във форумите. Каква трябва да е реакцията не знам, има си компетентни за това органи, които обаче не направиха нищо. Днес КАТ наистина имаха хайка на Околовръстното и глобяваха за спукани стъкла, да им....

13

ля ля

преди 9 години

МВР да ни предупреждава за градушка и да ни пази от нея ми се струва абсурдно - това не е футболен мач!!!

12

Анонимен

преди 9 години

АКО ИЗСТРЕЛЯТ РАКЕТА ПРОТИВ ГРАДУШКАТА И РАКЕТАТА ПАДНЕ В РЕДАКЦИЯТА НА НЕДОВОЛНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ТО ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЯТ !

11

Градушко Градобиев

преди 9 години

Интересно ми е каква е тая Агенция за борба с градушките!?И като се бори с градушките в кой район на страната успя да ги победи!!!??? Не остана селце или град да не е пострадало тая година ! И тия метеоролози да вземат да направят една дългосрочна прогноза за следващите 10-20-30 години и ако ще е все така градобитно да се вземат мерки за тотално покритие на страната с ракетни площадки ,пък ако трябва и данък градушка да плащаме ама 2014 г. да не се повтаря никога вече !!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

ПРИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ В ПРОВИНЦИЯТА ДЪРЖАВАТА ПЛАЩАШЕ ПОМОЩИ НА НЕЗАСТРАХОВАНИ. А ПРИ БЕДСТВИЕ В СОФИЯ-НЯМА НИКАКВИ ПОМОЩИ. В Перник,Бисер Стражица,Цар Калоян държавата плащаще помощи на НЕЗАСТРАХОВАНИ,ПРИ НАВОДНЕНИЯТА В ПЛОВДИВСКО ОТ 2005 г.СЕ ПЛАЩАХА ПО 1000 ЛВ НА незастраховани. КЪДЕ Е КАСАТА ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОМОЩИ НА НЕЗАСТРАХОВАНИ СОФИЯНЦИ!

9

Анонимен

преди 9 години

Не е точно : Някой (управлениета на КАТ) на гърба на държавата и хората трупа плюсове (*** натегачи) или откровено краде пари (групи катаджии работещи за себе си).А държавата или по-точно управленците ги боли оная работа , КАТ отдавна се е превърнал в инструмент за печелене на пари както за бюджета така и за катаджииските джобове.

8

1-11

преди 9 години

Не уважаеми журналисти , когато пишете някакъв материал съобразявайте се със структурата на държавата . Задавам въпроса : А за какво са кметовете , те да нямат само церемониални функции !?

7

Българин

преди 9 години

То изобщо има ли държава? Аз си мислих, че комуно- турците са откраднали и раздали на техните кръгове и гласоподаватели всичко до последната стотинка???

6

Черно-бял

преди 9 години

До Анонимен 4И донякъде са прави, щото като ти нареже счупенот остъкло лицето на кого ще се оплакваш? Ами ако утрепаш някого?В нормалните държави застрахователя се вдига и прави огледа при клиента. Ама то нащо нито е нормална държава, нито народа е читав. Не може до вчера с галошите при гуците, а днеска всичко да ни е по мед и маслО. Нали някой трябва да го направи...

5

Кочо

преди 9 години

Аман от специалисти. От небето падат 100-150 грамови ръбати ледени късове със скорост 80-100 километра в час и остава със сирените да направим и паника и поразията ще е ненадмината. Направо си е за награди Дарвин. Не една, много. А и като свирнат сирените ще приберем колите някъде, ще направим нещо дограмите... Мислете малко. А и се благодарете, че навремето бабите и дедовците ви са строили като хората. Явно канализацията е с достатъчен запас, че да поеме и всичката селян, дето е в града...

4

Анонимен

преди 9 години

Вчера сутринта в София имаше хайка от полицията (поне 30 автомобила) да глобяват за счупени стърка.В случея не бих казал, че държавата абдикира, а че държавата е ГАДНО КО*ЛЕ !

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Кака Ви Кристалина Георгиева даде близо милиард на сърбите за възстановяване !А за България ще един голям х**!

2

тома неверни

преди 9 години

Нека ви кажа,как са решили въпроса с тези бедствия простите американци в Чикаго-просто и евтино.На дървени стълбове,има монтирани сравнително мощни (като мегафоните)говорители,с соларно захранван-слънчевият панел е метър на петдесет см.,няма кабели,няма глупости.Тази система се тества периодично,и е много ефикасна.А тука са се дали милиони за система за ранно предупреждение,която мълчи.И слушам вчера онзи от борбата с-у градушките,как предупредил военните.Кои бре в Афганистан ли дето са,а населе

1

Анонимен

преди 9 години

"държавата" се грижи САМО ЗА ромите(турците)