17

Анонимен

преди 9 години

Турчин съм, но това правителство да си върви.Какво направи ДПС за толкова години, за българските граждани от турски произход?Почти във всяко правителство беше във властта и нищо не направи.Само лъжи и обещания.Само думи, думи, думи.Самите лидери на ДПС от едни гладни кокошки се превърнаха в угоени оядени мазняци, дето само словоблудстват.Кога ще се отговорят на въпросите, които им поставят в Кърджали за връзките на лидерите на ДПС с ДС?Или вие комунистите от ръководството така сте свикнали?

16

tura

преди 9 години

i kak li bedstvat 458 bankovi bulgarski rabotnici na zatvorenite dve bulgarski banki *** i Agrikol v tesi dni?! ili te ne sa chast ot bulgarskia narod i za tyah nyama bulgarsko ministerstvo na truda i sosialnite griji?!ili mafiata ne dava da se govori publichno i po tosi vapros?! koi izdarja tesi bulgarski hora, dokato te ne rabotyat na rabotnite si bulgarski mesta, zastoto rabotnite im mesta sa arestuvani ot bulgarskata darjava?!

15

Анонимен

преди 9 години

до 6Много хубаво, ама няма кой да ги прати в затвора, където им е мястото на повечето. С радост ще плащам и даже надплащам данъци, за да ги храня там. Щото не е същото като да ги храним сега в парламента.

14

до 10

преди 9 години

ами един по-голем муй

13

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки всичко обаче той отсече, че не може да има промяна в датата на изборите, защото така би се сринало окончателно доверието на хората в институциите." Отдавна е сринато доверието в институциите .. няма повече накъде

12

някой

преди 9 години

Наистина ли има хора, които да вярват, че изборите ще променят нещо? Дори и всички да гласуват, дори и ДПС и Атака /обичайните заподозрени/ да изпаднат от парламента, няма никакви шансове нещо да се промени и в следващите 25 години. България вече е само територия, на която нищо не се произвежда, на която се ширят корупция, контрабанда, слугинаж и проституция. А политиците като кърлежи са се впили в измършавялото тяло на народа и го омайват с лицемерие и демагогия. Прокълнати сме от Господ!

11

Анонимен

преди 9 години

А защо да не може бре Мазньо, аз кат мюсюлманин предлагам до края на рамазана демек края на юли на шекер-байряма направо да ги проведем тез избори, хем ще празнуваме два празника, края на постите и края на триглавия змей!!!!

10

optimist

преди 9 години

до 7 - Интересно тогава какво получаваш, ако гласуваш за БСП, ДПС, АТАКА или ББЦ?!

9

Рали1

преди 9 години

Цяла година нищо не работили, 17-18 дни са им проблема! Санкции ни грозели- че те ще ни ги наложат отвсякъде, само не са почнали, само не са ни санкционирали!От ДПС не са се притеснили за доверие, дата за избори,институции, ами по-скоро за лобистките закони които не са прокарали още! Притеснение-няма такова дебелокожие просто!Оставка веднага и закривайте цирка! Пак идват избори, този път гласувайте така, че да не съжалявате и да не се срамувате !

8

Анонимен

преди 9 години

До bgBingo!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган !

6

митов

преди 9 години

Може,може да се промени и датата и всичко, г-н Местан , точно както вие и и останалите *** в Народното събрание променихте цял закон , за да може вашето протеже Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС!Също така може и един ден ,вие, да попаднете в затвора - там,където ви е мястото. Заради безотговорната политика водена от вашата партия , заради престъпления срещу народа , заради търговия с влияние и заради още много други работи.

5

Българин

преди 9 години

Не стои въпросът за промяната на датата, защото това би означавало окончателно сриване на доверието дори в най-високия формат КСНС, това би означавало процес на ерозиране на институционалността на държаватаИнституционалността на държавата България не позволява съществуването на ДПС, защото тази партия е противоконституционна и в разрез с конституцията - най-важната институция в страната. Така че Местан да не се вре много в това кое е позволено и кое не в нашата държава.

4

Анонимен

преди 9 години

Марш бе *** с дълга кратуна !

3

Анонимен

преди 9 години

Защо се плашат от по-ранна дата е ясноЗащото на 16-ти юли Орешарски трябва да обяви предложението за новия БГ еврокомисар и това ще е Станишевако Орешарски подаде по-рано оставка, Станишев увисвазатова е борбата

2

bg

преди 9 години

и как да се промени тая е идеалната за ДПС нали е байрям и всички турци ще са в България тогава и никой няма да каже че е имало организирано извозване за изборите.

1

някой

преди 9 години

Защо ли се плашат толкова от по-ранна дата???.....