201

да

преди 9 години

Само дето и първа инвестиционна замина !

200

Анонимен

преди 9 години

Точно тъпите комунисти пускат тези слухове.Кутев вчера излезе и почна да пуска слуховете "моите усещания са"... е*бал съм ти усещанията Кутев, тебе трябва да те привика прокуратурата задето пускаш слухове и дестабилизираш банковата система...

199

Орешарски, нагъл си

преди 9 години

Не ставаш ли вече нагъл, а? Вместо да коментираш веднага се махай от властта, съсипа хората, възрастни и млади, ако седиш още ще те замеряме с камъни, така да знаеш!

198

Да

преди 9 години

Българският народ бе толкова много лъган и краден от политиците му, че вече никой им няма и минимално доверие. А този на снимката се доказа като рядко срещан наглец, *** и лъжец, как да повярваш на това което казва?

197

до 240

преди 9 години

О-о-о за кредитите е предвидено да се връщат според курса на еврото :) !

196

Анонимен

преди 9 години

Кой плаща на медиите ,те са виновни пеевски и ДПС

195

Липства дянков

преди 9 години

Дали пък да не изтегля някой и друг кредит, по всичко личи че няма да се връщат?

194

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Отивам да си изтегля влога от 2000 лв. Не искам да ги оставя на комунистическите куфарчета за сараите."Ти си овца, досега къде спа, че точно сега реши да теглиш. А то парите така отиват в комунистически куфарчета - ти изобщо знаеш ли как функционира една банка?Е*бати и малоумния народ...Точно комунистите искат да те накарат да ги изтеглиш, всички слухове дето се пускат са от комунисти и мафиоти, ама ти си прекалено *** за да проумееш това.

193

Анонимен

преди 9 години

Само хидролозите са актуални днес. Служби, прокуратура,банки, са на подчинение на хидролога. Време е да се събрем пред сараите с тоягите.

192

БГ

преди 9 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКА !!!! МАРШ ПРИ *** !!! ВЗЕМИ СИ И станишоглу !!!

191

TerminatorOfTrolls

преди 9 години

Това си е наистина атентат срещу банките, плюийте колкото искате, но ако се прави нещо трябва да се направи както трябва а именно както в Исландия!

190

Анонимен

преди 9 години

То и астероид с размерите на Тексас да удари България, този няма да види повод за притеснения

189

препатил

преди 9 години

Парите си не ги държа в банка, така че...

188

Анонимен

преди 9 години

Абе парите са си на хората,като искат ще си ги теглят,ако искат и огън ще си палят с тях,какво толкова са се закахърили банките за тях ?? Или май няма да има тарикатите какво да цоцат,и ще лъсне лъжата и измамата на която се крепи цялата система :)) !

187

Анонимен

преди 9 години

Страшното е, че простите овце ще се затичат да си теглят парите от банките. Това няма да доведе то дестабилизиране. Дестабилизиране ще има, ако едрите клиенти започнат да теглят парите си. Но едрите клиенти са мислещи същества, не са прости бачкатори. Всичко с *** е наред- лично аз и семейството ми имаме влогове там, не съм си и помислял да тегля каквото и да било, поради простата причина, че има европейски директиви и съм спокоен. Само една неграмотна пасмина може да тича да тегли. Факт.

186

Анонимен

преди 9 години

Отивам да си изтегля влога от 2000 лв. Не искам да ги оставя на комунистическите куфарчета за сараите.

185

Не смеят Страх ги!!!

преди 9 години

Къв бунт бе колега кви пет лева? Тия сега са мишкари Бунт беше през 1997г. Това беше Бунт не ги жаля българите щом всеки пити с айфон и айподи... Никво жалене... Жал ми е за Пенсионерите Децата и Бедните хора тия с бумери ланци влогове имоти си ги турам на К...

184

...

преди 9 години

Това гнусно прасе Пеевски трябва да бъде убит с камъни! Как може тоя мазен *** да се прави на най-могъщата мутра на всички времена? Поне да беше човек с нормална визия. Природата го е наказала...тая торба с лой ще си последва съдбата.

183

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми, аз няма какво да губя. Да му мислят партийните централи, шопара пеевски, доган, банкерите, руснаците и всички дето ме клатят. И *** *** да ме управляяа все същото ще е.

182

onq

преди 9 години

Като се сетя как ни успокояваха и в далечната чернобилска пролет, та не знам да се смея ли, да плача ли, май си е до плач.