29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен А минава нефт ,как да не минава . Преди Тиквата да спре ,, Бургас -Александруполис ,, вземаха по 8 долара на ТОН. После спирането на строежа ,турците плеснаха с ръце и вдигнаха цените на преминаването. Е , за българите останаха мухите. Над 100 мил.тона нефт минават през Проливите на година.Голям армаган направи Тиквуня ,на ,,моят брат Ердоган,,

28

Анонимен

преди 10 години

Играта не свършва, играта е в самото начало.Путин иска цяла Украйна, а не две три области.Но първо смяна на чипа - с глад и малко бой като в Славянск.

27

Adam1966

преди 10 години

Не лесно да се балансира постоянно/уморително е...Други си вършат спокойно работата без да балансират..Киев си стои на мястото и не му пука, да му мислят балансьорите..

26

Анонимен

преди 10 години

До ДГД Бледухи . Поредното пишешто ,,дьонме,, Шабес гоим.

25

Анонимен

преди 10 години

*** откъде ще внесеш нефт като Турция не дава , през Босфора да минава танкер. Соросоида е склонен да пълни гушите на Ислямските Фанатици от СА , Катар , Ирак само и само да навреди на Русия..Катар и СА ще върнат процент от парите в строеж на джамии и ислямизиране на ***.

24

Анонимен

преди 10 години

Колкото и подобни пропaгaндни стaтийки дa се нaпишaт *** си изигрaвa кaртите много добре. Взе си крим. Новите влaсти в киев сa нaпълно некомпетентни. Олигaрсите скоро ще се изпокaтaт помежду си. Порошенко нямa никaквa влaст нaд шпиц комaндите от десен сектор. Укрaйнa в нaй добрия случaй се федерaлизирa, но е по вероятно дa се рaзпaдне. Все пaк тaм топървa ги чaкa глaднa зимa нa студено. Еволидерите сa нaпълно ошaшaвени и вече и нa децaтa е ясно, че сa просто едни aмерикaнски *** и нищо повече

23

Анонимен

преди 10 години

Анализатори: Руският президент се опитва да спаси репутацията сиКои анализатори? Приятелките от кафето или от Днес.Бг?Ако са български анализатори, то явно от силни анализи, така добре живеем. :))Оф, пишете това което ви е най-близко до акъла и не мислите.

22

Анонимен

преди 10 години

Айде да вземе Европа или САЩ 40 милиона озверяли от глад украинци па да си храни.. украински *** , пропаднали алхолици.. За владееш някого трябват ресурси.. Само Бюрократите в Европа имат власт с чужди пари , с нашата вноска , чак не ни я дават , пращат ни одитори , наказват ни за южен поток.. На Русия не и трябват , трябваше и Крим и си го взе..

21

До Виктор

преди 10 години

От 9 .09. 1944г.България я управляват само *** на Русия,затова не можем да станем нормална европейска държава като Белгия ,Холандия и др. бели държави.Русофилите си искат диктаторски руски комунизъм гарниран с лагери ГУЛАГ .......

20

Анонимен

преди 10 години

Стоит над горою АлешаБолгарии русский солдат

19

до 22

преди 10 години

*** утрепко сондьорството било нископлатено.. За 6 години екип от 7-8 човека е изкарал толкова пари има толкова активи база 4 декара , машини 30 - леки коли , багери трактори камиони. към 10 милиона изкарани.. А са тръгнали с един военен ЗИЛ сонда за 20 хиляди лева. И нито един лев дълг банки и държава.Когато един програмист в HP или SAP направи толкова ела се похвали.

18

Българофил

преди 10 години

русофилчета ,продадохте БЪЛГАРИЯ ,или по точно п р е д а д о х т е .

17

Анонимен

преди 10 години

До Анализатор 8Не знам какво си гледал,но индекса на московската борса достигна 6-месечен връх,рублата поскъпна спрямо февруари с около 8% спрямо еврото!Потока капитали е двустранен явно ти се иска да има теч на 600 млд!Росатом има поръчки за около 100 млд долара,Газпром ще построи Южен поток и украинците ще издухат супата!Когато в САЩ държавни компании платят половината олимпиада ела ми се обади.Сега като търговията с петрол започне да се отърсва от долара-какво следва световна война ли???

16

ДО 25

преди 10 години

КАКВО ИМАШ ПРОТИВ НАПИСАНОТО БЕ ПЛАМЧО??АКО НЕЩО СЪМ СБЪРКАЛ В ИЗНАСЯНЕТО НА ФАКТИТЕ МЕ ПОПРАВИ !!НЕ МЕ ОБИЖДАЙ

15

Анонимен

преди 10 години

Репутацията, Обама да си я спасява. Вие сте медия за плебей. Тук няма какво да се прочете и научи. Само злобни статийки... Да се радват плебейчетата, че е кофти не само от това, че нямат работа и пари в БГ, но и от това че и на Русия е лошо. Да ама Не. Само при нас е така кофти. Няма други по-забутани и залумпени от нас.

14

Пламен Петков

преди 10 години

До 666 -СОЛ ИНВИКТУСЖалък ***.

13

Анонимен

преди 10 години

До Анализатор 8: Пич, бягай на лекар. Какъв провал в Украйна? Путин взе това което му трябваше-базите за черноморския флот и потенциално богатите полета със запаси на газ. Няма друг световен лидер с подобен рейтинг, не само в страната си а и зад граница. Ако се сравнява с него Обама трябва да се гръмне. Рублата "залитна" и след това се възстанови. Прегледай пак котировките. Ти не си анализатор а асинизатор. То сигурно не знаеш какво е това, но провери в речника. Виж и в руския, нали си експерт.

12

Пламен Петков-

преди 10 години

До Анализатор". Върпос на седмици е руския народ да се вдигне масово и диктаторът ще бъде пометен. "-Чувствам се горд,че България може да излъчи още по тъпо същество от Псаки."АНАЛИЗАТОРА" е прозрял и датата когато Путин ще бъде свален.Като чета писаниците на това неграмотно ***, си мисля,че не само не трябва да има задължително гласуване,но напротив :да има задължителен минимален интелектуален праг.

11

666 -СОЛ ИНВИКТУС

преди 10 години

ПУТИН - ШАЛОМОВ Е ТОЛКОВА РУСНАК КОЛКОТО АЗ СЪМ НЕГЪРСЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДАВИД ААРОНОВИЧ МЕНДЕЛЬ ПОЗНАТ НИ КАТО МЕДВЕДЕВ !!ТЕ СА ЕВРЕИ ХАСИДИ (НЕ АШКЕНАЗИ) !!ДЕСЕН СЕКТОР НА ДМИТРИЙ ЯРОШ СЪЩО СА ХАСИДИ КАКТО И ГЛАВНИЯ РАВИН НА РУСИЯ БЕР ЛАЗАР !!ЦИРКА В УКРАЙНА Е ТЯХНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ И Е НАСОЧЕН СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ АШКЕНАЗИ (ХАЗАРИ) !!!ЕДИНИЯ И ДРУГИЯ ЕВРЕЙСКИ КЛАН СА В НЕПРЕКЪСНАТА БИТКА, А РАШАНИТЕ ИМ СЕ МОТАТА ИЗ КРАКАТА ГОВОРЕЙКИ ЗА НЯКАКВА ВЕЛИКА РУСИЯ !!ЖАЛКА ИСТОРИЯ !!

10

Анонимен

преди 10 години

Кучето САЩ си лае кервана Русия си върви.. Южен Поток си върви.. Българските Строители надеждата им е газопровода.. Брат ми е сондьор каза че 40км е общата дължина на иженерно-геоложките проучвания.. Няма да можем , да смогнем от работа.