281

EH

преди 9 години

Ех кмете ...,Невероятен *** си! Нали ти си държавата в града бе *** ***.Искрени съболезнования на близките на загиналите.Варненци, вие имате вина за избора на малоумният си кмет, за това, че не излязохте да гласувате. Вие сте безразлични, към собственият си град. Вашето безразличие, води на власт ето такива некадърници, като този.

280

Линч и фадроми за ***, които са настроили коптори по долното протежение на дерето. Затвор за безхаберниците, които са докарали положението дотук. Има клип, който показва снимки от Гуугъл Street View, където се вижда, че надолу дерето буквално го няма. Цялото е застроено с незаконни коптори.

279

Рали1

преди 9 години

До ФОРМУЛА 1Ясно е,че не са помогнали,след като има толкова жертви.Но следващото оправдание е,че нямаме закони.Видно е,закони има,но няма никакво желание да се прилага каквото и да е.Освен обвинения от страна на управляващите към местната власт,никой от тези,които харчат наши пари,не излезе ясно да каже какви мерки ще се вземат?И понеже Портних не е чакал разпореждане,го оплюха още сутринта?Можеше да има и още жертви?325 лв.отпускат от МТСП-но пак не за всички и пак предпоставки за кражба.

278

дасд

преди 9 години

във варна държавата си ти *** !!! неадекватвен ***

277

П.Петров

преди 9 години

Я кажете какво прави цялата жандармерия и гражданска защита в София? Да не би да пази парламента от "народната любов" ?Гражданска защита, МВР, пожарна и жандармерия има из цялата така наречена държава, или поне би трябвало да има. Няма нужда да се изпраща от София. Кмета се обажда на министъра, министъра се разпорежда на регионалните директори, директорът се разпорежда на изпълнителите.Та кой казвате не си е свършил работата от всичките по веригата ?

276

Анонимен

преди 9 години

dim da te nqma

275

do 301

преди 9 години

Портних ти е виновен малоумно, тъпо, платено, червено изчадие. Ти си гласувай за БСП и чакай да се подобри нещо.

274

Николай

преди 9 години

Може би искате да кажете "бент", защото при това бедствие да мислиш за "бенд" е цинично. А, драги коментиращи, щаб за действие при бедствия трябва да има всяка община сьс сьответните задьлжения и правомощия. Е, кьде е кметът на Варна?

273

Анонимен

преди 9 години

Да няма държава Портних, такива гадове като тебе я крадоха и съсипваха, докато изчезне напълно. Варненци трябва да те линчуват с все общинските съветници пред кметството.

272

Анонимен

преди 9 години

Бесило за тая гад.Има и наглостта да обвинява държавата след като не си е вършил работата с години.

271

Анонимен

преди 9 години

За какво избираме кметове и общински управи? За да ни кажат, че нямало държава. Преди мен някой спомена, че тоя трябва да се съди. Малко му е. Тотално беззаконие е царяло във Варна години наред, когато се е сякло и строяло в разрез със здравия разум. Когато нацвъкания с беззакония варненски бряг потегли някой ден целия към морето тогава такива местни *** пак да викат държавата, забравяйки собствените си задължения.

270

Анонимен

преди 9 години

Варна от София ли се командва, та ИзПортних снощи така плакаДнес не се показва по ТВ, може и да гледа мача

269

Анонимен

преди 9 години

Сега Кметчето на Ваpна ще се нагуши с помощи за бедствиятаПpиятен апетит госпожо кметТоя се дъpжа снощи като мазен женчо

268

Анонимен

преди 9 години

Тоя никой не смее да го пита нещоЯвно му е силна pакиятал та никой жуpналист не смее да гъгнеЯвно вече са в сила пpeдизборните обичаи - нито една дума срещу хора на ГербБат Бойко им е платил и вече от сутринта им се караКойто е забравил какво беше преди 2 години , сега можеше да си го припомни- на интервюто пред ПарламентаКак само скастри журналистка, която дръзна да каже /каза само една/ лоша дума срещу другаря ПортнихБойко я нарече ***, запита я "дали се чувала какво говори".

267

СВЯТ

преди 9 години

ТОЯ ТРЯБВА ДАСЕ СЪДИ

266

Neptun

преди 9 години

Да ве, по вси4ки телевизии никакъв го няма. Селски кмет да беше щеше да се появи, тоз миш се изпокри. Орешарски му бил виновен. Такива са вси4ки гербери, някой им е виновен все.

265

Анонимен

преди 9 години

Потник, ***, държава докато прати екипи било то от София, Пловдив, Шумен или където и да е трябва време!ВЪПРОСА Е КАКВО НАПРАВИ ТИ И ЗАЩО НЯМА ОБЩИНА???

264

до 276

преди 9 години

Виждам, че си се фокусирал върху най-важното от това, което съм написал - правописа ми. Предполагам си учител по български. Отивам да се уча да пиша грамотно - а ти няма смисъл да се учиш да мислиш - прекалено късно е.

263

other

преди 9 години

То по-добре и Портних да го няма ....Не се ли повтарят много често природните стихии , за да Ви напомнят господа Управници , че постфактум се случва само траур ?!? Спахте ли досега , та не видяхте задръстените отводнителни шахти ? Каква помощ сега ? Ще върнете ли тези , които не са сред нас заради вроденият ви нарцисизъм ? Ще заличите ли мъката на близките им хора и на всички нас ? Щом не ставате за определена работа - идете си , преди да се е се е повторила трагедията .... Виновни сте !

262

istinata

преди 9 години

lipsva li vi boiko?sega 6tiahme da imame upora v nego.tva e fakt durjava ima no nikoi ne go *** za neia v momenta