30

майкави еврогейска

преди 9 години

Господин Идийотингер,като сте толкова принципен *** фашизоиден русофоб,представител на най-виновната страна в световната история за 20-ти век,защо ни спряхте южния поток,а не си спряхте северния,с вашите двойни ***-ки стандарти.Сега хохлите си резнаха тръбата и на вас,Идийотингер,наляха малко мозък в твърдоглавата швабска тиква.СлаБа-,още по-слаба Украине:-)

29

ха

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАКога,къде защо никой не е разбрал,явно си сънувал след запой с Украинска водка.

28

Анонимен

преди 9 години

Абе тоя странджата, на кой говори.Другари това, другари онова.....Пак не си е пил хапчетата и се върнал в комсомола, милия.- Странджа, не разбра ли, че единствените комунисти във форума са в твоята глава.Лекувай се, докато е време.

27

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

Пий си хапчетата момче, Украйна направо я сдъфкаха и изплюха. Ако това ти е представата за "разчистване", тогава още отсега слагай край на мизерния си животец.

26

Циганин

преди 9 години

"ЕК може да подкрепи "Южен поток", заяви Йотингер"-Това преведено на "наш език" означава ,че и на Йотингер и ЕС му/им омръзнаха номерта на Украйна с американска пионка Яценюк които изпълняват указанията на Вашингтон !Нашите са същите и едва ли смеСУВЕРНА държава щом Макейн скръцна със зъби и Орешасрки "клекна" и се отказа от Юпоток които е изгоден икономически за България .(сега могат да се появят соросчета или наивници и да развият теорията че на нас не ни трябва 5000 работни места пряко !

25

до 46

преди 9 години

"Кадафи се дръвчеше на Запада.Янукович се дръвчеше на ЗападаСергея се дръвчи на Запада."Нищо чудно това да са казали американските сенатори на Ореха, че каза "спираме", лек намек в стил "ще унищожим България, ако не правите каквото искаме".

24

Анонимен

преди 9 години

Странджа, единствения комунизъм в Европа е при другарите в ЕС.Вече сме 2014г не 1960г, другарю

23

Анонимен

преди 9 години

Най-после една логическа мисъл на Странджата пост 40 . Само не разбрах на какво се радва .

22

Анонимен

преди 9 години

Тръбата ще я има и то точно както са се договорили участниците в проекта , а не някакви трети страни, които се опитват да кривят "правото" си, че и със задни дати за да изкарат някой в нарушение за чужд интерес и на наш гръб. Псевдо-всякаквите там ще лаят още с тенденция към замаляване, когато се окаже че газ няма, а има дела между Русия и ЕС.От край време е така - до вчерашните комунисти станаха "първи борци срещу комунизма" и плюят народа че бил такъв и онакъв.

21

Анонимен

преди 9 години

"Това законодателство важи за всяка енергийна инфраструктура, както и за доставчиците. На първо място този въпрос е свързан със законодателството за конкуренцията, а също и за околната среда и обществените поръчки, поясни Йотингер."Ало, бай Х*й, OMV и Газпром подписаха преди месец споразумение за общо ползване на тръбата. Стига си си измислял, днес Украйна ви разобличи какви нещастници, погазващи българския интерес сте.

20

Украйна пак не плаща

преди 9 години

Сега Украйна пак ще краде транзитния газ за Европа, защото отказа да си плати неплатените количества за 4 млрд. долара, които е получила досега ог Русия и до европейските страни няма да стига руският газ, както през 2009 г. Точно с тази цел се прави руско-европейският газопровод "Южен поток", за да се избегне Украйна, която винаги няма да си плаща и ще краде доставките за Европа. Италия, Австрия, Унгария и още няколко европейски страни имат нужда от Юж. поток, а Странджата да спре Северен поток

19

Киро

преди 9 години

До АнонименНабуко е мъртъв да живее Южен поток.........

18

Анонимен

преди 9 години

Хронологията на събитията:"Европарламентът прие резолюция срещу изграждането на "Южен поток""Москва вече държи ръката си на газовия вентил""ЕК може да подкрепи "Южен поток", заяви Йотингер"

17

Анонимен

преди 9 години

Това, че пускате такива "коментари" на "десен сектор" е напълно извратено чувство на слободия, безнравствено, безчовечно, неадекватно и трагично. Имайте малко срам и съвест! И човешка съпричастност. И в края на краищата страх от Бога! За майданутите е късно, на тях вече им е известна съдбата, Бог забавя - но не забравя!

16

ПИРИНА

преди 9 години

До СТРАНДЖАТААз бях комунист, но искам газ, ако ще и руска да е, та затова се отрекох от комунизма, нали ти така препоръча, бе?ПП а ти какъв беше преди 10 -ти? :)

15

ДО ДЕСЕН СЕКТОР 26

преди 9 години

А демократските европски Кончити - за основно ...нали Десен.

14

До странджата

преди 9 години

Абе ***!!! Какъв комунизъм те гони тебе, бе? Вече ми омръзна да ти чета глупостите, то не са и смешни вече,жалки са! Къде в Русия, Украйна или където и да било има комунизъм? Него не го построи даже СССР. Навсякъде е върл капитализъм, че чак го избива на феодално робство. Че какво друго може да се каже за това, че една страна диктува (или се опитваше досега) положениета в целия свят? Или това че европата ни диктува - ще спрете, няма да спрете! Айде сик....

13

шоп

преди 9 години

Изнудването на ЕК може всъщност се окаже самоизнудвашне.

12

Абсент

преди 9 години

До 5. Това е положението-преди време на пресконференция Путин каза на Меркел,че и дървата са при него,кога баба заяви,че ще си затваря атомните централи :-)))

11

РИЛАТА

преди 9 години

СТРАНДЖА, СИГУРНА СЪМ ЧЕ ТИ ЩЕ БЪДЕШ В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ НА БОРБАТА СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ КОМУНИЗЪМ ПО УКРАИНСКИЯ СЦЕНАРИИ. ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ С БОЙНА УНИФОРМА И М-16 В РЪКА!