84

Анонимен

преди 10 години

92Другарю "бизнИзмИЬн", единственият неграмотен тук си ти!Лошото е че Бг се наводни с такива самоповярвали си *** които "всичко знаят".Спасение няма!!Ще *** в мъки!

83

Анонимен

преди 10 години

а защо се страхува бизнеса от връщането на ГЕРБ на власт??? .. - ще ви отговоря - защото трябва да плаща данъци при тях ....

82

До киога ?

преди 10 години

Два паралелни свята ! Единият - на непоквареното българско общество, което иска да живее по Европейски правила ! И другият - на Мултигруп/ВИС/СИГ или на ДПС/БСП обръчи и задкулисни рубладжийски ДС мафиотски корпорации, които се разпореждат с държавните институции, изсмуквайки кръвчицата на народа ! До кога ще го търпим ? Докато изчезнем като народ ли ?

81

FAKT

преди 10 години

PROSTO ISKATE DARJAVATA DA E ZALOJNIK NA CHERVENITE FIRMI.ISTINATA E CHE STE NEKADARNI DA PRAVITE BIZNES!

80

Анонимен

преди 10 години

85,86,87Единствените пострадали ще сте вие и останалите баламурници като вас!Боко пак ще се нагуши. После на хората ще им писне и някой ще го гръмне.ето това е бъдещето ви, нещастници.А в Европа е спокойно и прекрасно.Там ще си живеем.

79

вервервер

преди 10 години

До Анонимен 86ти наистина ли не разбра какво беше това с лукойл и дянков/борисов? дянков се опънал на лукойл?? шегувам се, знам, че си на заплата при ГЕРБ еквивалента на Кутев..

78

анонимен

преди 10 години

76,не бе ,брато.На СИК бе..Щото аз една година слушах , кой колко много е крал и кой колко дълго ще лежи в пандиза. А то кво излезе? май Цвети остана за 4 годинки.

77

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда да ви казват дли правителсвото си отива и иде Боко-чутурата.Погленете борсата!!!Всичко се рути като пред апокалипсис.Боко иде........ЧЕСТИТО!

76

МГ

преди 10 години

сред фирмите и деловите среди има голям страх, че ще се повтори онази преса върху тях, каквато имаше, докато Борисов беше на власт.============Да, имаше преса и за това събираемостта на данъци беше по-голяма.

75

Анонимен

преди 10 години

Аз само да припомня, че Дянков подпука Лукойл да си плаща данъците. Ако другаря пирИнски това има предвид - нека се страхуват разбойниците!

74

тролер

преди 10 години

аругарю заиков даваите си ако обицате съветите в сащ ако обичате тук вече не чините и лула тютюн

73

x

преди 10 години

Бизнесът се страхува от връщането на ГЕРБ на власт ......... хахах иска да каже робовладелците който бавно убиват народа с гаврата върху него от неплащане на заплати до какво ли не още ....

72

Анонимен

преди 10 години

Tova ste da e kraqt na DPS. Dano da nqma poveche prodazni bulgari koito da se hvanat s DPS samo i samo da sa na vlast.

71

Анонимен

преди 10 години

Кой бизнес - червените перални ли ??

70

Dinosaurus

преди 10 години

Зайков смята, че най-важното е в преки разговори БСП да ни опбясни колко сме добре и какво ще ни прилъгват отново след 1 год "успешно" управление! Под сурдинка споменава за "нарушено партньорство" от ДПС - ха, ха! На*укаха им го до човките и им духнаха под опашките, но не: Б.Б. щял да "пресира" фирмите! И БСП, като партия на червените олигарси, бие тревога!Някой да чува нещо да се прави за хората? Нещо да се говори за социална политика, за здравеопазване, образование или работни места?

69

Анонимен

преди 10 години

Кабинетът си отива заради нарушеното партньорство ДПС-БСПНа мен ми звучи така: Неможахме да разделим кинтите по равно, а БСП не ще по братски!

68

1яясд

преди 10 години

До Анонимен 72той щото Боко е еталон за плащане на данъци, той и баш мутрите от СИК са не случайно регистрираните най-големи данъкоплатци. ей, това платените ГЕРБ и БСП драскачи сте откровени ***

67

Професор Вучков

преди 10 години

Изгонихте младите и кадърни кадри останаха *** и турците верният ви електорат,да господа но сметките са ви грешни,българино гласувай гласувай колкото повече сме обединени долкова повече шанса ДПС и БСП да управлява става нищожен! Сидеров ти нали си мъж?,защо предаде народа? България трябва да създаде нова славна история и да загърби колкото се може това срамно минало! Бареков събра ли пари за кебабчета ? Айде че ми треперят ръцете от злоба и сълзи ми текът за България нашата мила РОДИНА!

66

Анонимен

преди 10 години

Кой бизнес, този на фирми приближени на БСП ли?

65

Професор Вучков

преди 10 години

БСП ли,оо не тия срам нямат тия окрадоха държавата,как не ги е срам мръсни туркосроиди,не се ли накрадоха 25 години колко могат да пият кръвта на народа,потурчиха България това което 500 години не успяха да направят османците.Със камъни да ви затрупа народа вдън семя да потънете,вие сте кърлежи и пиете кръвта ни! Но роба търпи и ще настане страшният съд,тогава бягайте бягайте че ви набият на кол пред народното събрание долна крадлива лъжлива ***!