164

Анонимен

преди 10 години

до 202. напротив, самолетът ИЛ е по лесно да бъде свален от зенитна установка калибър 23 или от обикновен среднокалибрено оръжие с право мерене, особено ако се порази пилота. А СУ се сваля само с ракетна установка или със заградителен огън. Зенитни установки и ПЗРК в Украйна по складовете колкото щеш . Пари да има. А от Крим дажепари неим трябват Няма нужда да се влачат от Русия. И това си е война. ДА си оправят отцепленията, а то съвсем по грузински го подкараха холите.

163

Анонимен

преди 10 години

След като хората в тези области искат са се отделят,да ги оставят.Защо трябва да се пролива кръв за тази работа.Явно политическата цялост на една държава е много по важна от желанията и живота на хората

162

Анонимен

преди 10 години

Протестиращи атакуат посолството в Киев на фашиста ***, сега ще се разебре "*** боб яде ли"

161

Анонимен

преди 10 години

ИЛ-76 е доста голям самолет, и туку така не може да бъде свален, явно вече иде реч за директни доставки на руско оъжие за терористие

160

КНК

преди 10 години

До Кашчей Безсмертний : Толкова ли си нещастен или се правиш на такъв ??? Лети самолет над територията но собствената си държава и някой(руски агент) го обстрелва и го сваля и това не било тероризъм ??? Дали някой ,ако свали един от 5-те български самолети ,летащ над територията на България ще е борец за свобода или терорист ??? ВКАРАЙ МАЛКО ВОЗЪК !!

159

ес юбералес

преди 10 години

До Adam1966Когато нашите възрожденци през април 1876 се бориха за свободата си, облякоха въстанически униформи, развяха знамето и излязоха да се бият открито с турците. Загинаха мъжки и рицарски. Прав си, че трудно се воюва срещу враг, който се крие зад семейството си, враг, който го храниш снабдяваш го с вода, ток, газ, пенсия, а в отговор, получаваш ракети и снаряди.

158

Анонимен

преди 10 години

До tt2Te sa otishli da zapazqt teritorialnata cqlost na stranata si koyato e v opastnost ot aneksirane i razceplenie ,zna4i diktatora Asad e geroy koyto se srajava sreshtu sobstveniya si narod a ukrainskiya prezident e fashist neshto ne se vrazva a sega se dokaza 4e Asad nikoga ne e napadal islqmistkite teroristi ot IRIS koito v momenta varluvat v Irak i se dokaza 4e deystvat zaedno

157

ес юбералес

преди 10 години

До АнонименДа, даже е трябвало да ги удушат, когато войниците са били още деца в детската градина, защото един ден ще пораснат и............

156

Анонимен

преди 10 години

Да свалят самолета, който е щял да ги бомбандира- трябвало е смирено да приемат бомбите, така е нямало да разсърдят Порошенко.

155

Анонимен

преди 10 години

АБЕ,ПИЧОВЕ,МУТРАТА ДА НЕ ГО НАПРАВИХА МАСОН ОТ ЛОЖАТА НА ЧЕРЕПИ И КОСТИ ? ДАЛИ Е БИЛ ПОЛОЖЕН В КОВЧЕГ КАКТО ИЗВРАТЕНЯКА БУЯШ ???

154

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Adam1966Чичка, кой ти каза, че обстрелът на ВОЕННИ транспортни самолети е престъпление?Това е военно имущество с войници на борда. Жените с откъснатите крака пред кметството бяха военни, нали? Аре, потапяй се, дъртак! Като не са ти ясни някои неща, не се обаждай! Бегай да палиш 49 свещи!

153

Garibaldi

преди 10 години

До Анонимен Ти си *** на украинското шоколадово л*но!

152

Анонимен

преди 10 години

Адекватни мерки, като да прати още самолети за сваляне.Тъпунгера упорит вместо да седнат на масата за преговори ескалира конфликта (нека припомним че използваха фосфорни боеприпаси доставени от САЩ - УА няма такива)Който играе по чужда ***, трябва да е готов да поеме негативите предназначени за господаря..Баба меца ще пръца чер газ.

151

gencho

преди 10 години

да самолета е превозвал терористи които са били изпратени да УБИВАТ .... факени *** на американците сте вие Гн Прошенко ,,да те ебт руски мечки

150

tt2

преди 10 години

Отишли да бомбардират хората и обещавали отговор

149

Анонимен

преди 10 години

Империя на злото? Ами Америка, дето всеки ден има някой гръмнат, дето има милиони безследно изчезнали, страната на първо място по убити деца - тя каква империя е?

148

Анонимен

преди 10 години

Този терористичен акт на руските терористи е гаранция за невъзможността Украйна да се върне в оковите на Москва.Това е катализатора на необратимият път на трезвомислещите към Европа.Сталинските методи на Путин все повече изолират "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО" и макар и бавно руснаците ще се осъзнаят.

147

Анонимен

преди 10 години

България трябва да се отдалечи от САЩ,защото американското влияние ще ни носи само злини. Но като гледам как Бойко обикаля и се кланя в Америка, не ни чака нищо добро.

146

12

преди 10 години

Украйна за сетен път доказва, че не е достойна да влезе в ЕС. Как може да се вършат такива неща пред руското посолство в Киев и полицията да не реагира. Няма друга такава страна в Европа. А касетъчните бомби, които хвърля срещу народа си. Как този нароз ще се приобщи с такива управници -откровени фашисти. До кога ще предизвикват Русия, ето и в нейна територия навлезнаха. Май плачат за голям шамар.

145

Той

преди 10 години

Стига с тези глупости. Много бързо обърнаха палачинката и набеждават т.н. сепаратисти. Истината е, че украински войски са свалили украинския самолет.Жалко за войниците и техните семейства.