29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35И какви ще са европейските правила - да прецака българските фирми. И не разбра ли че още Боко еподписал това което ЕК в момента оспорва? Боко е лъжец и популист. Ако не беше топил България пред ЕК само и само за да мъти водата на правителството , можеше всичко да е ок. А той за пореден път постави ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД НАЦИОНАЛНИТЕ и аккво прави в САЩ - да не сме на повикване вече ?!

28

Анонимен

преди 9 години

''ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! Брюксел умишлено обрича на бедност и мизерия българите, за да може да ги държи в колониално робство.''Явно сайта ДНЕС е популярен и в Русия-усеща се участие и на руски граждани.

27

Кремълски подлоги

преди 9 години

А защо рубладжийските ни управници правят всичко възможно да не се разработят собственити ни находища от газ в Черноморския шелф с капацитет за над 150 години, ами се напъват да ни поставят в зависимост от Русия ?

26

Цветар

преди 9 години

До Анонимен 19Тази територрия е наша? Я помисли малко.......нямаме национална валута,...нямаме армия, но има чужди войски на "наша" територия...правителствата се назначават и свалят от юроатлантическите вурстове....забраниха ни АЕЦ Белене, Южен Поток и пр...скоро ще почнат с фракингаДефакто АЕЦ Козлодуй е последният стожер на "държавата" и тази "територия", но скоро и той ще спусне кепенците.... та... сега ми отговори... тази територия наша ли е?!

25

Анонимен

преди 9 години

До vesko02ЕС е само на САЩ и ГЕРМАНИЯ не разбра ли? Всичко друго (юга и изтока) е обречено да се ГЪРЧИ В БЕДНОСТ. Полша понамазва малко понеже нали са плацдарм срещу Русия. Като цяло ЕС е един надценен псевдоикономически (защото на изтока и юга не им се позволява да градят икономики) и абсолютно несъстоял се пол. проект

24

Светослав

преди 9 години

Много интересно, защо в този сайт липсва новината, че се проверяват офисите на КТБ и Цветан Василев??? Май разбрах вече на кого е!!!

23

vesko02

преди 9 години

До АнонименКато гледам по скоро ЕС ни предпазва да не потънем.

22

Анонимен

преди 9 години

До асдЙотингер е много подъл ***. Газпром каза, че ако Украйна не погасигазовия си дълг, Газпром ще увеличи налягането през СЕВЕРЕН ПОТОК за да покрие нуждите на Европа и за да изолира Украйна. Виждате ли защо гадната шваба играе срещу ЮП.Орешарски е *** че блокира спря и забатачи проекта.Но да не забравяме ДПС как за пореден път заби нож на България. Те дестабилизираха управлението в момента в който от БСП казаха че на всяка цена ще строят ЮП. ДПС ПРЕДАДОХА ВЕДНАГА

21

Цветар

преди 9 години

До АТАКИСТПарите атакист не миришат, те са безрасови, корпорациите са над държавите... сша е техен бияч, а евровурстовия съюз тяхна плеймейтка... обикновените хора са роби... едни го разбират.... други не... тези които не разбират са по-щастливи... те си купуват телефон... ходят отидат на уникално холиблудско кино... вземат кредит... евентуално ги застрелват... джъст фор фън... но това е общо взето.... все пак остава надеждата, че всичко това ще приключи със зима... ядрена зима.

20

Анонимен

преди 9 години

Taka така и ко прай сега мадурко стойнев?

19

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТпич вече нямам намерение да гласувам за никого всички се оказаха шайка престъпници не вярвам на никого линч за всички бесило

18

Анонимен

преди 9 години

PESHOOO PESHO SHTE OPRAVI TOI BOIKO PREDATELQ SAMO SEKSUALNO SHTE OPRAVI TUI TYRSISH TI TO SE VIDI

17

Бай Тошо

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТОБЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕСЗА ЮЖЕН ПОТОКЗА АЕЦ БЕЛЕНЕБОЙКО БОРИСОВ В СИБИР

16

Анонимен

преди 9 години

NE DAVAT TIQ ZAPADNI GEIOVE DA PROSPERIRAT MALKITE I BEDNI IZTOCNI BRATQ UJ I TOVA SI E TO.GADEN SUIZ.24 GODINI QDAT IZTOCNITE DYRJAVI OBYRNAXA NI NA ROBI

15

АТАКИСТ

преди 9 години

Роби, ако искате феодалите от САЩ, Израел и Турция да спрат да ни се подиграват, следващия път не гласувайте за ГЕРБ, ДПС, РБ, БСП и ББЦ!!! Не го правете, защото която и от тези партии да се намърда в Министерски съвет, всички ще изпълняват исканията на чужди посолства!!!!! Единственият, който ви каза, че от 25 години Израел дърпа конците на властимащите в България, е Волен Сидеров!!! Вие знаете, че е така!!! Защо удължавате агонията???

14

Анонимен

преди 9 години

Едно от малкото хубави неща и ЕК веднага да почне да налага и забранява. Кои сте вие, че да забранявате, бе? Когато дойдат до вашата родна държава, тогава забраняваите! Тази територия е наша, не ваша за да се разпореждате с нея като с ваша! Некадърници! Ако искаме и ядрено сметище ще си построим!

13

Анонимен

преди 9 години

Добре, че гадните герберсти не се продават на никого, най-вече на американците.Голямата Мутра от една седмица е в САЩ да"защитава" българските интереси, като спира всички енергийни проекти.А дали пък няма да спрат и проекта за 7ми блок на Козлодуй.Който е американски? Е кой сега е продажник?

12

vesko02

преди 9 години

Не е ли идиотско да сме загрижени за финансовото състояние на "Газпром повече отколкото за собственото,единственото обяснение за това е управниците ни да са на паша там.

11

Анонимен

преди 9 години

Путин направи по-голяма гуша от пеликан!Хвърля трохички на нашите червени гарвани, а те за пари майка си продават.Съсипаха държавата, направо я обезкостиха!

10

Анонимен

преди 9 години

"Ако Украйна не плати до понеделник, Газпром спира доставките на газРешението означава, че доставките за ЕС също могат да бъдат прекратени"Да се чете - скоро пак ще тръгне!