58

CIRK=ЦИРК

преди 9 години

Гоолям ЦИРК пада!Цяла година реват ОСТАВКА, веднага!А сега оооооооо много е рано?КОЙТО НР СКАЧА е ................

57

Анонимен

преди 9 години

Тази статия е Още едно доказателство за некопетентноста на Станишев

56

Рали1

преди 9 години

До до Рали 1Този заем е още от Луканово време,Милен Велчев направи същото-беше уж за добро,Герб го направиха същото-Дянков подаде оставка,сега и тези?Колко още-и все изгодни? Истината е че нямаме свежи пари ,няма нещо което да раздвижи икономиката ни,само социални плащания и търтеи-роми неработещи,но раждащи!Няма изгоден заем,но вече няма и с какво да плащаме старите!БДЖ-150 млн.лв.са просрочени от кредит 120 млн.ЕВРО.Банките кредитори продават активите на компанията, а само това ли е ?

55

55

преди 9 години

До до Рали 1Това е вярно ,само дето се теглят два пъти повече пари....за да се запуши дупката в бюджета.

54

Анонимен

преди 9 години

ОРЕШАРСКИ - УВО 2014

53

55

преди 9 години

До AzСамо че днес оставка няма !!

52

до Рали 1

преди 9 години

Хара защо оставяте да бъдете така манипулирани? Този заем където сега ще се емитира за него се е знаело още през 2005 г., и той е заложен в бюджета за 2014 г. Сега ще се вземе заем с много по-изгоден лихвен процент с който ще се покрие вече съществуващ заем от 2005 г. /брейди облигациите/, който е с по-висок лихвен процент. Държавата ще спечели единствено от разликата от по-изгодната лихва. Не се обиждайте но е добре да се запознаете и да не давате така лесно да ви манипулират.

51

Анонимен

преди 9 години

Станишев има единствен полезен ход - незабавна оставка!

50

ПМ

преди 9 години

Някои професори, НЕПОЗНАВАТ МЪКИТЕ на народа, НЕ ЖИВЕЯТ в политическата катастрофа, която ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО НИ или СА НЕЙНИТЕ КОНСПИРАТОРИ! Избори през Юли са най близки до ВЪЗМОЖНОСТИТЕ и НАДЕЖДИТЕ на ВСИЧКИ ПАРТИИ. И ако някой си мисли, че е грешка, ЩЕ ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА НА БСП и др. и ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА НИКОГА, тъй като за единство, никой НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА СКЛОНИ ГЛАВА!

49

Az

преди 9 години

Гербаджийското платено *** проф. Константинов изпадна в паника. В Конституцията е казано ДО 60 ДНИ могат да се проведат избори. Това означава от днес до 8 август включително. Чети професоре, защото в този срок влиза и решението на Плевнелиев.

48

Kolio

преди 9 години

kak da ne barza ? ima da navaksva mnooogo.:))))drugi lideri na negovata vazrast imat po 4-5 deca i sa v ochakvane na vnucheta daje. :))))proizvejdat si i sami izbirateli i glasopodavateli. :)))))

47

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 53,И ГЕРБ да дойде и друг да е,след тези заеми и изолацията,в която се намираме в момента,ако има мекица ще е добре. Ще има поне какво да дъвчем.Но по-вероятна е дупката на геврека за народа !

46

Пожарогасител

преди 9 години

Имам един въпрос към всички, които продължават да гласуват и да вярват на БСП. Защо абсолютно всяко управление на тази партия в последните 25 години завършва с финансов, икономически и обществен колапс?* 1993-1994-та - правителството на Беров (марионетно, резултат от спогодба БСП-ДПС) - беззаконие, бухалки, безвластие, обири.* 1996-та Жан Виденов - масови фалити на банки, колапс на икономиката, изгаряне на парите* 2008-*** Станишев - спрени еврофондове, масова корупция* 2014 - Орешарски

45

манипулатор

преди 9 години

Всички са в паника именно поради причината,че хората не гласуват и с това не лигитимират шайката разбойници да теглят заеми!След като гласуващите спаднат под 25% означава разпад на обществото и последваща гражданска война в която сегашните дерибеи ще бъдат избивани и горени като кучета по улиците...........

44

Анонимен

преди 9 години

До Д.А.Ами хайде де , къде е оставката ?

43

Анонимен

преди 9 години

Ядете сега каквото ядете, че дойде ли пак ГЕРБ вече няма да има и постна пица, а ще има суха стара плесенясала мекица.

42

Анонимен

преди 9 години

Питайте Обама да каже кога, бе! *** сте всичките!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Ромите не ходят на море а другите им гласоподаватели са полуживи поради преклонна възраст, до септември ще загубят много от тях.

40

55

преди 9 години

До ГочоХа,ха,Станишев се подигра с лидерското си място..

39

Д.А.

преди 9 години

ДОБРЕ ДЕ НАЛИ ИСКАХТЕ ОСТАВКА СЕГА И ВЕДНАГА - ЗАЩО СЕГА СИ ТЪРСИТЕ ПРИЧИНА - МАЙ НЕЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ