20

Анонимен

преди 9 години

Откъде талкова мозък в главита!!!!БУДАЛИТЕ СА СИ БУДАЛИ!!!!Идват ТУК трима АМЕРИКАНСКИ *** и казват:"СПИРАЙТЕ" и будалата веднага оповестява:"СПИРАМЕ"!!!ЗАЩО ГО КАЗВА???ЗАЩОТО ЗНАЕ,ЧЕ СЕДИ НАЧЕЛО НА НАЦИЯ БУДАЛИ!!!А НЕУСТОЙКИТЕ ПО ДОГОВОРИТЕ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА???ЕС ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ?????СМЯТАТ ЛИ ДА ПЛАТЯТ НЕУСТОЙКИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ ЗАРАДИ УЕСТИНГХАУС-НЕ,СМЯТАТ ЛИ ДА ПОЕМАТ ТАКИВА ЗА ТОЗИ ГАЗОПРОВОД -НЕ!!!!БУДАЛИТЕ,ЧИННО ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКО С ЛИХВИТЕ!!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГИ СЪДИ!!ПЛАЩАТ!!

19

Tina

преди 9 години

Защо САЩ-ЕС са съгласни тръбата да мине през всяка друга държава, но не и през България? Защо не искат работни места за Северо-Западнала България?Страхуват се от съюз Русия-България, ли? Да не се страхуват. Рано или късно ще стане..Но преди това САЩ ще изпепелят България така, както турците направиха след като разбраха че губят Освободителната война. Изпепелиха и избиха всичко по пътя на отстъплението.Тогава българи и руснаци издигнаха тая земя и тая държава от пепелта.Ще я издигнат пак...

18

емо

преди 9 години

всичко в европа се прави за да се угоди на сащ и *** фашистка германия и англия

17

Анонимен

преди 9 години

PITAM , ZA6TO LI MI MIRI6E NA UKRAINSKI BARUT OT ZLATNITE KENEFI KOMUNISTI4ESKI I SMETKITE IM O6FORNI

16

DARK

преди 9 години

Защо казват Европа като де факто се има предвид Германия в цялата статия!

15

Анонимен

преди 9 години

Единствената цел на играта е да се забави прогреса на Русия, САЩ разбира се не искат силна Русия, миришат на *** но за съжаление и ние сме с тях. Интересно какви лъжи историята ще пише едон ден ако въобще имаме история.

14

Анонимен

преди 9 години

Абе за кой път прецакваме братушките с енергийни проекти?мисля че не трябва да се изненадваме като почнат и нас да ни пързалят!

13

пенсия

преди 9 години

Ще плащаме с лихвите, за тази унизителна постъпка

12

emo

преди 9 години

такива предатели като 6 унишожават земята на ботев и левски.продават я на всякакви американски еврейски и други ***;п анатема

11

жеко

преди 9 години

ес никога не е искал нашата държава да се развива напротив прави всичко за да ни унищожи... политиците ни са предатели в чист вид които работят срещу народа...русия винаги ще намери път за ЮП ако ще през турция защото те заявиха желание а на тях евтина газ им трябва... запомнете че някой ден русия тотално ще ни обърне гръб и тогава ес ще ни задуши в смъртоностната си хватка финансово, с отровни храни, с отровни лекарства и т.н.

10

Анонимен

преди 9 години

Три действащи газопровода има Западна Европа доставящи газ от Русия,защо ТОЧНО "нероден Петко" им бръкна в задниците!!!!Можеха да притиснат ЕС с ТЯХ,НО НЕ ГО ПРАВЯТ!!!!ЗАЩО???Защото *** като има ръжен не си гори ръцете!!!Знаят,ЧЕ ИМА НАЦИЯ ОТ БУДАЛИ ГОТОВИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА ВАДЯТ ГОРЕЩИТЕ КАРТОФИ ОТ ОГЪНЯ С ГОЛИ РЪЦЕ И ДА ЧИСТЯТ *А БЕЗПЛАТНО!!!НИЩО НОВО!!!!ТАКАВА ПОЗИЦИЯ ИМАХА БУДАЛИТЕ ЗА ИРАК,СИРИЯ,ЛИБИЯ,ТАКАВА ИМАТ И СЕГА!!!

9

Tina

преди 9 години

Хайде стига с тия комунисти!...Все те са ви в главата - комунисти, агенти на ДС, агенти на КГБ, караконджули...Защо не ги "очистихте", когато имахте възможност, след като толкова вредят на България? Костов имаше 4 години. Борисов имаше 4 год. Защо не ги навряхте в ъгъла, бе? Вместо това ревете като жена за... маникюр. Че и единият от щатите чак се дере..За да имате "оправдание" и "вечно виновен" за собствената си некадърност, нали?...

8

ха

преди 9 години

До АнонименИ защо да съм горд когато в неделен ден трима сенатори от сащ,изнудват и притискат нашия премиер и той кляка!?голяма гордост а!!!!

7

Woof!

преди 9 години

Аз не мога да разбера защо е толкова трудно вместо да се дават стотици милиони на Газпром просто да се инвестират тези пари в добив на газ в България? Каквото не ни достига да го купуваме от румънците или с един терминал в Бургас. Ставаме независими от ***, гарантираме си доставките, подобряваме си търговския баланс, стимулираме икономиката с голяма инвестиция и евтини ресурси и ЕС и САЩ са доволни.

6

Анонимен

преди 9 години

За първи път от много, много години съм горд, че съм българин.

5

кочнита Луканкова

преди 9 години

Ореха и Тиквата се продадоха брутално.Стана *** с орехи или български пай 4...Циона мачка наред баце, нема пет, шест, нема Винету, Съсели и други ***!

4

Анонимен

преди 9 години

DA BE DA , TO E SA6TOTO ORAJIE KOETO KOMUNISTITE IZPOLZVAT SRE6TU SOBSTVENIA SI NAROD DARJEKI GO S NISAK STANDART I NISKI ZAPLATI . ETO ZA NOVI IZBORI GOVORQT , ZA KAKVO LI NE CQLA GODINA . AMA NQMAHA DVA 4ASA DA PRIEMAT EDIN ZAKON SPORED KOITO NEPLA6TANETO NA ZAPLATI OT STRANA NA RABOTODATELQ DA BADE KRIMINILIZIRANO KATO DEQNIE I SAOTVETNO ZATVOR ZA TAKIVA RABOTODATELI . AMI S VA6ITE KAMANI PO VA6ITE GLAVI . IKONOMI4ESKA EBAN KAKTO VIE PRAVIT

3

neni4a

преди 9 години

В крайна сметка,винаги могат да врътнат кранчето през Украйна и ще го духнем Следваща стъпка,спиране на горивото за Козлодуй и айде честитка за зимата

2

Tina

преди 9 години

Да...Превърнаха България в оръжие за изнудване...Скоро ще я превърнат в нова "Украйна"...Благодарение на тъпия инат и мания за величие на САЩ-ЕС...

1

Българин

преди 9 години

Южен Потоп - мощно геополитическо оръжие ( а не икономически проект ) на Русия за контрол, изнудване и прокарване на имперски интереси в България и югоизточна Европа.Ама май няма да го бъде...Дано!