539

муспи

преди 9 години

Веднага турция и гърция поемат Южния поток. За нас остава осъзнаването, че докато не почнем избиването на евреите няма да има промяни.

538

леле

преди 9 години

За планът Рънат някой чувал ли е ???

537

Анонимен

преди 9 години

Сега и руснаците ни намразиха. Но нищо, нали си имаме европейско "семейство". Винаги в историята сме гледали да прецакваме руснаците, но когато опре яйцето - от тях търсим помощ. Но и те не са ***, да знаете. Американците ги интересува само ПАРИ, ВЛАСТ и СВЕТОВНА ХЕГЕМОНИЯ. Поговорете с руснаци и ще видите, че ни считат за БРАТЯ. Дори в самия руски химн се пее за "братски народи". Обаче с тази гениална наша политика, ще ни намразят. Помислете само утре ако дойдат турците, кой ще ни помогне

536

Анонимен

преди 9 години

Никога,ама никога България не е била по позорно изгубила суверинитета от,отколкото когато се хвана с ЕС и САЩ.Ние сме тотални американски ***,които никой,ама никой няма да уважава и взима на сериозно вече.Мита за Кремълските слуги рухна като Вавилонска кула.България в васал на САЩ.Американската пасмина Маккейн не иска алтернатива на украинската тръба и затова бламира Южен поток.Русофобските анти-българи от Пиндостан *** от кеф, че сме станали васали на САЩ и губим инвестиция от 3 млрд.

535

истината

преди 9 години

Просто ЦРУ каза на Орешарсик, Моника, Ментата, Серго и останалите, че ще им замрази сметките в Швейцария и тн по Европата. Нашите веднага взеха страната на силата. Путин какво им обещава - Ростов на Дон да пият с Янукович. Просто рубладжиите станаха ДОЛАРДЖИИ. Така ще стане и с чеченците, с източна украйна, осетия, крим и тн. В момента гледаме филма как ПУТИН -големия играч, го изпържват като сланина, нашите и руски далавераджии.

534

,,,,,

преди 9 години

ахххххх ку..и *** продажни..........................................гнус ме е .

533

DK

преди 9 години

Кой го покани тоя фашизоиден *** Маккейн в България и ако е така, за какво го покани - това е едно от най-зловещите и вредни за света създания в Американския конгрес (или такъв тип "***" вероятно въобще не искат покана, а идват направо със "сопата") ? И какво, дойде да "набие канчетата" на марионетните български политици ли?

532

Лора

преди 9 години

От 2015г.САШ ще стане енергийно независима,тъй като ще започне експлоатацията на находищата на шистов газ.Най-късно до 2019г.САЩ ще консумират по-малко природен газ,отколкото ще произвежда и за първи път в историята ще се превърне не само в производител,но и в независима държава износител на енергия,което означава,че ще диктуват цените и ще определят енергийната международна карта.С др.думи зависимостта им и подчинението им на капризите на арабите от С.Арабия,Катар,Кувейт и ОАЕ са към своя край

531

gospod

преди 9 години

До Emigrant2nadjavam se da e ostanal niakoi ot semeistvoto ti tuk v bulgaria,za da mu reznat i na nego zelkata,kato zapo4ne vsi4ko,shoto ti podklajdash edna omraza,a tia vodi samo do edin edinstven krai.smart!!!!!!!

530

Анонимен

преди 9 години

До А.В.че да не е руска газта ве ***? карта виждал ли си от къде ще идва? не нали!

529

Emigrant2

преди 9 години

Maraba robi na Obama ES Turcite *** Kak ste oshte jivi 4udno

528

Анонимен

преди 9 години

другаря Борисoff е същата мижитурка

527

АЙДЕ , КОМУНЯГИТЕ...

преди 9 години

...ДО ВЧЕРА ДАВАХТЕ ДУПЕ НА ДПС....ОТ УТРЕ ЩЕ ВЗИМАТЕ--ДАВАТЕ ГЪаЗ --ДИРЕКТНО на КОМШУЛУКА!ПОВИШИ ВИ СЕ РЕЙТИНГА ,БЕ ДРУГАРИИИИИИ ...ХА,ХА,ХАААААААААААА..ЩО НЕ СЕ РАДВАТЕ НЕЩО....??!!!!

526

Анонимен

преди 9 години

толкоз ли не могат да изкеретят от цялата работа..... едните искат, другите не. Да им вземе парите да запълни някой дупка. Да спре работа по документи, и опа сички са доволни..... *** хора само на кой заднига да лижа(само дълги езици и тесни дупета има в този парламент)

525

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с Великата ви държава с великите и умни хора(пропуснах и красиви) ? Закрийте я Тази *** от болни прасета.Язък за демокрацията.

524

Иван

преди 9 години

Вижте им очите на снимката - все едно са неодушевени роботи ... или обсебени от демони.

523

Анонимен

преди 9 години

За да може УКРАЙНА да е монополист, ЕС и САЩ защитават нейните интереси, а тя още не е влязла в ЕС. Като влезе още повече ще ни спират наште проекти те все си намират причина, но ние си внасяме членския внос от 1 000 000 000 евро и на НАТО. Боже колко се мразим ние бг.

522

Ник

преди 9 години

Ай да се маха това тъпо правителство, само спъват икономиката ни.

521

Анонимен

преди 9 години

Едно обаче е интересно, ЕС и САЩ отдавна се опитват да спрат проекта, но БСП до вчера казваше че не ги интересува. Днес хамериканци и сенатори чак дойдоха и ги обърнаха на 360градуса. Какво ли точно са ви заплашили. Ясно е че ЦРУ шпионират и знаят всичко, но и ние обикновените няма да се учудим. Ние знаем че Боко е бил в СИК и убийства да е правел нишо неможем да променим, но се надявахме че това ще Ю.П. ще ни подобри отн с Русия, а бсички знаем колко мн се нуждаем от нея. 25г ЕС и САЩ достатъчн

520

Анонимен

преди 9 години

Май скоро ще се пее една позабравена песен " Земята на Ботев и Левски отново е робска земя.....".Цяла Европа е на руска газ, или ще ни накарат да получаваме руска газ но от Турция за " по сигурно". Срам!