53

Анонимен

преди 10 години

Колко точно написано,че колелото се върти,а ние стоим в омагъосаният кръг и продължаваме да верваме.а то продължава да се върти,върти..

52

ИСТ

преди 10 години

Трябва гласуването да бъде задължително но не за всички. Да не бъде задължително за пенсионерите- много от тях са болни,трудно подвижни или болни от склероза.Също и за психично болните-те лесно могат да бъдат манипулирани.Също и неграмотните-те обикновено се продават.Да нямат право да гласуват хората с двойно гражданство-не е нормално да гласуват за две държави,

51

Милена

преди 10 години

Много депутати ,много простотия .Да се намалят тези депутати ,че да има по качествени предложения ,решения и по малко разходи по тях.Защо са нужни милиони да се харчат,като може и без референдум направо избори м.октомври и край.

50

алекс

преди 10 години

тия Тиквари Герберисти не си седнаха на задниците,толкова пари откраднаха и пометоха,обаче ненаситни,кога имаха властта спаха ,сега ще чакат

49

Анонимен

преди 10 години

Имаме милиони безработни, соц. слаби, ниско интелигентни, живеещи на ръба на оцеляването. Тях ще ги задължите да гласуват, иначе какво? Ще ги глобите 50 лв? Как ще им ги вземете? Ако сте един от тези хора, естествено не желаете да гласувате за никого и:1. Аз ви предложа 100 лева за да НЕ ГЛАСУВАТЕ, ще ги вземете нали? Ще ви глобят (ако успеят), но 50 лева са това.2. Ако ви предложа 50 лева да НАПРАВИТЕ бюлетината невалидна? Ще ги вземете нали? Няма да ви глобят, а ще си имате 50 лева, а съвестта ви ще е чиста.Така, че ако вие сте изключително беден, а аз съм богат ще си купувам избори

48

фук

преди 10 години

До Анонимен 13Точно ББ каза ПРЪВ, че подкрепя това решение.

47

!!!!!

преди 10 години

Който се е "сродил" с ДПС добро не е видял. ГЕРБ се опариха веднъж, БСП също ... колелото се завъртя ГЕРБ пак са наред!!!! Само ДПС си е все същата, явно поддръжниците им не разбират български :). Не че е смешно, плаче ми се ... гласувайте хора иначе няма оправия!

46

РАЯ

преди 10 години

БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ Г-ДА ДЕПУТАТИ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НИ ЗА ПОСТОЯННИИЗБОРИ,РЕФЕРЕНДУМИ И ТЕМ ПОДОБНИ.Най добре е да се разбирате ,да работите за държавата и да не ни надувате главите с глупости защото вече едно по едно изключваме нещата които се потретват от 25 години насам ,ако това направите всичко ще си дойде на място.Нямат край вашите ежби и боричкания.Фтръснаха ми приказките ви ,лицемерието и обещанията ви.Работете заедно,не разиденявайте народа заради *** ви амбиции.

45

Анонимен

преди 10 години

хаха раята ще гласува задължително

44

sde

преди 10 години

Само да не се окаже, че сереГЕЯ е казал "задължително гласуване" като част от някакъв гаден пазарлък с дпс.

43

Анонимен

преди 10 години

С 3/4 от гласовете на депутатите може да се направи поправка в Конституцита и да се запише, че гласуването е задължително. За какво е тоя реферандум?! Да направят поправката и да отиваме на предсрочни избори. Поправката е необходима още сега! Нали уж имаше съгласие на всички партии? Герб се извъртяха, сега сигурно същото ще направят и БСП и ДПС.

42

bolka

преди 10 години

Нека едновременно с референдума за задължителното гласуване да се посочи и цената за един гласувал, въз основа на която ще се получават партийните субсидии. Най-правилното ще бъде да се гласува дали изобщо трябва да има партийни субсидии. Нека суверенът, т.е. народът да си каже думата, защото той плаща, а не самите партии да си определят цената. Повече от ясно е обаче, че няма да стане.Иначе...сметката ще набъбне тройно. Ама да им е честито на партиите. Овцете ще плащат.

41

Анонимен

преди 10 години

Сбогом другари.

40

Анонимен

преди 10 години

Ааааааа, не!Първо задължително гласуване и после предсрочните избори.

39

да

преди 10 години

Трябва да има задължително гласуване + мажоритарен вот, за да има изобщо някаква промяна (ако изобщо е възможна) на цялата ПОМИЯ, боза, ***, ***..., която се е сформирала в момента !!!

38

Чобанина към овцата

преди 10 години

Чобанина към овцата:А сега да уважа и твоите права!Избери си с кой нож да те дера?Гласуването е задължително щот уважавам мнението ти.Този филм вече сме го гледали другаре болшевики и 99,99% гласуваха за фашистката ви партия.

37

турчин

преди 10 години

Преди 2 години, Костов предложи да се осъди т.нар. 'Възродителен процес' !Решението се прие с гласовете на сините, ГЕРБ и ДПС!Днес в комисията по правата, ГЕРБ и ДПС са гласували да не отпадне това срамно признаване на нещо, което реално не се е случило!!!Благодаря ГЕРБ !!!

36

Анонимен

преди 10 години

Бойко феса и Цецо шалвара

35

Анонимен

преди 10 години

Трябва да махнем турците от раздаването на порциите и кръговете от фирми. Сараите , атака и бареков им стигат.

34

Нормален

преди 10 години

Кумундетата умират ако гласуването е задължително. Лично за мен е морално задължение да дам гласа си, за да не се вайкам после, че нещата не вървят. Колкото повече гласуват, толкова по- добре за милата ни, изстрадала от 70 годишно кумунярско робство, РОДИНА!