72

Анонимен

преди 10 години

Ако Станишев и Борисов са отговорни ще направят коалиция след изборите. Иначе коалицията вече е ясна ДПС и ГЕРБ. Повече БСП няма път към ДПС. Лошото е че ДПС отново ще играе ключова роля и ще държи ключа към мнозинството, а подкрепата и ще е ключова.

71

П.Петров

преди 10 години

До дядо.До колкото си спомням от 1944 основното образование е задължително, Хора, който за 70 години не са намерили време да завършат дори задочно основно образование и са с единия крак в гроба, определено не заслужават да гласуват и да определят бъдещето на България!Който има желание да гласува, да учи задочно ! Ако умственият му потенциал не е на нивото на осмокласник. не е дискриминация да не гласува, защото и непълнолетните нямат право на глас.

70

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм гласувал.Ако трябва ще гласувам само за плоският данък или ДПС , ГЕРБ

69

Анонимен

преди 10 години

Като коментирате задължителния вот, винаги гледайте съседна балканска Гърция.Как е там сега положението (гърците гласуват задължително)?Крайнолевите взимат над 22% , комунистите и леви радикали около 10%, крайнодесните гонят 10%....ТОВА ХАРЕСВА ЛИ ВИ?АКО ДА - ВЪВЕДЕТЕ И ТУК ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ВОТ !

68

Eмо

преди 10 години

Всеки глас носи кинти за партиите,Бунаци идете и намажете на тлъстата *** мазния ***!

67

:))))))

преди 10 години

ТОВА Е ИСТИНАТА! ЗА НЯКОИ ГОРЧИВА, ЗА ДРУГИ РАДОСТНА, ПРОВЕРИ СТАТИСТИКАТА, АКО НЕ ВЯРВАШ?

66

Анонимен

преди 10 години

Със предложението за задължително гласуване "Партията" показа коварната си отмъстителност и към "Аркадашите" !

65

:))))))

преди 10 години

ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА ГЛАСУВАТ, СА МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ!ОТ ЛИЧЕН ОПИТ И СТАТИСТИЧЕСКИ ЗНАМ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ТУРЦИ И ПОМАЦИ СЪЩО НЕ ГЛАСУВАТ! ПРИ ЗАДАЛЖИТЕЛЕН ВОТ ДПС СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!

64

Анонимен

преди 10 години

На крив ... и задължително гласуване няма да помогне !

63

Анонимен

преди 10 години

Няма да гласувам повече за Бойко, ако тези избори не са задължителни за целия матрял. Няма да стане така, едновременно и с "Тако" и с "Вако". Или се държиш като мъж или олекваш!Ако не приемат задължителното гласуване моя фаворит е СВЕТЛЬО ВИТКОВ с ПП-"ГЛАС НАРОДЕН"Това е човека! Поне е българин! (докато все още е!)

62

Анонимен

преди 10 години

Аз съм съгласна, отдавна трябваше да го направят!

61

дядо

преди 10 години

Леко да ви светна и за неизпълнимото пожелание за "образователен ценз"-това ще е дискриминация към възрастните ни родители,баби и дядовци решили да гласуват-не забравяйте ,че и тези Българи(не говоря за ***,турци и т.н.) са с равни права с нас!Имате се за демократи дами и господа-бъдете демократи тогава!

60

Eмо начолаков

преди 10 години

Всеки глас носи кинти за партиите,Бунаци идете и им намажете ***!

59

Евро ром

преди 10 години

Който плаща той поръча музиката след като няма правова държава.

58

Анонимен

преди 10 години

Така е, сега ще им трябват повече кинти на проджаницитез за покупки на *** глас! Но нека да влязат повече пари в народа, лошо няма, нека се ръсят повече тия продажници! И след голямото ръсене, ще им паднат процентите - гласувайте българи, ако не искате *** да ви ръководят!

57

Анонимен

преди 10 години

Ти който говориш за червените ***, но именно те искат да вкарат задължителното гласуване. А герберските шамандури дето много НЕЩО са направили??? Какво ПЪТИЩА- как са ги правили като сме в окаяно състояние май само са крали парите за пътищата. Но празна гласуване е равно да не гласуваш. Даже как може да го помислиш. Винаги съм гласувал въпреки че няма да има промяна, но знам че така ДПС ще има с един глас по-малко

56

Чобанина към овцата

преди 10 години

Чобанина към овцата:А сега да уважа и твоите права!Избери си с кой нож да те дера?Гласуването е задължително щот уважавам мнението ти.Този филм вече сме го гледали другаре болшевики и 99,99% гласуваха за фашистката ви партия.

55

до 56

преди 10 години

Точно тогава битката за всеки глас ще е най-яростна!Само турските гласоподаватели имат потенциал от 650,000 гласа!А това е доста повече от 5%!За *** да не говорим!

54

Анонимен

преди 10 години

Задължително плащане за задължителния вот. Сараите този път по дълбоко ще се бръкнат. По дълбоко и от дупката на съсела.

53

Анонимен

преди 10 години

Да си вземен сбогом с онази любов без която никак не можем. Поседен валс моя любима. Дамата лидер на бсп вече е толкова уморена че ергенина от дпс не я иска.