41

Анонимен

преди 10 години

Ми да си я подава в този момент! И да върне кафеварката на батко си!

40

Анонимен

преди 10 години

Ще крадат като за световно в оставащите 4 месеца. Такава им е природата. Ще ни дадат поредния урок по фалит на България. Специално за по-младото поколение, което не успя да преживее банкрутите през 1990-та и 1996-та.

39

Анонимен

преди 10 години

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ! НЯКОЙ ДА Е ЗАПОМНИЛ НЕЩО ХУБАВО ДА СЕ Е СЛУЧИЛО ДОКАТО ТОЙ Е НА ВЛАСТ ? АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И ОЩЕ ЧАКАМ ОБЕЩАНИТЕ 4 .50ЛВ. А МЕЖДУВРЕМЕННО ДЕПУТАТИТЕ СИ ПОЛУЧИХА НА МОМЕНТА ПО 630 ЛВ. ДОПЪЛНИТЕЛНО КЪМ ОГРОМНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ ,ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СИ НАПЪЛНИХА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ С ИЗТЕГЛЕНИТЕ ЗАЕМИ ,КОИТО СИРОМАСИТЕ ОТНОВО ЩЕ ПЛАЩАТ.

38

българин

преди 10 години

Докато Орешарски лъже и маже, преди една седмица ДКЕВР тайно УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО в цялата страна с 12-19%. ВСЯКО ДОМАКИНСТВА С ПАРНО ЩЕ ПЛАТИ 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ИДНИЯ СЕЗОН. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО и ЗА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ, ДУШАТ НИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ПРЕДИ ДА СА ГО ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА СЕГА! НЯМА ДРУГ ПЪТ!

37

Плякапут

преди 10 години

И да си отиде, който и да дойде все същия сдух

36

Анонимен

преди 10 години

Орешарски каза:-Нека седянката да се разтури.а Местан направо му го ...изненада

35

анти

преди 10 години

До ОставкаТрябва да се въведе забрана за Червен Кольо, Червен Кънчо, Червен Андрейчо да дават "прогнози" и "анализи". Тия са по-зле и от ***.

34

Оставка

преди 10 години

Кольо Колев в момента по Нова:- Орешарски е най-подкрепяния от обществото политик в България...Кольо с какво се друсаш рано сутрин???

33

anti

преди 10 години

ДПС размаза БСП. Сега БСП ще отнесе всички пасиви от некадърното управление на Ореха. БСП направи две огромни грешки, които вбесиха ДПС:1. Слагат се на Русия и искат да ни изкарат от ЕС, а ДПС са много много против това.2. ЕС ни спира еврофондовете, по които има много бенефициенти фирми на ДПС.Както се казва, интереса клати ФЕСА.

32

Крис

преди 10 години

През 2009г. Бойко излъга народа, като каза, че в държавата няма пари . Кой , кой е толкова *** политик за да напира за власт в една фалирала държава , иска да я съвземе ли , иска да си рискува политическата кариера за да направи добро на Българите , наистина ли го мислите ? Днес, бойко отново напира да управлява "фалиралата " държава и отново с идеята да помогне на изстрадалия Български народ.... Наистина ли си толкова ***, Българино , наистина ли ?! Ако си , то заслужаваш съдбата си ...

31

оставка

преди 10 години

Орешарски бил готов да подаде оставка...

30

Анонимен

преди 10 години

ОРЕХА Е НАЙ - ПРОСТИЯТ ПОЛИТИК ...

29

Крис

преди 10 години

Добре бе, слагате ми минуси , като едни абсолютни герберасти, можете само да отричате, а доводи ?! Айде вие с минусите, оборете това, което ви написах , кое от всичкото не е вярно ?! Или давай да слагаме минуси, да се намираме на работа, *** работа, герберска ... Жалко за България!

28

Анонимен

преди 10 години

До КрисКРИС , ИЗМЕРИ СИ ТЕМПЕРАТУРАТА ...

27

Анонимен

преди 10 години

ДА БЯХА ПОСТАВИЛИ ЕДИН УЧЕНИК ОТ 2 КУРС ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕХНИКУМ , ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ПО-ДОБРЕ ОТ ОРЕХА ...

26

Крис

преди 10 години

... Всичко това, което направи Орешарски , е на път да го бутне от премиерското място, защото в ***, тези които се опитат да направят нещо за бедните в разрез с вижданията на богатите, просто биват смазани за отрицателно време , справка Фил Димитров, Жан Виденов, а сега и Пламен Орешарски , жалко българино, жалко че отново , за кой ли път ще бъдеш подведен, излъган, точно когато нещата тръгват, макар и бавно , жалко , загиваме ...

25

conservator

преди 10 години

Айде да се обединяваме и да решаваме проблема: Вчера от ЕК обявиха, че България не покрива критериите за стабилност на валутния курс и качествени критерии по законодателството. По първия признак причината е, че страната ни не е влязла в ЕРМ2 (т.нар. чакалня за еврозоната), защото все още е във валутен борд. Вторият признак отчита външнотърговското салдо, състоянието на банките и търговското законодатерство, но от ЕК не уточняват какви са проблемите на България.

24

Крис

преди 10 години

... продаде, ами го извеждат и на печалба. Бойко козируваше на ерп-тата и зелените енергии, Орешарски ги натика в ъгъла и продъжава да го прави. Бойко козируваше на банките, Орешарски ги натисна със закони, очаква се и закон за фалит на физически лица. Бойко остави девинска област без болница, Орешарски им я върна. Бойко всеки ден говореше за постни пици и за стягане на колани, Орешарски даде пица с месо и разхлаби колана. Е, Българино, толкова ли си *** за да изхвърлиш експерта и избереш ББ?

23

Крис

преди 10 години

От това да си гербер по-тъпо няма ,ей Българино, събуди се , стига с този стокхолмски синдром. Бойко вдигна тока и настояваше за още 20% увеличение, Орешарски го намали и не позволява да се вдигне. Бойко остави 3 .5 млрд резерв от 8 , Орешарски ще остави 6млрд от наследени 3.5 млрд. Бойко каза, че ВМЗ - Сопот фалираи трябва да се приватизира, Орешарски сключи договор и нае 300 човека още и имат нужда от още 50. Бойко каза, че БДЖ фалира и трябва да се продаде , Орешарски не само не го ...

22

conservator

преди 10 години

Днес прочетох, че докато не напуснем валутния борд и не влезем в ЕРМ-2, няма да можем да влезем в еврозоната, защото нашата валута не е с доказал се стабилен курс а обмен. Ако това е така защо политиците мълчат и вярно ли е че всички те тайно споделят мнението, че евро зоната е лоша за България. Лицемерничат ли българските политици по отношение на еврозоната. Моля Ви повдигайте тази тема сега. Разпространявайте я по форумите. Друга причина за недопускането ни в еврозоната е - лош търговски закон