69

Шестаци

преди 10 години

Всичко това доказва колко са *** тези, които сега са на власт.Едни избори не могат да организират.Властта е в тях, сами си написаха изборния кодекс и оспорват собствено организираните си избори.*** !

68

За 1 година

преди 10 години

Съсипаха енергийния сектор!Дръпнаха 4 милиарда заем и се готвят за нови 3!От Европа се канят да спрат проекти за над 1 млрд.!Много *** ядоха пилета и кебапчета!Нищо не се свърши!Може да не съм много умен ама просто няма как да не оценя некадърността на червените и ДПС,вие не сте за властта,вие сте за затвора ***.Нека има избори Бойко да ви начука канчетата прости,па после ревете как всичко било манипулирано и купено!

67

Хем боли, хем сърби

преди 10 години

Ами вие си пишете изборния закон , вие сте с най многото купени гласове и с неясните финансови средства за предизборната кампания и сега искате КАСИРАНЕ на изборите!

66

Анонимен

преди 10 години

На тоя му дай да говори само за бой и пари! Мутра!

65

Анонимен

преди 10 години

Бойко не е алтернатива и да дойде ще е за малко. Кризата ще се задълбочи. Бойко крадеше от резерва, от НОК, вземаше заеми, докато удари дъното. Тези пък само заеми теглят ( другото го изтегли Дянков) и никой не мисли за икономиката, а само как да пръсне парите.

64

Жалки са но

преди 10 години

В несвяст са и просто не знаят какво правят! Но трябва много да се внимава с тези две партии, че както е казал народа - "Змия която умира най лошо хапе"!

63

Анонимен

преди 10 години

***!

62

Мартин

преди 10 години

Имам чувството че не става дума за ГЕРБ а за Витоша Бистрица ......наляли в състава много милиони ....и бият Левски и ЦСКА и се бият в гърдите и не спират да тръбят колко са силни :) Вярно както прочетох по долу ....това мяза на точно футболен мач + черно тото ....и се разиграват много много милиони еврака

61

Нулев

преди 10 години

Безсмислени действия! За атака те дали ще имат 2.9 или 1% им е все тая , те така или иначе парламент няма да видят вече , а европарламент още повече! За БСП ще е трагедията! Електората им се топи , като мартенски сняг!

60

Ахмед

преди 10 години

Колко дефектни червени сперватозоиди има в този свят мале мале .

59

Анонимен

преди 10 години

До viovioiЩо бе, на теб май повече ти харесва на Мазньо екзактно-концептуалния български а???? Или на Серльо гейско-украинското произношение а???

58

Ина

преди 10 години

Вече много ми писнаха тези просташки изказвания на Борисов - не може да си политик от такъв ранг и да се държиш като квартален тарикат. И за този гласува сума ти народ - какъвто народа, такива и управниците - пази Боже! Колко прозрачно - тарикатът си подаде навреме оставката, за да излезе "сух от водата", а сега се бори да бие тоя и оня. Не ги искам и тези, но Б.Б. е просто жалък.

57

ИСТ

преди 10 години

БСП да иска касиране на изборите заради купени гласове след като те са уличени в купуване , явно Атака им е наредил да дадат необходимите подписи или......Падение..

56

ХХХ

преди 10 години

Боко колко пъти да ти казвам че това не ти е футболен мач .....ти само се тупаш в гърдите кой си бил кво си бил не знам си какво там .....само се радваш че овцете пак блеят след тебе и *** имаш мръвка да ламтиш :) и още по интересното е че овце да бяха щяха да избягат от стадото ти ....ама тия овце са безмозъчни и оФчи мозък нямат

55

vdch

преди 10 години

До ПичЩом и Бареков, който лобира за шистов газ и покани военнопрестъпника ген. Уесли Кларк на събранието си го свързвате с Москва значи на хората им е ясно колко ви е акъла. Ама ако бяхме нормална държава Герберите отдавна да ви бяха сложили диагнозата "невменяем" и съответно поставили под попечителство.

54

Анонимен

преди 10 години

Типично мутренско изказване. Тя простотията не ходи по гората. Ще я откриете в големи количества в ***.

53

Абсолютен парадокс

преди 10 години

КАК е възможно на опозицията (независимо коя партия е) , министерства и агенции да отказват данни! Това означава че се правят неща зад гърба на хората! Липса на прозрачност ! Това нито е демократично , най малко пък е европейско!

52

Анонимен

преди 10 години

До дядоА, БЕ ДЯДО КОРЧАГИН, ТИ ОСВЕН ЗА МАЗТА И ЗА ФУТБОЛА, НЕ МОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО ДРУГО ???

51

Dan

преди 10 години

Специален поздрав до трите трола -Отишъл Станишев на избори 2009г., и там като го хванал един пожарникар и сееее.с, направо го разкъртил, след две години отишъл Станишев пак на избори местни пак същият пожарникар го хванал и сееее.с пак го оправил, дошли президентските избори пак отишъл Станишев на избори и пак същият пажарникар го хванал и пак сеее.с, дошли предсрочни избори Станишев пак се писал първи в партията и пак пожарникара сеее.с, дошли евро избори и пак Станишев със смъкнати *** и пожарникаря пак сеее.с ,и му рекъл"Абе аз теб не мога да те разбера ти политик ли си ***.аст ли си?"

50

анонимен

преди 10 години

От *** на Позитания много силно започнаха да *** "болните прасета". И да направи коалиция ГЕРБ, то няма да е с национални предатели като Атака, етническа партия ДПС и кухи, алчни крадци- БСП. Само РБ и ако се появят и други истински патриотични партии. България Е и ще остане в Европа, напук на всички путинофили!