154

Анонимен

преди 10 години

Официален празник в Ромска България (или 1-во *** царство), съществуваща от 1990- до наши дни. Поздравления за младежите направили дарения и пропуснали селския напън, дано догодина са повече такива- всички знаем, че спортния тотализатор и дарителските фондации са партийни хранилки, но всеки таи надежда нещо да се промени и някаква част от средствата стигнат до нуждаещите се. Поздрави от Папуа Нова Гвинея!

153

езичник

преди 10 години

за кирливи балове пари има ама после за деца няма. балове правят а деца не!!! щом за простотии има пари значи и за деца има.правете деца а не циркове

152

 Иво Калпазанов

преди 10 години

Не е проблем че празнуваме АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ и влизането в ЖИВОТА.Наша традиция ,наш празник,повод за забавление плюс изпълнения и неподправеност.Проблемът е че някой прекаляват в опита си да блеснат с ИМАНЕ!

151

Анонимен

преди 10 години

Много от пишещите плюят по България и българското и уважават повече французите. Кви българи сте?

150

Анонимен

преди 10 години

Абитируиентските балова са изцяло български патент и български Абсурд. Но де да бяха само те Абсурда. Абсурд е и това, че имахме премиер ***. Абсурд е че има хора, ровещи в кофите за *** и добре облечени бизнесмени, които минават с возилата си за милиони покрай тях. Абсурд е, че и едните и другите, само до преди 15-20 години са били или съученици, или колеги. България позволи мошениците да се превърнат в бизнесмени, а честните хора в клошари. Въобще - държавата на Абсурдите ...

149

Анонимен

преди 10 години

За сметка на това във Франция абитуриентските балове са гей-паради.

148

Анонимен

преди 10 години

Селянията е пълна - просто чалгарско племе. По-зле и от ***.

147

X

преди 10 години

Мейд ин Циганейшън...

146

Бай Ганьо

преди 10 години

"панаир на суетата в най-бедната страна в ЕС"При откривателите на френската любов това е всеки ден.Панаира на суетата.Все пак бих уважил по някакъв начин девойките владеещи френски език.За какви се мислите, че ще обиждате българките.

145

Иво

преди 10 години

Може да сме голотия, ама поне да сме гъзария - колкото и минуси да ми сложите, българинът е най-*** същество на планетата, никой не ни е виновен, че живеем в блато и всичко ни е наопаки - въпрос на манталитет и народопсихология. Така наречените Абитуриентски балова само потвърждават пълния абсурд, в който живеем.

144

wtf

преди 10 години

Тея пък във Франсето все едно не дават по купища пари за "висша мода". Я си набутайте няккъде малоумната статия. Голяма работа, че бедните българчета намерили повод един път в живота си да се издокарат и да се позабавляват. Точно пък тея женчовци да ми дават наклон в живота....

143

Анонимен

преди 10 години

бутафория и парвенющина. отстрани изглежда смешно. мизерна и въшкарска държава

142

Пит/пам се

преди 10 години

Това малкото със синята блузка и кльощавото ду?нце дали го клатят като невиждали? Сладурче.

141

Анонимен

преди 10 години

Не е работа на Франс прес какво се случва в България. Просто франсетата не могат да приемат, че някой държави са независими и не приемат техни идеали за мода на франсетата, наложени им от медиите и затова проявяват обидно отношение към българите и българките - все едно, че сме роби на тяхната мода. Ние ако ви кажем, че Жана Д'арк е фльорца и се е грижела много за външния си вид - как ще реагирате, франсета. Сигурно ще ви е обидно. Така и на мен ми е обидно като описвате българките като сноби.

140

Анонимен

преди 10 години

2 думи - "*** народ" :) !

139

Анонимен

преди 10 години

Едно време след бала момчетата ги чакаше новобранска и 2 години казарма.

138

Ивайло Свинаря

преди 10 години

*** на *** бледнее пред *** на българина! Типична БГ (Българско Гето) история.

137

Анонимен

преди 10 години

Безгрижни и безсрамни и докато се осетят са станали на 30 години.

136

По мое време такива *** имаше само на *** сватби. Кажете, че не се циганизираме с бясни темпове, бясни като мазен *** кючек.

135

Ристо Ботеф

преди 10 години

Убава работа ама българска работа! Бетер от нашата ромска работа!