126

КВО ШЕ ОБЯСНЯВАШ ...

преди 10 години

...КОЛКО ЗАПЛАТА ВЗИМА ШЕФА ТИ , КАТО ДЕПУТАТ В БРЮКСЕЛ ,ЛИ......ХА,ХА,ХААААААА...ЩО НЕ ХОДИ ПРИ ПУТИН ДА ГИ ВЗИМА ТИЯ ПАРИ....НАЛИ Е КОМУНИСТ/ ..или социалист/??!!!*** РОЗАВИ ....ПУХКАВИ ......ха,ха,хааааааааааааа...."ше обяснява тъпака --куууур-турно"!!!

125

Анонимен

преди 10 години

На 13-ти юни този европедераст щял да идва у нас.Ха да видим сега дали сме народ и дали можем да го посрещнем така,както биха го посрещнали в Италия,Гърция или Унгария.

124

Анонимен

преди 10 години

Напишете в Google "Руската провинция без пиар: Нищетата в една от нефтогазовите столици на Русия (фоторепортаж)" и ще видите какво е Русия. Студ, кал, комари, пияници, болни хора, мафиоти, нацисти, пустеещи земи... Ако не бяха суровините, тия земи отдавна щяха да опустеят. Няма иновации, няма технологии. Дори собствения си газ и петрол добиват с чужди компании.Затова и руските хора бягат масово. А Путин трупа милиарди.

123

Да, ама...

преди 10 години

Може да останем без газ и да ставаме все по-бедни, но пък ще слушаме Кончита Вурст и ще се "наслаждаваме" на гей паради :)

122

НЕМА СТРАШНОООО

преди 10 години

....НА ГЛАДЕН КОРЕМ------СЕ МИСЛИ , НАЙ-ДОБРЕ.....ха,ха,хаааааааааа....!!!!!!!!!!!!!!!!!В БЪЛГАРИЯ --НЕМА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД !ВРЕМЕ Е .....ДА ИМА!

121

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен139 "Ако съм на мястото на Путин още сега спирам газът през Украйна и връщам руските туристи от България."Гениално. След това на Путин ще му остане само един вариант - оставка. ЕС е най-големия пазар за руски стоки. Основно Русия изнася за Европа енергийни суровини. От целия износ на петрол 88% отива за ЕС, 70 на сто от природния газ и 50% от въглищата. Сделката с Китай е капка в морето, сравнена с износа за Европа.

120

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега путинофили, докато вашия спонсор е в Кремъл ЮП няма да има, и не само че няма да го има, ами и дела на руския газ в ЕС ще спада, докато не стане 0 куб. м. след 3-4 години :)И не трябва да подлагате на съмнение това, просто никой в цивилизования свят, не купува от продаавч, който размаха пушката пред клиентите си

119

:)

преди 10 години

"... Русия, първо, "не приема европейските указания"..."И защо Русия трябва да ПРИЕМА УКАЗАНИЯ ? Русия не е България, а Путин не е Тиква или Съсел ! Западняците трябва да разберат, че вече не те са на върха и колониализма свърши отдавна. Никой не ги смята за честни партньори, нито Източна Европа, нито Русия, нито Китай.

118

Анонимен

преди 10 години

До АнгелЗабарвете за Япония, те дори нямат мирен договор сключен с Русия, иняма да има докато не им върнете островите, а за Китай ..... видяхме Ви на каква цена сключихте д-ра по 13 млрд на година и то след 2018

117

Анонимен

преди 10 години

"Брюксел обвърза "Южен поток" с позицията на Русия за Украйна"Чшшш, ало, Брюксел - проекта ще се състои. Ако не можете да го приемете пак ще си го построим газопровода с наши финанси - обаче тогава вместо да получавате газ по тръбата ще врътнем кранчето и ще взимате по тръбата фекалии от собственните ни пречиствателни станции вместо газ. Така ми звучи справедливо. Българите тук дерзаят и едвам се справят с живота като хора, а еврогейците празнуват, че не можем да си вдигнем доходите.

116

Анонимен

преди 10 години

Тоя чирус Йотингер що не отиде в Унгария да им се кара за Южен Поток.Само че поне един месец след това ще ходи със слънчеви очила,заради близката среща с лапите на Виктор Орбан.

115

Даола

преди 10 години

Питам се, защо " нормалните държави" търгуват със САЩ, след като те не потъпкаха, ами стъпкаха хиляди пъти международното право - Виетнам,Афганистан, Ирак и т.н ???

114

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, абе руснак газ пие ли ?

113

Анонимен

преди 10 години

Ако съм на мястото на Путин още сега спирам газът през Украйна и връщам руските туристи от България.Е,чак тогава на соросоидната *** у нас няма да и се размине.

112

лудия

преди 10 години

да им дадем каквото са ни дфали от европа а те да ни платят загубите орт затворения козлудуй и това което са ни окрали и мисля че хем ще имат да ни дават хем ще се махнем от тоя хашиски саюз дето е американска колония

111

НЕМА СТРАШНО

преди 10 години

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФИНАНСИСТИ НЕМА ДА ПУСНАТ РУСИЯ , БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ ЗА ТРАНЗИТА И ЕКСТРИТЕ!!ЕВРОПА ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ --БЪДЕТЕ СИГУРНИ!РУСИЯ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА КРИМ И УКРАЙНА......защото , който продава СУРОВИНИ --винаги губи!ВИНАГИ , ГОТОВИЯ ПРОДУКТ Е ПО-СКЪП!!!ДА СТЕ ЧУЛИ ВИСОКО ТЕХНОЛОГИНИЯ ЗАПАД--- ДА ПРОДАВА СУРОВИНИ И СЕЛСКО-СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ...??НЕ , НАЛИ...??

110

Анонимен

преди 10 години

Казах Ви, още когато Путин окупира Крим, забравете за ЮП, и за всякакви други енергиини проекти с Русия през следващите 20-30 години, просто никоя нормална държава не иска да търгува със режими които потъпкват по подобен начин международното право.

109

Анонимен

преди 10 години

За тези които казват,че южен поток ще ни заобиколи да кажат през къде ще мине? Знаят ли,че всеки тръбопровод независимо дали за газ или петрол на турска територия е турски и петрола и газта по него се продават от турците на трети страни,или ще мине през Румъния,която използва само 3% руски газ и ще си търси интереса до дупка.Руснаците просто не могат да намерят по големи продажници от българските политици.

108

Анонимен

преди 10 години

Гадовете от Европа се чудят всячески как да подминат България. Да живеят на наша сметка. За тях ние сме една страна-робиня, която им служи само за взимане на доходи.Според тези *** само малки държави нямат своето законно право да отстояват икономическите си интереси. Оттам излиза, че според тях не може и да се храним или да живеем нормално.ЕС= терористи, българо-убиици и грешници спрямо България.Вие и децата ви ще плащате прескъпо за греховете към родината ни.

107

Анонимен

преди 10 години

и със сидеров и без него едно е ясно ес е силно набрал скорост надолу.скоро ще стигне стената.