63

Анонимен

преди 10 години

И Станишев съветския *** има наглостта да се появява пред червения *** на Бузлуджа и по митинги , да вее цветя и да се изказва толкова безочливо. " Не на езика на омразата не на агресията " Абе *** де..а *** проста ти ли ще говориш за омраза бе *** комунистическа.

62

Анонимен

преди 10 години

След като гласуваш за партията избила 300 000 невинни човека ( нашите деди ) и заточила в концлагери около 1 000 000 какъв може да си освен престъпник най-малкото.

61

Анонимен

преди 10 години

Няма как нормален човек да гласува за червената чума БСП. Или трябва да е с психични отклонения и то доста сериозни или да е терорист и престъпник по рождение. Няма как иначе. По мое мнение дори всеки който гласува за БСП е престъпник или поне съучастник.

60

анонимен

преди 10 години

питам защото, пише че са се били охарчили как така к.добрев стана депутат; питам ази като по време след смъртта на баща му го хванаха на ср. митница с много пари уличиха го в международен трафик /но нали според БГ съдии,адвокати и ВСС няма доказателства за нищо/,та значи не си ли в НАРКОТРФИКА, ПРИСТИТУЦИЯТА,и др. не мое да станеш депутатин,уважаеми БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛЮ...

59

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 10 години

КАКВИТО СА СЕЛАТА В БЪЛГАРИЯ .....СКОРО И ГРАДОВЕТЕ ЩЕ СТАНАТ СЪЩИТЕ!ТАМ КЪДЕТО ЦАРУВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ----НЯМА ЖИВОТ И ПРОГРЕС!!ТАМ Е ЦАРИ -- ПРИМИТИВИЗМА ,НЕКАДЪРНОСТТА , ФАЛША И СУЕТАТА!СПАСЕТЕ ДЕЦАТА СИ !/изведете ги в чужбина и се радвайте че са щастливи.../

58

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАбсолютно си прав и все още не ми е известно защо комунистите не се преследват както се преследват терористите.

57

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е РАЗДЕЛЕНА ПРАКТИЧЕСКИ НА ДВА ЛАГЕРА:ГЕРБ--НА ДЕМОКРАТИТЕ И ..ОКП--ОБЕДИНЕАТА КОМУНИСТИЧСКА ПРОСТОТИЯ!КОЙТО ОБИЧА ДЕЦАТА СИ ---ДА ГИ ИЗПРАТИ НАВЪН!В БЪЛГАРСКИЯ СОЦ-***---ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ!!!

56

Анонимен

преди 10 години

то по площадите и тротоарите вместо да продават знаменца трябва да продават тояги , лопати , мотики и секири.

55

Анонимен

преди 10 години

Какво очаквате от тия ***?Я си спомнете по Виденово време кога върнаха мандата.Когато народът ги сгащи в ъгъла със сопите.Че и на оня наглец Кирил Добрев баща му герой изкараха.

54

ХА,ХА,ХАААА

преди 10 години

СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА БОРИСОВ!СЕРЖ ОСТАВА , КАТО " боксова круша" за БОЙКО!БОЙКО ОСТАВА , ВЕЧНИЯ ПОБЕДИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Нововъведение в степенуването на синонимите : Нахален-нагъл-безкрупулен-комунист !!

52

Анонимен

преди 10 години

Не виждам как един млад , амбициозен , свободен , модерен и все още необременен човек може да гласува за най-помиярската идеология на която се възхищават само изкуфели пенсионери и смрадливи шумкари партизани с промит от комунистическа пропаганда мозък.

51

Цецо

преди 10 години

15/15 -Най-красноречивият тълкувател на ситуацията около червения октопод !!

50

изнервен

преди 10 години

Нека младите българи хубаво да запомнят тази седмица и никога, ама НИКОГА да не гласуват за БСП.

49

Анонимен

преди 10 години

Червена комунистическа *** !

48

Анонимен

преди 10 години

Осъдиха Цветанов за не на подслушване при изключително абстракни обстоятелства свързани с мотивите на деянието му.А комунисти,които избиваха хора,Станишев,който бил изгубил секретни документи,Жан Виденов ,който ни умножи по нула с зърнената криза......и колко още фрапантни престъпленияаха безнаказани !!! Просто е !! Съдът е от а до я алено червен

47

Анонимен

преди 10 години

Докато такива като Станишев и Найденов са начело на БСП, Бойко ще ги бие като шкембе в дерек

46

Анонимен

преди 10 години

Няма да има предсрочни избори.бсп се измъчиха последните 5 години , а по изборите и протестите се охарчиха май.и сега ако има милиарди за харчене ще стоят колкото могат на власт.Ще оставят лошо наследство на следващото правителство и след 4 години пак ще са на власт и така до края на ...ОСТАВКА ДОЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

45

анонимен

преди 10 години

до 35 не в дъжда те са регламентирани на точни места защитаващи ги полицията /пред мол пловдив например отварят джипове,диктора казва пазете си чантите ,крадат всичко, вижда охраната, но те са техни хранилки/.

44

Анонимен

преди 10 години

Комуниста дава власт .Както прасето мас .Не чакайте оставки.