47

политолог

преди 10 години

След управлението на БСП-ДС винаги има национална катастрофа. Сега ще бъде поредната, но така ни се пада. Ще мизеруваме и ще гласуваме за българоубийците от БСП-ДПС-ДС. Да ни е честито.

46

Анонимен

преди 10 години

Рови земята рови оправи българия сега ще оправи и ЕС.Дано замине и да не се връща никога.

45

Анонимен

преди 10 години

Тамън по някакъв муден,но все пак с не лоши за нас темпове започнахме да се интегрираме леко към Европа и братушките се активизираха с кампания за нова дружба и тем подобни,почнаха да пускат в действие ядрада на техните по всички бивши соц.държави..Ми за КАПАК НА ВСИЧКО и тоя на снимката се пръкна пак на власт.....И да е по-голямо мазалото барабат с етническа партия...*** господ не ни обича ясно:))

44

Garibaldi

преди 10 години

До до Мария Баща ти да не би да е обидил някой комунист и са го разстреляли,че си толкова сигурен,за да обиждаш комунистите.Ми то вече комунисти няма.

43

Анонимен

преди 10 години

За малко да му се наложи да се регистрира в Бюрото по труда!

42

БСП =ДПС

преди 10 години

Новия министър казал Местан щял да бъде "млад и енергичен " ... Сигурно говори за оня *** Пеевски :)

41

Хопат

преди 10 години

"Призрак бродит по Европе призрак Коммунизма" Сатанисти от всички страни сатанизирайте се!!!(К.Маркс и Ф.Енгелс)

40

Мики Маус

преди 10 години

12 547 е броя им,говоря не за "Партията на зелените",а за "Зелените".

39

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова е единствения мъж в БСП . ФАКТ !

38

Анонимен

преди 10 години

Комунист = престъпник

37

до Мария

преди 10 години

Вие комунистите едно време растрелвахте хора за обиди по ваш адрес сега и магии правите вече.... Има напредък почвате да се сатанизирате!!!

36

Х

преди 10 години

До Мария Скъпа ,сигурна ли си ,че не се казваш Мая или Моника?

35

Анонимен

преди 10 години

Разлика между фашист , комунист и социалист няма. Или ако има са козметични. Като цяло комунизма е виновен за мизерията и геноцида над българската нация. Всички социалисти са национални предатели и престъпници и трябва да се преследват и съдят.

34

Мики Маус

преди 10 години

Жалко,че Пп "Зелените" не успяха да излъчат един евродепутат.Платформата,каузите,инициативите и програмата им,определено са стойностни.

33

Мария

преди 10 години

Не ме обиждайте да не ви направя на всички магия та да плачете и да се гърчите до края на жалкото ви съществувание .Само червената идея ще оправи страната ,а тук в форума е пълно само фашисти и капиталисти.

32

мумията

преди 10 години

Марче, оная ти работа на чипс да стане, мъж да не видиш, да полудееш, на децата си очите да избодеш и да си направиш от тях супа топчета и да нахраниш с нея любимия ти Серго. Ха сега, хубаво ли е да те кълнат? Мога и още :):):)

31

Народна Мъдрост!!!

преди 10 години

***(***) коза и комунист у двора да ти влезне се беля ще ти направи!!!

30

ЕМИГРАНТ

преди 10 години

НАЙ НЕКАДЪРНИЯТ МИНИСТЪР ИСКРА МИХАЙЛОВА ОТИВА В БРЮКСЕЛ,Е АКО НА ТОВА НЕ МУ КАЖЕШ ИДОТИЗЪМ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ,ДОКАТО НЕ СЕ СМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА И НАЧИНА НА ГЛАСУВАНЕ ,ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ НИ КОМАНДВАТ КРАДЦИТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ

29

XA XAX

преди 10 години

GERBERSKI MUTRI HAIDE SKACHAITE PRED KOMISIQTA DA KVICHITE NA PROTESTCHE.

28

БГ

преди 10 години

Ибрикчиите на хидроинженера от БСП и Юруш си получиха заслуженото за крепенето на ДПС в управлението на България!Най вече това се отнася за доброволния *** гьотферен сидер ага и кликата му от Юруш!Национални предатели и мекерета!ОСТАВКА!КОЙ?Да живее България!