156

Анонимен

преди 9 години

До БъндиПак грешиш,нали знаеш кой точно морал крепи християнството ? Толерантността.Етническа,религиозна,сексуална няма значение.Можеш сам да помислиш,как християнският свят умело се грижи да се напълни с "Кончити" в близко бъдеще по цял свят.Специално папата,подкрепян от САЩ и производният и "ЕС" са видно подкрепящи гей правата и всякакви подобни извращения и вурстове.И да не излезеш с номера,че "Православната" вяра е по - различна.И тук поповете карат джипове и се чукат по манастирите,взаимно

155

Бънди

преди 9 години

Айде бодрата смяна платени *** се появи. А Обама ако нямаше ядрено оръжие, къде щеше да е? Видяхме колко е за посмешище Путин, щом никой не посмя да го пипне с пръст. Защо не му наложиха на него санкции да ходи на сам на там? Наложиха на хубавата Наталия, ама нормално на запад има Кончита.

154

Анонимен

преди 9 години

Казахстан - най-великата страна на света Всички други държави са управлявани от малки момичета,Казахстан е първа по износ на калий,Другите държави имат само на теория калий.Казахстан, дом на басейна Тиншейн Дълъг е тридесет метра и широк шест.Пречиствателната система е възхитителна.Премахва 80 процента от твърдите човешки отпадъци.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От равнините на Тарашек до северната ограда на еврейския град.Казахстан, приятел на всички без Узбекистан.

153

АНТИМУТРА

преди 9 години

До БъндиПУТИН E КОМУНИСТИЧЕСКИ *** КАТО ТЕБЕ И СИ ГО ЗНАЕШ :D

152

Анонимен

преди 9 години

Иска му се на Путин, но...много хляб има още да изяде, докато успее да се опълчи на Европа, Америка, Япония и азиатските тигри.Само с една газ и един петрол...не можеш да се перчиш.

151

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПУТИН С ВСЕКИ ДЕН СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМО ПОСМЕШИЩЕ ЗА ПРЕД СВЕТА!!!!аКО ГО НЯМАШЕ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ТО ПУТИН ОТДАВНА ДА Е ЗАДМИНАЛ РОСЕНЧО ПО-МИЗЕРЛЪК!!!

150

Анонимен

преди 9 години

Ами вече минаха 15 от неговото управление. Къде е Русия през 1999, къде е през 2014?И къде е? Сериозно, къде е? Корупция, разхищения за милиарди, дрънкане на оръжие, патриотарство, шовинизъм и преследване на всеки, който мисли по-различно. Вярно, има какво да се разкаже.

149

Бънди

преди 9 години

Прав си, няма Бог. Гледай си Кончита Вурст и си живей в безбожия.

148

Анонимен

преди 9 години

До БъндиКакъв "Бог" бе ? Вие не съумявате ли да видите,че всеки един политик който твърди че се бори за запазването на "християнските" традиции,чисто и просто защитава еврейските интереси.Или май всички са забравили с какви корени е така нареченото "християнство",а именно чифутска секта завъдила се като за начало в древен Рим и след това плъзнала като чума по целият свят.Европа винаги е била езическа,това че някои хора не схващат колко е "дебела" играта на "избрания народ" е друго.

147

Бънди

преди 9 години

Ами вече минаха 15 от неговото управление. Къде е Русия през 1999, къде е през 2014? Един ден ще разказвам на внуците си за този човек.

146

Анонимен

преди 9 години

Путин е гений. И за Хитлер така са казвали. Нека минат 10-20 години, пък ще видим.

145

Бънди

преди 9 години

Путин е гений. Един ден историята ще го сложи в най-славните стаи на своята къща. Бог да пази Владимир Владимирович.

144

st

преди 9 години

ще се противопостави на икономическата мощ на САЩ, Европейския съюз и Китай, путинеееееееееееееееееееееееееееееееееееее еххехехххехехехехехехехехехехехе

143

555

преди 9 години

Бъдещето е на ЕАИС и БРИКС колкото и да ви е тъжно господа поддръжници на ЕС и САЩ.

142

Анонимен

преди 9 години

Не че оправдавам Запада,той така или иначе отдавна е прогнил и спасение няма .. но нека не забравяме,че Путин е просто от другата страна на еврейската монета.Хората които не смеят да си вземат живота в ръце,не смеят да си проправят път до свободата напук на държавата и всичките и закони,напук на съвременното общество .. то такива люде са обречени на вечното чакане - някой съюз,политик,партия,"радикално" движение да им оправят живота.Типично за нас българите,ако може всичко наготово да ни дойде.

141

Анонимен

преди 9 години

питам за последен пат, неккви новости: цивилизацион?

140

до Иван

преди 9 години

Западът, който е 100 години пред Русия, напълни гащите от страх, когато Путин подрънка малко с оръжия по границата с Украйна. Та, толкова за великия Запад. Оказа се, че Русия е много по-подготвена за война от ЕС.

139

Анонимен

преди 9 години

рак червбенокрак е бедерас от бастилията! той се наименоаааше там- кирпидал. нищо ново! пари да педррумаима

138

до Иван

преди 9 години

Пак ти казвам, тази пропаганда минаваше преди 20 години. Русия е в пъти по-напред в оръжейната и космическата индустрия, и донякъде в медицината, т.е. в най-важните области. Митовете за богатия и щастлив Запад минават само пред хора, които не са излизали от родното си село. Бил съм там, и съм наясно, че са роби на капитализма. Цял живот всичко им е на изплащане и бачкат като роби, и имат свръхпроизводсто. Ние имаме изгода от съюз с Русия, защото там наистина може да изнасяме стоки.

137

Анонимен

преди 9 години

Беларус са почти толкова ценен член, колкото и самата Русия - тотален социален разпад и примитивизъм. Хватката е ясна, казаците поне са конкуренти на СССР в износа на горива, ако не можеш да ги пребориш ги привлечи и така правиш монопол. В икономически план делят нулата на две, другото е горивен монопол и гладна армия. Путин много се лъже, ако мисли, че държави като Индия, Китай и Виетнам ще го пожалят и ще го припознаят като лидер. Това е последния кух опит преди окончателния разпад на Русия.